Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

QUOTE(adis @ 2009 12 03, 13:02)

Dėl kalčių...Vienu metu aš pagalvojau, jog dėl mano griežto pasisakymo Ugn*ine atsiribojo nuo forumo. Ilgą laiką labai blogai jaučiausi, buvau tilusi ir nutilusi, svarsčiau ar man vieta šitame forume, šitaip žmogus suregavo.  Gavau pamoką - didelę pamoką...

Manau, kad labai klysti ir nekaltink savęs, net nebandyk kaltinti. Pasielgei labai teisingai bandydama ją nukreipti teisinga kryptim, juk kažkas turi pasakyti atvirą, tiesų žodį, nukreipti tinkama linkme.
Sutinku su Gabija, ko gero, bus padaryta meškos paslauga....
O juk visiems įdomu, kaip vyksta gydymas, ir tos informacijos reikia mums
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 12 03, 14:29)
na, prisipazinsiu, jauciu nora pateisinti Ugn*Ines atsiribojima, atsitraukima. tikriausiai todel, kad man toks jausmas, tokia gynybine reakcija pazistama...
o apie ka buvo kalte? pamoka ko?

vis bandau suprasti, kas slepiasi po visa situacija, ka man reiskia stebeti, kaip zmogus nagais kabinasi i gyvenima. ka cia reiskia pagalba? ka jaucia ir ko tikisi padedantys? ka jie patys gauna is tos pagalbos?

Džiaugiuosi, kad pateisini ir bandai suprasti. Aš ir bandau.
Nemanau, kad Ugn*ine arogantiška. Ji turi teisę būti tokia, kokia yra, kitokia nei aš ar kas nors kitas.
Į visus tavo klausimus turiu atsakymus... smile.gif
Kai man ypatingai būna bloga, vienintelis žmogus, kurį prisileidžiu yra mano vyras. Ugni*nei jos artimieji...

Tikuosi, kad kada nors sulaukisme Ugni*nes žinutės, pripažinta ilgalaikė remisija, o dar geriau - aš sveika. Linkiu jai to nuoširdžiai. smile.gif
Turiu pasiūlymą, gal šituo palinkėjimu ir baigiam diskusiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 03 gruodžio 2009 - 16:06
QUOTE(adis @ 2009 12 03, 16:01)

Į visus tavo klausimus turiu atsakymus... smile.gif

zavus atsakymas drinks_cheers.gif
su tavimi malonu bendrauti, jauciu, kad kalbu su brandziu, ismintingu zmogumi, gebanciu apibendrinti savo patirti ir ja pasidalinti. aciu.
Atsakyti

Tikuosi, kad kada nors sulaukisme Ugni*nes žinutės, pripažinta ilgalaikė remisija, o dar geriau - aš sveika. Linkiu jai to nuoširdžiai. smile.gif
Turiu pasiūlymą, gal šituo palinkėjimu ir baigiam diskusiją.
[/quote]
Tik to ir linkiu Ugninei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, mieliausios Mergaitės, 4u.gif 4u.gif Visoms ramaus vakaro.

Šiandien buvome visų tyrimukų dėl mamytės kataraktos operacijos atsakymų. Neramu buvo dėl plaučių, nes mamytė vis pakosčioja rytais, o kartais lyg ir švilpteli jie. Nuotrauka parodė , kad lėtiis bronhitas. Tai kaip ir apsidžiaugėme ax.gif , kad nieko bloga iš pagrindinės ligelės... Ir gavau nepiktai barti nuo mamytės šeimos gydytojos. Ji klausia, kodėl nebeateina iš onkologinės klinikos jokių popierių apie mamytės būklę. Sako, iš kur man žinoti, kokia jūsų dabar būkė, kaip aš galėčiau padėti, aš privalau žinoti ir t.t. umn.gif Paskutinis išrašas atėjo prieš daugiau kaip metus, kol vyko intensyvus gydymas. Tai klausimas - ar pas jūsų šeimos gydytojus ateina dar kokie popieriukai (mes lankomės pas onkologytę kas 3 mėn., kartais kas 2 mėn. Pratęsia vaistukus , tyrimai)? Ar aš turiu pati onkogydytojos paprašyti , kad ką parašytų šeimos gydytojai? g.gif Ar čia mūsų šeimos gydytoja prisigalvojo? Nes kai aš sakiau, kad paprašysiu kad parašytų, tai ji sako, Jūs neprašykit - pati klinika turi atsiųsti... Taip ir nesuprantu. Gal ir čia taupymas?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 03, 19:17)
Tai klausimas - ar pas jūsų šeimos gydytojus ateina dar kokie popieriukai (mes lankomės pas onkologytę kas 3 mėn., kartais kas 2 mėn.
Ar aš turiu pati onkogydytojos paprašyti , kad ką parašytų šeimos gydytojai?  g.gif Ar čia mūsų šeimos gydytoja prisigalvojo? Nes kai aš sakiau, kad paprašysiu kad parašytų, tai ji sako,  Jūs neprašykit - pati klinika turi atsiųsti... Taip ir nesuprantu. Gal ir čia taupymas?

