Stiprybes visoms jums....
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 25, 01:59)
Mama pasitrauke is gyvenimo Kuciu vakara...
MAn labai sunku.. as dar nesitikejau..
... Mieloji, užjaučiu... Būk stipri...
Aciu merginos..
Si savaite buvo sunki.. mama buvo be nuotaikos ir mazai valge... treciadieny susiradau nauja gydytoja, sutarem, kad pirmadieny paguldysim i ligonine sustipreti.. pasake, jeigu skaudes, reikes morfijaus..
Nes iki siol jai nieko neskaudejo.. PAskambino teta, sako, kad mamai blogai, jai skauda.. NUvaziavau pas gydytoja pasiemiau morfijaus, liepiau kviesti greitaja.. Kai atvaziavau, tetis uzmerkinejo jai akis.. Sake, sunki buvo paskutine valanda..
Rugpjuty mus operavo..lapkricio 23 d dare 2a chemija.. pirmadieny onkologai musu atsisake..
As siandien pro asaras galiu pasakyti, kad mamyte ilgai nesikankino... Jai skaudejo tik vakar... Dar praeita sestadieny jinai sake, kaip jinai nori gyventi..
PAsak greitosios, mirties priezastis- vezine intoksikacija..
Labai visas stipriai apsikabinu.. As buvau ir busiu su jumis.. Aciu, kad visa si laika buvot su manim, tai man suteike labai dideles vilties.. As daugiau suzinojau apie sia liga, as ja pazinau.. Ir jeigu pries tai as bijojau mirties ir vezio.. dabar nebe..
Graziu JUms Kaledu..
Si savaite buvo sunki.. mama buvo be nuotaikos ir mazai valge... treciadieny susiradau nauja gydytoja, sutarem, kad pirmadieny paguldysim i ligonine sustipreti.. pasake, jeigu skaudes, reikes morfijaus..
Nes iki siol jai nieko neskaudejo.. PAskambino teta, sako, kad mamai blogai, jai skauda.. NUvaziavau pas gydytoja pasiemiau morfijaus, liepiau kviesti greitaja.. Kai atvaziavau, tetis uzmerkinejo jai akis.. Sake, sunki buvo paskutine valanda..
Rugpjuty mus operavo..lapkricio 23 d dare 2a chemija.. pirmadieny onkologai musu atsisake..
As siandien pro asaras galiu pasakyti, kad mamyte ilgai nesikankino... Jai skaudejo tik vakar... Dar praeita sestadieny jinai sake, kaip jinai nori gyventi..
PAsak greitosios, mirties priezastis- vezine intoksikacija..
Labai visas stipriai apsikabinu.. As buvau ir busiu su jumis.. Aciu, kad visa si laika buvot su manim, tai man suteike labai dideles vilties.. As daugiau suzinojau apie sia liga, as ja pazinau.. Ir jeigu pries tai as bijojau mirties ir vezio.. dabar nebe..
Graziu JUms Kaledu..
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 25, 00:59)
Mama pasitrauke is gyvenimo Kuciu vakara...
Dievas mylėjo Tavo Mamą, nes leido Jai išeiti , tokį gražų vakarą, kad nereikėjo ilgai kentėti.
Stiprybės Jūsų šeimai.
Visada šalia pradžia ir pabaiga...Gyvenimo ratas....
Mielos mergaitės, su Šv. Kalėdom
Ramybės, tikėjimo, stiprybės, kantrybės. Ir daug daug sveikatėlės.
Dievuliuk, būk su mumis visada.
Marija, tu pati mama, niekas kitas kaip tu supranti , kaip svarbu mamai būt su savo vaikuciais...Tu išgyvenai džiaugsmą matydama savo Sūnų augantį ir besimokantį...Leisk tą džiaugsmą patirti visoms mamos...Tu turi ypatingą vietą Jėzaus širdyje. Užtark visas mamytes, kurioms taip reikia tavo malonės. Melsk už visas...Daug daug sveikatėlės.
Visas mamas teapima Marijos meilė, atjauta ir drąsinimas.
Mielos mergaitės, su Šv. Kalėdom
Ramybės, tikėjimo, stiprybės, kantrybės. Ir daug daug sveikatėlės.
Dievuliuk, būk su mumis visada.
Marija, tu pati mama, niekas kitas kaip tu supranti , kaip svarbu mamai būt su savo vaikuciais...Tu išgyvenai džiaugsmą matydama savo Sūnų augantį ir besimokantį...Leisk tą džiaugsmą patirti visoms mamos...Tu turi ypatingą vietą Jėzaus širdyje. Užtark visas mamytes, kurioms taip reikia tavo malonės. Melsk už visas...Daug daug sveikatėlės.
Visas mamas teapima Marijos meilė, atjauta ir drąsinimas.
bbg23, uzuojauta...
Su Sv. Kaledom!!! Sveikatos... ramybes...
Su Sv. Kaledom!!! Sveikatos... ramybes...
Kai baltas angelas Jums ranką tiesia, imkit ir patikėkit,kad greit aušra nušvis.Ir gruodžio ilgesys ne amžinas, atėjo Kalėdų džiaugsmas ir nauja viltis...Jus visas sveikinu su ŠV.KALĖDOM. STIPRYBĖS,TIKĖJIMO IR VILTIES IŠSIPYLDYMO. JŪS VISOS ESATE GYVA ENCIKLOPEDIJA.
Laba diena, susiruošiau rašyti kalėdinį sveikinimą, tenka rašyti užuojautą
bbg23, viską darei, kad mamytei kiek įmanoma daugiau padėtum, esi puiki dukra. Stiprybės tau ir tavo artimiesiems.
Su šv. Kalėdom, tikėjimo, vilties, sveikatos.
bbg23, viską darei, kad mamytei kiek įmanoma daugiau padėtum, esi puiki dukra. Stiprybės tau ir tavo artimiesiems.
Su šv. Kalėdom, tikėjimo, vilties, sveikatos.
Labas vakaras, as kaip ir Adis pasiemiau kompa kad parasyti sveikinima.....
bbg nuosirdziausia uzuojauta del mamytes
Mergaites dziaukites Kaledomis, nes tie, kas neturi ju sirdyje, neras ir po egluta....
Geru svenciu
Mergaites dziaukites Kaledomis, nes tie, kas neturi ju sirdyje, neras ir po egluta....
Geru svenciu
Su šv.kalėdom visos
visoms aciu uz uzuojauta.. bukit stiprios! As jusu labai prasau, bukit stiprios visos... Reikia rasti budu nugaleti sia liga.. reikia... As jus visas labai gerbiu, jus stiprios, nieks nera toks stiprus.. Mes kovojom, ir tik paskutine savaite paluzom... TIk paskutine savaite jau kepenys pasidave veziui..
Apsikabinu visas siltai siltai..
Apsikabinu visas siltai siltai..