KOKIA PUIKI ŽINIA , TIKĖSIU
Papildyta:
Nekantriai lauksime žinių apie Ugninę. Spaudžiu kumštelius. Parašyk, Kavyte, būk gerute...
esu visada salia. skaitau. mintimis su jumis.
TIKESIU, Ugn*Inei linkiu kaledinio stebuklo!
Ramunei uzuojauta del tevelio...
Bbq, ramybes...
romantike, aciu uz sveikinimus!
TIKESIU, Ugn*Inei linkiu kaledinio stebuklo!
Ramunei uzuojauta del tevelio...
Bbq, ramybes...
romantike, aciu uz sveikinimus!
Gera mintimis palaikyti Jus, kovotojas.
Mama grižo iš Vilniaus. Neoperuos, bet skirs chemiją.
Neturėjau galimybės įsigilinti į išvadas, nes pats gydytojas jai telefonu viską susakė, o ji ką suprato, ko ne...
tikiuosi greitu laiku tai padaryti.
Neturėjau galimybės įsigilinti į išvadas, nes pats gydytojas jai telefonu viską susakė, o ji ką suprato, ko ne...
Aciu Dievui! Kokia puikia zinia TIKESIU ,lauksim kaledinio stebuklo.
Kavyte ,parasyk butinai kaip Ugnine,labai pergyvenu ir visos taip pat del jos
Kavyte ,parasyk butinai kaip Ugnine,labai pergyvenu ir visos taip pat del jos
LABAI AČIŪ VISOMS UŽ UŽUOJAUTA IR PALAIKIMĄ . AČIŪ UŽ PAGALBA KAIP PRAŠIDAVAU ,AČIŪ KAD ESAT KAD GELBĖJAT IR PALAIKOT.
QUOTE(Daile @ 2009 12 23, 12:53)
Gera mintimis palaikyti Jus, kovotojas.
Dažnai tokį gydymop būdą paskiria, pirmiau chemija, o paskui operuoja.
Mano tyrimai:
Leukocitai 4,15
Trombocitai 4,5
Nusėdimas 20
Hemoglobinas 125
Krešėjimas bus rytoj.
Telefonu pasakė rezultatus. Pakomentuokite kas negerai. Dėkoju.
QUOTE(Patr @ 2009 12 23, 14:15)
Mano tyrimai:
Leukocitai 4,15
Trombocitai 4,5
Nusėdimas 20
Hemoglobinas 125
Krešėjimas bus rytoj.
Leukocitai 4,15
Trombocitai 4,5
Nusėdimas 20
Hemoglobinas 125
Krešėjimas bus rytoj.
TROMBOCITAI Juk jų norma 180-320. Ar tikrai gerai išgirdai? Juk ne gydytoja pakomentavo? Siūlau skambinti gydytojai. Iš manęs menka patarėja, bet ar nereikėtų tokiu atveju plazmos susilašinti. Ir labai saugotis: nieko nekilnokite, nesusidaužkite.
Leukocitai, hemoglobinas - gerai.
Sveiko žmogaus ENG (kraujo nusėdimo greitis)yra 4-10 mm per valandą.
Bendras kraujo tyrimas, rodiklių reikšmės
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 23, 09:30)
Vakar atsigavo iš komos, pramerkė akis ir net pati kvėpuoja.
Mūsų TIKĖSIU ypatinga.
Labas visoms,
Pridaviau tyrimus, bet paprašė sumokėti net 43 litus. Kažin ar nepriklauso nemokami tokie tyrimai man.
Pridaviau tyrimus, bet paprašė sumokėti net 43 litus. Kažin ar nepriklauso nemokami tokie tyrimai man.
Patr, to reikėjo paklausti poliklinikoje. Gal daug tyrimų daro? Nemokamai dabar tik bendras, kepenų fermentai: ALT, GOT, bendras cholesterolis ir gliukozė. Krešėjimo yra apie 5 tyrimai, jei visus daro, gal iš čia suma tokia. Man pakanka dviejų: INR ir protrombino aktyvumo.
Vis skaitinėju, jog užkliūna Jums nuotaikos. Nuotaikos kaip nuotaikos, daug tokių buvę ir daug dar visokių bus. Arune, kaip senbuvė turėtum prisiminti, niekad čia ramu nebuvo.
ooOooo, saulėlydi*, perskambinau tik ką, atsiprašė, kad ne tokį skaičių pasakė sesutė registratūros.
Tai trombocitai 220 mano, vienu žodžiu normos ribose, o dėl ko tos mėlynės tada???? Vakar taip ir neišaiškinote, pasakėte tik užuominomis.
Tai trombocitai 220 mano, vienu žodžiu normos ribose, o dėl ko tos mėlynės tada???? Vakar taip ir neišaiškinote, pasakėte tik užuominomis.
QUOTE(Patr @ 2009 12 23, 14:40)
ooOooo, saulėlydi*, perskambinau tik ką, atsiprašė, kad ne tokį skaičių pasakė sesutė registratūros.
