sveikos mielosios! Kaledu proga visoms sveikatos sveikatos, milijona kartu sveikatos...
patarkite is patirties... pirmadieni gausiu chemija 1 karta,bus 3 d.po 5 val. KMUK dienos stacionare. iskilo klausimu keletas:
1.ar ten buna uzsikloti, jei pasidarytu salta?
2.ar galima chemijos metu valgyti, jei norisi aisku, na ar galima vaisiu kokiu tureti, ar arbatos termosiuka? nes kol prades leisti jauciu praeis 3 val., o paskui dar 5 val. ten sedeti, tai visa diena susidaro.
3. ka dar galima veikti be knygos skaitymo, kai taip ilgai sedet...
4.ar reiktu man kazkokiu vitaminu ar spec priemoniu imtis, kad stiprint organizma? kai ten sedinejau keleta kartu, tai pasiskaiciau lankstinuku, kad kazkoks tepaliukas burnai, jei opeles ir pan.
pasak gydytojos, tai nieko nereik, viskas normaliai bus, tik plaukai nuslinks. As asmeniskai lb bijau, kad po chemijos jausiuosiu invalide, o db esu sveikas zmogus, ir jei ne KT parodymai, tai buciau sveikesne uz sveikiausia. Ligai mano 3 metai, gimdos endometriumo stromos sarkoma, zemo piktybiskumo. per ta laika pagimdziau suneli, jauciusi puikiai, bet lasteles nukeliavo i plaucius. Zodziu kad ir zemo piktybiskumo, bet keliauja laisvai kur nori
. dabar 4 men. geriau Megace, jokiu pakitimu, bet atsirado dar keletas mazu zidinuku (jie pas mane iki 0,5 cm), todel gyd.pasiule chemija. kaip zinia sarkomu nei chemijos nei svitinimai neveikia... bet kaip ir neturiu kito pasirinkimo...
Aciu uz atsakymus! Bukit, jauskites sveikos, turekit tiksla ir nepraraskit vilties!