ADIS - LABAI ŠAUNIAI SURAŠEI. MAN LABAI PATIKO TOKS TAVO MASTYMAS.
Nors ir negražu, bet kiekvienas turime būti lyg egoistas ir nesugerti į save kitų bėdų, nors ne visada tai pavyksta.
QUOTE(adis @ 2009 12 23, 15:34)
Arune, aš ir mano nuotaikos taip pat keičiasi, net labai ženkliai.
Kartais būnu baisi cinikė, kartais neišpasakyta jautruolė.
Įsileisk džiaugsmą ir nebijok juo mėgautis, net jei jis labai trumpalaikis. Kuo daugiau tokių akimirkų.
Kartais būnu baisi cinikė, kartais neišpasakyta jautruolė.
Įsileisk džiaugsmą ir nebijok juo mėgautis, net jei jis labai trumpalaikis. Kuo daugiau tokių akimirkų.
O aš ,kai man man bloga - užsidarau savy... Tipiškas Vėžio ženklo atstovas Taip darydama užknisu artimuosius. Bet tie mano marazmai NELIEČIA mano vaiko. Šitoj vietoj turiu būt kaip priklauso.
Džiaugsmą įsileidžiu, kad ir kas bebūtų... o tai iš kur tie kepami meduoliniai nameliai su šviečiančiais langais , ir dar daug kas Tiktai kad ir ką bedarytum, kur benueitum - skauda širdį, ir gana. Širdies namuose juk nepaliksi...
Turiu draugę, kuriai dabar nekaip . Bendraujam, skambinu, nes negaliu kitaip. Gryna teisybė, kad žmogus lieka vienas, kai labai blogai. Vieni bijo savo emocijų, kiti nežino ką pasakyti, kitiem dzin. O ta mano draugė taip stengiasi kažką gero iš savo dabartinio gyvenimo papasakot... Pabūnam, pakalbam, pajuokaujam, stengiamės neliest tos temos...
man asmeniškai niekada šventės nepatikdavo.. jos asocijuodavosi su erzeliu, nervais, kalnais neplautų indų, apsirijimu, neturėjimu ką veikti ir t.t...
O šiemet kaip niekad jos bus mielos.. gal dėl to kad skauda, bet pirmą kartą suvokiu džiaugsmą būti su tais kurie dar yra... ir svarbiausia mintyse visada šalia esu su tuo žmogumi, kurio nebėra.. be nuoskaudų. Tik dovanėlė viena liks nepadėta po eglute.
Linkiu Jums Ramybės ir artumo.. Džiaukitės buvimu ir artimaisiais kurie yra šalia.
O šiemet kaip niekad jos bus mielos.. gal dėl to kad skauda, bet pirmą kartą suvokiu džiaugsmą būti su tais kurie dar yra... ir svarbiausia mintyse visada šalia esu su tuo žmogumi, kurio nebėra.. be nuoskaudų. Tik dovanėlė viena liks nepadėta po eglute.
Linkiu Jums Ramybės ir artumo.. Džiaukitės buvimu ir artimaisiais kurie yra šalia.
Sveikos, moterys ir merginos! Įlindau į šį skyrelį, nes vis pagalvoju apie Ugninę, o jos tema uždaryta. Įdomu, kaip jos kelionė į Angliją baigėsi? ir kaip jai sekasi... taip norisi tikėtis, kad bent kiek į gerą pusę reikalai juda.
Šventės. Aš turbūt iš tų retųjų egzempliorių, kuo jos arčiau, tuo daugiau džiaugsmo.
QUOTE(adis @ 2009 12 23, 17:27)
Šventės. Aš turbūt iš tų retųjų egzempliorių, kuo jos arčiau, tuo daugiau džiaugsmo.
Šaunuolė. Gera tai girdėti
Mudvi šiandien pasivaikščiojom, kieme 2 besmegenius aplankėm, kažkieno pastatytus, ... gavome paštu 2 ranka rašytus laiškus, vienas man, kitas - atskirai dukrai... Tokie malonūs... Šiandien šilta širdy
Markeris norma
QUOTE(arune @ 2009 12 23, 19:24)
Tai geriausia dovana Kalėdoms.
