Tikesiu,sveika sugryzusi
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 23, 19:51)
Tai geriausia dovana Kalėdoms.
Parašykit nors kokį pavyzdį apie tą stebuklą, stiprybę.Prašau.
Miela Gabija, aš taip supratau, jūs manęs klausiat, nes aš TIKIU STEBUKLAIS, TIKIU DIEVU. LABAI JĮ JAUČIU.
Mano pusseserė sirgo vėžiu. Trečia stadija. Beveik visas skrandis pašalintas. Jau virš dešimt metų kaip nebėra vėžio... SVEIKA
Mano brolienei prieš metus diagnozuotas vėžys - trečia stadija. Nešvitino, nelašino chemijos, nes sakė, kad negali prieiti...
Dabar jokių pakitimų, nieko neranda. Markeriai geri.
Ir mama sirgo vėžiu. Pasveiko.
Labai jus myliu mergaitės, labai meldžiuosi už jus visas.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 23, 21:10)
Kątik man paskambino TIKĖSIU. Ir sako - aš GYVA. Pokalbis buvo kelių žodžių... Verkiu... Argi tai ne stebuklas....
kaip gera skaityt tokias žinias Išties Kalėdos - stebuklų metas, džiūgauju už ją
Adis rašo, kad už kelių mėnesių bus penkeri.. Skaičiuoju.. man irgi Neįtikėtinai greit jie prabėgo.. Diagnozės pradžioj girdėjau, kad panašiai tiek ir liko.. Šiandien klampoju po sulytą sniegą prisemtais, kliuksinčiais batais ir džiūgauju, kad vis dar galiu linksma sau klampoti, laukti Kalėdų
Gražaus Kūdikėlio Jėzaus gimtadienio Jums, sveikatos ir nepaliaujamos vilties
Nu va, kiek čia STEBUKLŲ ir TIKĖSIU sugrįžo, labai gražu tokie paveikliukai, kaip, kad dabar įdėjo carvel, bet aš bandžiau iš pradžių kažką įdėti, nepavyko, tai daugiau ir nebandysiu. Jūs jau senbuvės čia tai puoškite šią temutę Jūs .
Prie visų stebuklų net ir aš paskaičiavau, sausio 9 dieną man bus 8 metai, kaip diagnozavo krūties CA. Šiandien jaučiuos stipri, sinusitas baigia palikti mane, gydausi auksinio ūso aliejiniu balzamu, tai per dieną vaikštau apdujusi. Cha-cha-cha. Šypsausi dabar viena sau ...
Prie visų stebuklų net ir aš paskaičiavau, sausio 9 dieną man bus 8 metai, kaip diagnozavo krūties CA. Šiandien jaučiuos stipri, sinusitas baigia palikti mane, gydausi auksinio ūso aliejiniu balzamu, tai per dieną vaikštau apdujusi. Cha-cha-cha. Šypsausi dabar viena sau ...
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 23, 21:10)
Kątik man paskambino TIKĖSIU. Ir sako - aš GYVA. Pokalbis buvo kelių žodžių... Verkiu... Argi tai ne stebuklas....
kai perskaiciau, kad atsigavo verkiau ir daba verkiu, istiesu va kokia laime, tikras kaledu stebuklas, isties tai Tikesiu pazistu nuo pirmu jos dienu kovoj su liga, ir ta jos kova labai sunki, va Adis sako as esu stebuklas, ne, man tiesiog labai sekesi, kazkaip iskart, pats organizmas labai gerai suregavo i vaistus, man chemija buvo palaima, nes nueme metus kentetus skausmus, po pirmo lasinimo man nebbprireike nei vienos tabletes nuo skausmo ir as kazkaip visada stebuklingai greit atsigaudavau. O va Tikesiu viskas buvo kitaip, manau ji visusupasalinius poveikius iskente kol gydesi, na tiesiog kaip uzkereta, bet as tikiu, kad dabar viskas bus tik gerai, nes taip turi buti
Labs vakars, Mergelės
Niekaip nesuspėju Jūsų ritmu... Mano mylimiausia mamytė yra gyva ir žvitri, kiek leidžia jos kūno, išsilavinimo , ir sveikatos sąlygos.. Atsiprašau už romaną.... Po savaitgalio susiskambinau šeimos gydytojai ir parsivežiau ją į namus, pasakė vienas plautis apačioje įtartinas, bet kad yra temperatra - judinti nevalia, kosulys , akelės operacija, skambučiai savo onkodaktarytei....venų nėra, turim tik vieną rankelę, o kad išsaugoti akytę (kad nekosėtų, reikia sulašinti greitai antibiotikų, Dekstametazono venos trūkinėja(jų tiksliau nėra išviso, nes visur mėlyna)). Bet jau po pirmos dozės bent jau temparatūros nėra... KLAUSIMAS - ar gali būti plaučių uždegimas, jei leidžiami antibiotikai ir leidžiamas Eufelyn ir neliko temperatūros , tik kosuliukas...Pirmus du paliko į raumenis, o Eufeliną būtinai į veną, kurios nėra.... Šeimos gydytoja , sakė , atvažiuos pirmadienį - į namučius...
