Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

QUOTE(adis @ 2009 12 27, 23:06)
ačiū labai už išklausymą, vis nevienas, Šiaip aš labai prieš prieš tokius visuotinus žmonių gasdinimus, savo būklės aprašymus, bet, kad dažnai kitaip neišeina...Kaip kitaip gausi patarimą ar nuraminimą. Dar kartą ačiū, geruolės.

Adis - yra skirtumas ,ar tu savo skaudžiausius išgyvenimus pasakoji bet kam, ar tokiems pat likimo draugams. Juk mes tokios pat, mums taip pat gali būti, mes esame viena komanda. Neišsikalbėdamas žmogus galą gausi nuo savo beprotiškų minčių. Taip kalbu aš, kuri taip pat tyli ax.gif , viską savy kenčia, ir įdomiausia, kad kai klausia - nesiguodžiu, o kai palieka ramybėje - pykstu, kad abejingi bigsmile.gif Atsimeni, Adis, kai aš atėjau į forumą, kokius metus tylėjau, tik skaičiau, man sunku buvo žodį pralementi net čia , forume, taip buvo skaudi žinia apie ligą. O dabar jūs esate vienintelės, su kuriom atviriau pakalbu.

Aš labai prieš už visuotinius aprašymus spaudoje, kai koks ale "draugas" aprašo savo draugo skaudžiausius dalykus. Tai laikau niekšybe. Nuėjai, aplankei, ir tylėk. Pagalvok tylumoje, ir padėk.

-----------------------------

Labai tikiuosi, kad antradienis tau bus viltingas. Trokštu to.
.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 28, 09:34)
Rytoj SVETAI K. tyrimas,
šiandien MB į Vilnių tyrimam išvažiavo.

VISKAS BUS GERAI 4u.gif

TIKĖSIU..... su tavim heart.gif
Atsakyti
Adis manau žinai psichologinį švenčių sindromą, kada daugelį ligotų ir vienišų žmonių žmonių ištinka depresijos priepuoliai.Kada pati sergi , regimybė matyti laimingus švenčiančius žmones, dar labiau pablogina nuotaiką.Pradedi visko prisigalvoti.Man kerta per širdį ir sukelia depresiją,susspaudžia visą krūtinę, lieku be jėgų, kam eina dar giliau.Psichika neatlaiko, nenori viena kankintis , ji įjungia visą organizmą.Gal būt tavo atvejis vienas .Jei pradėsi jausti priepuolį išsirink geriausią padėtį, paprašyk , kad išvirtų arbatos, pasiimk mėgimą skanėstą, gal po gurkšnelį sugėrus praeis ir panikos priepuolis.Kadangi daugiau nieko nenusimanau , tai nieko ir patarti negaliu.Bandyk medituoti , pasileisk ramią muziką.Ir pradėk mylėti save.Juk tu visą gyvenimą rūpinaisi šeima, tai dabar jų eilė, tame tarpe ir vyro.

O kam siriamas vandenilio peroksidas.Rusiškuose tinklapiuose jis labai populiarus?

Rasų lanka gerų šiandienos atsakymų tavo mamai , Ifaurų geros sveikatos mamai, Sveta tavi tyrimai bus geri, linkiu tau iš visos dūšios,
Ugn*Ine linkiu gero sveikimo, Tikėsiu , tu mūsų stebūkle sveik ir nors iš lovos per langą pamatyk Naujametinius fejerverkus.
user posted image
Visoms linkiu , kad niekada nepaliktų Vilties paukštė.Geros dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 28 gruodžio 2009 - 11:24
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 28, 12:09)

O kam siriamas vandenilio peroksidas.Rusiškuose tinklapiuose jis labai populiarus?

Ifaurų geros sveikatos mamai,

Vandenilio peroksidu irgi eina gydymas - esu mačiusi knygą apie tai, bet rusišką...

O mamos trombai jau užkilo, bet...neutrofilai stovi ties 0,7 doh.gif Stimuliuojamės ir 31 gulamės. Na, tiksliau, gal net gulamės sausio 1 d. doh.gif Net ir nežinau, kaip čia sakyt....Gerai čia ar ne...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 12 28, 12:31)
O mamos trombai jau užkilo, bet...neutrofilai stovi ties 0,7  doh.gif Stimuliuojamės ir 31 gulamės. Na, tiksliau, gal net gulamės sausio 1 d. doh.gif Net ir nežinau, kaip čia sakyt....Gerai čia ar ne...

Gerai, kad gydo.O šventes sugalvojo žmonės.Svarbu pasveikti ir kiekviena diena bus šventė.Sėkmės.
Atsakyti
Mergaitės, mačiau apie deguonies kaukes domėjotės.

Mano tėtis naudoja deguonies koncentratorių - apie jį galima pasiskaityti čia - http://www.deguoniesterapija.lt/ Aparatas nedidelis, deguonis niekada nesibaigia. Nuoma mėnesiui kainuoja 180 Lt, bet galima susitvarkyti, kad tai kompensuotų ligonių kasos. Tėčio piktasis plaučiuose. Deguonis padeda, bet paaštrėjimų neišvengiam.
Atsakyti
TIKĖSIU namuos taip pat kvėpuodavo deguonį. Tik smulkmenų nežinau ir koks tas aparatas g.gif . Yra sakiusi, kad nelengva pačiai pasijungti. Mačiau jos mama čia pasirodo - gal atsakys?
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 12 28, 11:26)
VISKAS BUS GERAI   4u.gif

Ačiū 4u.gif
Taip ir yra thumbup.gif
Atsakyti
Saulėlydi, 4u.gif geriausių tyrimukų rezultatų tavo meilei...