Anksčiau onkodaktarė įduodavo parvežti šeimos gydytojai papierėlį su aprašyta esama situacija. Dabar - nebe. Rasų lanka, aš lygiai taip pat gavau barti nuo savo šeimos gydytojos, kai ėjau dėl komisijos . Pažiūrėjo - paskutinis įrašas prieš metus buvęs. O tuos metus aš gydžiausi herceptinu, ir pas šeimos gyd. nėjau visus metus. Tai tada onkodaktarė parašė lapuką, kas ir kaip vyko tuos metus, ir nuvežiau šeimos gydytojai. Klinika tikrai nieko nesiutinėja, pirmą kart girdžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 03 gruodžio 2009 - 18:32
QUOTE(arune @ 2009 12 03, 20:28)
Klinika tikrai nieko nesiutinėja, pirmą kart girdžiu  mirksiukas.gif

Visą laiką nuo mamytės gydymo pradžios ateidavo pas šeimos gydytoją kompiuteriu spausti lapai apie situaciją, cheminius vaistukus, tyrimus, švitinimą...Net atsiųsdavo, kai mamytė 2 kartus po 10 dienų gulėdavo rankelės masažams. Būtent iš šeimos kortelės mamytė išskaitė savo ligelės stadiją (nes gavo kortelę registratūroje į rankas), kurios ji neklausė iš pradžių, o aš ir nesistengiau jai skelbti ax.gif . Įdomi reakcija tada buvo jos - "...tu matai, net ketvirta stadija jau..." Ir viskas - lyg būtų pasakiusi - " reiks palaistyti gėles". Ir toliau sau kalbėjo kaip kalbėjusi apie kitus reikaliukus... wub.gif
user posted image
Atsakyti
rasu lanka 4u.gif as irgi apsidziaugciau kad letinis bronhitas biggrin.gif Nors gal kam is sales ir keistai skamba rolleyes.gif

Mano mazoji serga ,temperatura auksta buvo del slapimtakiu infekcijos verysad.gif Jau antra karta per s.metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 12 03, 22:20)
rasu lanka  4u.gif as irgi apsidziaugciau kad letinis bronhitas  biggrin.gif Nors gal kam is sales ir keistai skamba rolleyes.gif

Mano mazoji serga ,temperatura auksta buvo del slapimtakiu infekcijos verysad.gif Jau antra karta per s.metus unsure.gif

Ačiū, SVETA. 4u.gif O ką gydytoja sako, dėl ko taip dažnai ta infekcija? Ar šeima visa namie? Ir dar vis noriu paklausti, kaip laikosi tavo mamytė? Būk sveikutė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 12 03, 20:20)
rasu lanka  4u.gif as irgi apsidziaugciau kad letinis bronhitas  biggrin.gif Nors gal kam is sales ir keistai skamba rolleyes.gif

As si karta kai sirgau irgi dziaugiausi, kad bronchitas... O ne kas kita ax.gif Beveik nebekosciu jau.

Sveta, linkiu mazulei kuo greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 12 03, 22:38)
As si karta kai sirgau irgi dziaugiausi, kad bronchitas... O ne kas kita  ax.gif Beveik nebekosciu jau.

thumbup.gif O kokius vaistukus vartojai nuo kosulio? Ar Tamoksifeną tebevartoji ir kaip laikosi kraujukas? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 gruodžio 2009 - 20:52
Sveta,
uzjauciu maziuke tavo - deja labai gerai zinau, kas tai per bjaurybe. Cia viena is tu ligu, kur karta persirges nusiteik ir ateityje tureti bedu su tuo doh.gif Ar geriat kokius vaistus? Zinau, kad daznai siulomas furadoninas, nuo kurio labai pykina. Geriau to nepirkit, yra kitokie vaistai, tik pavadinimo dabar nepamenu. As sau esu pasidariusi zoleliu misinuka, vadinu ja mizniu arbata, isgeri kelis puodelius ir praeina. Man geriau, nei tie visi vaistai. Jei idomu - parasyk, kazkur turiu issiaugojusi sudeti ir proporcijas, visu vaistazoliu pirkau vaistinese.
Atsakyti