O išvis gyvenat ir gyvenam nuosabiom nuotaikom. Taigi užgimsta Kristus - naujas gyvenimas Meilėje, Darnoje, Santarvėje, Viltyje, Tikėjime, Žinojime, Meldime, Palaimintoje akimirkoje - taip ir tebus....
Taip myliu Jus visas - už žodžius, už , meilę, už patarimus, už jūsų ESU...
Arūne sveikinu su visaisiais puikiaisiais rezultatais. Tegyvuoja gyvenimas. O kaip jau su vėžiuko ženklo atstovais - tai jau - tep, tep ir yr, žėnau nu sava povyzas...
TIKĖSIU - ech, mergyt, laikau tave už DEŠINĖS rankelės ...LABAS....
Ugn*Inyte - mieloji, tu sustiprėsi ir tau neskaudės. Tikiu ir meldžiu, kad tik taip ir būtų... Tepaliečia tave Angelo sparneliai , ir tesudėlioja viską į savo vietas, ir sugrįžk pas dukrytę su visais savo žemiškais reikaliukais...
Niekaip nesuspėju Jūsų ritmu... Mano mylimiausia mamytė yra gyva ir žvitri, kiek leidžia jos kūno, išsilavinimo , ir sveikatos sąlygos.. Atsiprašau už romaną.... Po savaitgalio susiskambinau šeimos gydytojai ir parsivežiau ją į namus, pasakė vienas plautis apačioje įtartinas, bet kad yra temperatra - judinti nevalia, kosulys , akelės operacija, skambučiai savo onkodaktarytei....venų nėra, turim tik vieną rankelę, o kad išsaugoti akytę (kad nekosėtų, reikia sulašinti greitai antibiotikų, Dekstametazono venos trūkinėja(jų tiksliau nėra išviso, nes visur mėlyna)). Bet jau po pirmos dozės bent jau temparatūros nėra... KLAUSIMAS - ar gali būti plaučių uždegimas, jei leidžiami antibiotikai ir leidžiamas Eufelyn ir neliko temperatūros , tik kosuliukas...Pirmus du paliko į raumenis, o Eufeliną būtinai į veną, kurios nėra.... Šeimos gydytoja , sakė , atvažiuos pirmadienį - į namučius...
O išvis gyvenat ir gyvenam nuosabiom nuotaikom. Taigi užgimsta Kristus - naujas gyvenimas Meilėje, Darnoje, Santarvėje, Viltyje, Tikėjime, Žinojime, Meldime, Palaimintoje akimirkoje - taip ir tebus....
Taip myliu Jus visas - už žodžius, už , meilę, už patarimus, už jūsų ESU...
Arūne sveikinu su visaisiais puikiaisiais rezultatais. Tegyvuoja gyvenimas. O kaip jau su vėžiuko ženklo atstovais - tai jau - tep, tep ir yr, žėnau nu sava povyzas...
TIKĖSIU - ech, mergyt, laikau tave už DEŠINĖS rankelės ...LABAS....
Ugn*Inyte - mieloji, tu sustiprėsi ir tau neskaudės. Tikiu ir meldžiu, kad tik taip ir būtų... Tepaliečia tave Angelo sparneliai , ir tesudėlioja viską į savo vietas, ir sugrįžk pas dukrytę su visais savo žemiškais reikaliukais...
Bet kelių metų prisirišimas padaro savotišką priklausomybę.
Ir ryte vėl pirmiausia čia atėjau.
Ir ryte vėl pirmiausia čia atėjau.
Labas rytas, naktį prabudusi galvojau apie tą patį.... Kodėl mane čia traukia? Juk ir nesergu, pagal vyro ligą artimesnis būtų "kraujo" forumas.... Bet čia ypatinga dvasia, nepaprasti žmonės renkasi.... Ne veltui čia "Kertelė sielai"...
Ačiū Jums (parašiau ir nustebau, kad čia mano 600-oji žinutė SM forume )
Nereikėjo apsidžiaugti ir Jus nudžiuginti dėl TIKĖSIU.... Šiandien žinios blogesnės... Bet.... Visada lieka tas "bet".......