[
Po paskutinių dienų nuotaikų buvau nusiteikusi nebeiti į šį forumą.Tikrai prisigėriau neigiamų emocijų.Bet kelių metų prisirišimas padaro savotišką priklausomybę.
Ir ryte vėl pirmiausia čia atėjau.
Adis teisi. Sunku skaityti rašančių apie artimųjų netektis , net tas kurios buvo prieš kelis metus.Ir visi mirė nuo vėžio.
Dalinasi žmogus neišblėstančiais prisiminimais apie mirusį nuo mūsų ligos artimąjį.Aprašomos sunkios paskutinės dienos, emocijos.O greta rašoma , kad mergaitės jus turite tikėti stebuklais, būti stiprios...
Parašykit nors kokį pavyzdį apie tą stebuklą, stiprybę.Prašau.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 23, 19:51)
.GABIJA., nu nu nu.
Stebuklų stebuklas suorganizuota akcija-parama Ugn*inei.
Toliau, tai mūsų čiauškutė, CARVEL, Vyturėlis ir deganti. Deganti - tai stebuklas kvadratu. Toliau į stebuklus pretenduoja Vi_ vyras. Daugybė čia nebesilankančių, buvo tokia taurė (dukrytės susilaukė po vyro ligos), Švieselė, lepune. Kitų neprisimenu.
Nepaprastai didelis stebuklas TIKESIU.
Po kelių mėnesių ir aš, tikuosi, papildysiu stebuklų sąrašą, bus penkeri metai. Na, žinoma JŪS GABIJA, JŪS ir dar kartą JŪS.
Arune,
Tiktai kad ir ką bedarytum, kur benueitum - skauda širdį, ir gana. Širdies namuose juk nepaliksi...
Dabar po tokių rezultatų, beleika tik pačioms besmegenį nusilipinti, o širdies skausmą padžiauti ant skalbinių virvutės šalia senio. Širdies tik nedžiauk.
QUOTE(adis @ 2009 12 23, 20:34)
.Arune,
Ačiū už liežuvį, Adis
Šiandien vėlu, - rytoj besmegenį lipdysim, rytoj...Ir džiausim visus širdies skausmus
GABIJA
KAS CIA NETIKI STEBUKLAIS??? o TIKESIU,negi tai ne stebuklas? Tai diziausias stebuklas jai ir jos seimai
KAS CIA NETIKI STEBUKLAIS??? o TIKESIU,negi tai ne stebuklas? Tai diziausias stebuklas jai ir jos seimai
QUOTE(carvel @ 2009 12 23, 21:53)
GABIJA
TIKĖSIU ir buvo šios dienos stebuklas po kurio atlėgo širdis.
Mūsų stebuklai kaip perlai , labai giliai reikia panerti, kad juos rasti.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 12 23, 20:34)
.GABIJA., nu nu nu.
Toliau, tai mūsų čiauškutė, CARVEL, Vyturėlis ir deganti. Deganti - tai stebuklas kvadratu. Toliau į stebuklus pretenduoja Vi_ vyras. Daugybė čia nebesilankančių, buvo tokia taurė (dukrytės susilaukė po vyro ligos), Švieselė, lepune. Kitų neprisimenu.
Po kelių mėnesių ir aš, tikuosi, papildysiu stebuklų sąrašą, bus penkeri metai. Na, žinoma JŪS GABIJA, JŪS ir dar kartą JŪS.
Arune,
Dabar po tokių rezultatų, beleika tik pačioms besmegenį nusilipinti, o širdies skausmą padžiauti ant skalbinių virvutės šalia senio. Širdies tik nedžiauk.
Arune,
Adis jau čia tai perlenkei ...kiauras kaip rėtis tas stebuklas.Bet gerai užsiuvo, nes chemija per skyles neišlaša
QUOTE(carvel @ 2009 12 23, 21:53)
GABIJA
Kątik man paskambino TIKĖSIU. Ir sako - aš GYVA. Pokalbis buvo kelių žodžių... Verkiu... Argi tai ne stebuklas....