Tai VALIO
Ar Jums taip įdomu tos mėlynės? Na, mūsų liga kitokia.... Pirmas požymis ir buvo, kad vyro kojas nusėjo smulkios hematomos. Ant kūno atsirado labai ryškios didelės mėlynės, net guzai. Viena tokia šone ir dabar tebėra neryškiai pilka dėmė. Paskui prasidėjo kraujavimas iš dantenų, šlapinimasis su krauju. Čia viskas per 3 dienas. O po to diagnozė - ūmi limfoblastinė leukemija Brrr.....
Ar tos kepurės rašto tikrai norite? Tai parašysiu prie nuotraukos
QUOTE(adis @ 2009 12 23, 14:34)
Vis skaitinėju, jog užkliūna Jums nuotaikos. Nuotaikos kaip nuotaikos, daug tokių buvę ir daug dar visokių bus. Arune, kaip senbuvė turėtum prisiminti, niekad čia ramu nebuvo.
Ramu nebuvo niekada. Bet paskutiniu laiku kiek daugiau blogų žinių, ir nuotaikų. Gal viena nuo kitos užsikrečiam? Bet ir aš pati, mano asmeninės nuotaikos keitėsi per 6 ligos metus. Ligos nustatymas, gydymas - bėgau per tai, nieko negalvodama; baigus gydymą - didžiulis džiaugsmas ir daug vilčių.... Po to atsirado toks jausmas - nei laiminga, nei nelaiminga., nes užgožė baimė. Savo užrašų knygelėje turiu žodžius:
"Harmonija, kaip ir jūroje tave lydintis švelnus vėjelis, yra išimtis". (Harvey Oxenborn ; "Prieš pakeliant bures")
Ir iš tiesų, kurgi tą harmoniją dabar galime rasti? Nuotaikos svyruoja priklausomai nuo to, kaip tau pačiam sekasi gydymas, ar duoda naudą, dar likimo draugai...kaip jiems klojasi... Tačiau svarbiausia yra vidinė ramybė - jei ją pasiseka rasti, - esi laimingas, kad ir kas beatsitiktų. Nekart minėjau savo draugę super optimistę su 3 recidyvais. Buvo kalba su ja apie tai, "ką bedarytum, kaip reaguotum, kai pasakytų, kad liko 8 mėn?" Ji atsakė: "Pagalvočiau, - kaip gerai, dar tiek daug... " Iki tokio optimizmo man dar augti ir augti...
QUOTE(arune @ 2009 12 23, 15:02)
Bet ir aš pati, mano asmeninės nuotaikos keitėsi per 6 ligos metus.
Arune, aš ir mano nuotaikos taip pat keičiasi, net labai ženkliai.
Kartais būnu baisi cinikė, kartais neišpasakyta jautruolė.
Šeši metai nemažas tarpas, jei būtum sveika tai tikriausia taip pat būtų pastebimų pasikeitimų.
Įsileisk džiaugsmą ir nebijok juo mėgautis, net jei jis labai trumpalaikis. Kuo daugiau tokių akimirkų. Kai nepavyksta, prisikelk iš atminties ir mėgaukis tų puikių akimirkų prisiminimais, tik be jokio gailesčio, jog to daugiau nebus. Pastebėjai dažnai pagyvenę žmonės linkę pasakoti ir pasakoti tuos pačius prisiminimus, tai ne todėl, kad jie pamiršta jog jau nebe pirmą kartą pasakoja. Tiesiog pasakodami išgyvena tai vėl, ir vėl. Jei tai bus skaudūs prisiminimai, tai bus pažadinami skaudūs jausmai, jei tai bus džiaugsmingi, laimingų akimirkų vaizdiniai, tai tokie bus ir jausmai.
Likimo draugai... visą laiką reikia laikyti nemažą atstumą. Likimo draugai tik tiek, kiek panašus gydymas, diagnozė. Jei dėl jų nerimausi, kažin ar tuo labai jiems padėsi, o sau pakenksi.
Patr prieš kelias dienas parašė gan pobaisiai apie savo bičiulę, pabaigoj pridūrė, jog ruošiasi gerti Hanax, kad užsimirštų ir gerai miegotų. Po tokių vaizdelių xanax turbūt ieškojo kas antra iš mūsų. Jei nesi pasiruošęs lankyti sunkiai sergančių ir labai blogai besijaučiančių - nelankyk. Jei nesi pasiruošęs išgirsti blogų, nepalankių atsakymų - neklausk. Gal geriau save apgaudinėti, kad ir trumpam. Taip lengviau ir paprasčiau gyventi. Painiai aš čia surašiau, bet tikuosi supratai.
pastabėlė
svarbiausia yra vidinė ramybė - jei ją pasiseka rasti, - esi laimingas, kad ir kas beatsitiktų.
Vidinė ramybė kažin ar gali būti pastovi ir nekintama būsena. Ir kažin ar gali būti laimingas, kas beatsitiktų, bet to reikia siekti, ar ne?