Kai mano babytei buvo 60 metu, jai operavo skrandžio vezi. Isejo ji tik bebaigdama 102-uosius. Atsimenu ja paskutiniais metais sedincia ant savo lovos krasto, judinancia savo koja, giliai atsidustancia ir sakancia ech ech ech . Dievulis atrodo bus pamirses mane pasiimti
Mielosios
Vilties, meilės, tikėjimo, sveikatos. Banalu, bet iš visos širdies.
Šiemet visiems linkiu optimizmo. Ir kad stebuklų būtų kuo daugiau
Gražių ir ramių Kūčių ir Kalėdų.
Važiuojam į kaimuką, o ten tai be ryšio būsim, todėl rašau dabar...
Vilties, meilės, tikėjimo, sveikatos. Banalu, bet iš visos širdies.
Šiemet visiems linkiu optimizmo. Ir kad stebuklų būtų kuo daugiau
Gražių ir ramių Kūčių ir Kalėdų.
Važiuojam į kaimuką, o ten tai be ryšio būsim, todėl rašau dabar...
Ir nuoskaudas, ir rūpesčius pamiršę, prie stalo, tiesto balta drobule, plutelę tegul lauš kiekvieno pirštai, kaskart linkėdami vėl būt šalia...Siltu ,ramiu kuciu.Tikesiu ,Ugninei -VILTIES ,VILTIES VILTIES.
Noriu pasveikint visas su graziomis sventemis, VILTIES, TIKEJIMO IR SVEIKATELES
na as irgi nemoku ideti grazaus paveikslelio ziopla
na as irgi nemoku ideti grazaus paveikslelio ziopla
Labas mergaitės
Oi kiek jūs stebuklų suradote
Žinote aš esu dabar dvigubas vėžys.Na jei diena vėliau būčiau gimusi , būčiau liūtas, kaip sakau į žmones išėjusi.Užsispyrimą gavau iš liūto, o savęs graužimą ir emocinę savigraužą iš vėžio , kurią beja išoriškai sugebu pridengti liūto gaurais.
O čia šventinė pasaką apie optimizmą ir pesimizmą.
Šeimoje augo du sūnūs. Vienas optimistas, kitas pesimistas.
Artėjant Kalėdoms, tėvai sugalvojo tuos kraštutinumus šiek tiek sulyginti.
Pesimistui po eglute padėjo arkliuką, optimistui krūvą arklio mėšlo.
Kalėdų rytas.
Pesimistas verkia:
- Ėėėėėėėėėėėėėėė! Arkliuuuuukaaaaaas. Aš norėjau didelio, o šitas maaaažas!
Aš norėjau balto, o šitas ruuuudas! Aš norėjau gyvo, o šitas mediiiiiinis!
Optimistas:
- O aš gyvą arkliuką dovanų gavau, tik jis kažkur nubėgo
Moralas
Bukite Optimistais !!!
Atsiverkim Dangau!
Siųsk ramybę į varganas širdis!
Laimink kelią žmogaus!
Karštą raudą vienatvės nutildyk!
Į stebuklų namus
su Kalėdų žvaigžde mus atveski!
Ir žmogus bus ramus,
nes supras, kad giesmė meilės tęsias.
Oi kiek jūs stebuklų suradote
Žinote aš esu dabar dvigubas vėžys.Na jei diena vėliau būčiau gimusi , būčiau liūtas, kaip sakau į žmones išėjusi.Užsispyrimą gavau iš liūto, o savęs graužimą ir emocinę savigraužą iš vėžio , kurią beja išoriškai sugebu pridengti liūto gaurais.
O čia šventinė pasaką apie optimizmą ir pesimizmą.
Šeimoje augo du sūnūs. Vienas optimistas, kitas pesimistas.
Artėjant Kalėdoms, tėvai sugalvojo tuos kraštutinumus šiek tiek sulyginti.
Pesimistui po eglute padėjo arkliuką, optimistui krūvą arklio mėšlo.
Kalėdų rytas.
Pesimistas verkia:
- Ėėėėėėėėėėėėėėė! Arkliuuuuukaaaaaas. Aš norėjau didelio, o šitas maaaažas!
Aš norėjau balto, o šitas ruuuudas! Aš norėjau gyvo, o šitas mediiiiiinis!
Optimistas:
- O aš gyvą arkliuką dovanų gavau, tik jis kažkur nubėgo
Moralas
Bukite Optimistais !!!
Atsiverkim Dangau!
Siųsk ramybę į varganas širdis!
Laimink kelią žmogaus!
Karštą raudą vienatvės nutildyk!
Į stebuklų namus
su Kalėdų žvaigžde mus atveski!
Ir žmogus bus ramus,
nes supras, kad giesmė meilės tęsias.