SVETA 4u.gif - tau taip pat bus viskas TIK gerai ir niekaip kitaip...

Ifauru 4u.gif stiprybės ir sveikatytės tavo mamytei, kad pakiltų tie rodikliai, kuriems dar reikia kilti. Na, o šventes gal ne tik tavo mamytė ligoninėje sutiks. Mes solidarizuojamės su Jumis. drinks_cheers.gif

Tai va, grįžau iš ligoninės - ir ko tik neaplankiau... doh.gif Ir šeimos gydytoją, kuri priėmė mamytę ir dabar gydančią gydytoją . Nuotrauka rentgeno rodo plaučių uždegimą verysad.gif - labai blogai, labai tikimės , kad ten ne mts. O dabar ir negalime tampyti mamytės. Iš pradžių savaitę lleido antibiotiką Gencitabiną, o dabar - Standacilliną, Mildronatą(širdelei ir smegenims), Pananginą, Eufeliną(bronchus plečiantys).... doh.gif doh.gif Kaip reikia , kad jie suveiktų. Manome, kad tiesiog pirma nebuvo atitaikytas antibiotikas. Taip tikiu, kad šis tiks. Gydytoja pirmą dieną ir šiandien budi naktį, tai pasiėmė mamytės šeimos kortelę ir sakė pastudijuos visas jos ligeles... Viliuosi geriausio ir todėl, kad ji 10 metų yra dirbusi onkologinėje, tai ši sritis jai nesvetima. O kai suleis vaistukų, darys vėl tyrimus ir tada matys, ką rodo - ar gerėja... Temperatūros nėra (bet kaip patirtis rodo, kad tai nieko nereiškia), truputi jau atsikoso ir "varliukų" . Sakau, gal "pramuš" kaip nors ir išsilaižysim žaizdas. Jei nevyktų, tada važiuotume į onkologinį rezonansui ar tomografui...
Stengsimės ir tikime.... wub.gif

Visoms Dieviškos ir žemiškos meilės ir ramybės , persunktos sveikata... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 28, 09:34)
Labas rytas,
[Neramios šventės..... Ir įtemptas tarpušventis laukia....Rytoj SVETAI K. tyrimas, Adis svarbi diena, šiandien MB į Vilnių tyrimam išvažiavo.

Mano sveikinimas albume  mirksiukas.gif

Rasų lanka negerai plaučių uždegimas, bet tai nereiškia , kad jis dėl metastazių.Aišku organizmą nusilpnins antibiotikai, bet suruoškit su spanguolėm, citrinom, medum, graikiškais riešutais ir t.t. , na tą tradicinę užkandėlę, po truputi granatų, morkų, burokėlių sulčių.Atsigausite greičiau.Jau tai manau galima.Blogiau, kai pilvas perpjautas ir varo antibiotikus ir valgyt nieko neduoda.
Saulėlydi ar jau žinai kokių naujienų apie savo MB?
Adis kaip tau?
Sveta tikiuosi , kad viskas gerai?
Sėkmės visoms .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 28 gruodžio 2009 - 16:04
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 28, 16:57)
Saulėlydi ar jau žinai kokių naujienų apie savo MB?

Žinau mirksiukas.gif Viskas thumbup.gif
Linkiu to paties ir kitoms wub.gif
Atsakyti
Rasų lanka, džiaugiuosi tuo, kad papuolėt, pagal tavo aprašymą, pas rūpestingą daktarytę. Taip pat džiaugiuosi tuo, kad mamytė atsikosti - vadinasi jau valosi plaučiai. Stiprybės, kantrybės, mieloji 4u.gif

Saulėlydi*, mirksiukas.gif , nagi su vyru po vyno taurelę šį vakarą tongue.gif . Sveikinu ir džiaugiuos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 28 gruodžio 2009 - 16:32
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 28, 16:30)
Sakau, gal "pramuš" kaip nors ir išsilaižysim žaizdas.

Gerai, kad nepanikuojate. Žinoma, reikia tikėtis, kad gydimas suveiks. Tik gaila, kad Jūsų šventės ir atostogos neramios g.gif
Atsakyti
Kazkas paminejo apie gydyma vandenilio peroksidu. Is tikruju mes tai girdejome, kad jis tinka veziniam ligoniukams.. Gal ir jus pabandykite? Yra kazkur knyga tokia apie tai, kaip reikia gydytis...
Mes su mamyte nespejom pradeti gerti..
Visoms stiprybes.. Viskas bus gerai. Vakar kai popas(mes provoslavai) kalbejo apie mirti, jis labai daug graziu giliu minciu pasake, kad man pasidare ramiau.. Tik prie tu tusciu namu negaliu priprasti, o paskutiniai 5 menesiai buvo itin aktyvus..

Stprybes JUms visoms, apsikabinu!
Atsakyti