QUOTE(adis @ 2009 12 27, 23:06)
ačiū labai už išklausymą, vis nevienas, Šiaip aš labai prieš prieš tokius visuotinus žmonių gasdinimus, savo būklės aprašymus, bet, kad dažnai kitaip neišeina...Kaip kitaip gausi patarimą ar nuraminimą. Dar kartą ačiū, geruolės.
Adis - yra skirtumas ,ar tu savo skaudžiausius išgyvenimus pasakoji bet kam, ar tokiems pat likimo draugams. Juk mes tokios pat, mums taip pat gali būti, mes esame viena komanda. Neišsikalbėdamas žmogus galą gausi nuo savo beprotiškų minčių. Taip kalbu aš, kuri taip pat tyli , viską savy kenčia, ir įdomiausia, kad kai klausia - nesiguodžiu, o kai palieka ramybėje - pykstu, kad abejingi Atsimeni, Adis, kai aš atėjau į forumą, kokius metus tylėjau, tik skaičiau, man sunku buvo žodį pralementi net čia , forume, taip buvo skaudi žinia apie ligą. O dabar jūs esate vienintelės, su kuriom atviriau pakalbu.
Aš labai prieš už visuotinius aprašymus spaudoje, kai koks ale "draugas" aprašo savo draugo skaudžiausius dalykus. Tai laikau niekšybe. Nuėjai, aplankei, ir tylėk. Pagalvok tylumoje, ir padėk.
-----------------------------
Labai tikiuosi, kad antradienis tau bus viltingas. Trokštu to.
.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 28, 09:34)
VISKAS BUS GERAI