Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

Labas vakaras, smulkios hematomos ir mėlynės man kelia blogus prisiminimus ir baimę doh.gif Aš jau lėkčiau, kad ir mokamą tyrimą darytis g.gif Bet yra ir daugiau įvairių atvejų kai jos atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 12 22, 23:15)
adis biggrin.gif  Gal čia skubu, kaip manote?

Jei žemi trombocitai arba blogi krešėjimo rodikliai - rizika nukraujuoti. Man prieš kiekvieną plaučių punktavimą reikia turėti šituos tyrimus. Be jų nesileidžia į jokias kalbas. Chemoterapijos metu buvo pasakyta, jog atsiradus mėlynėms - pranešti gydytojai.

Darant poliklinikoje už vieną krešumo tyrimą reikia mokėti (nepamenu pavadinimo): – 4 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 22 gruodžio 2009 - 22:30
Tai kodėl, saulėlydi*, kelia blogus prisiminimus? Šiandien kai skambinau į ligoninę tai manęs klausė ar mėlynių nėra ant pilvo. Kažin kodėl? Apie trombocitus ir krešėjimą paskaičiau šiandien internete, apie mėlynes ir akis raudonas... rašoma buvo, kad net nosies negalima stipriai pūsti, o aš prie sinusito ištisai pūtinėdavau "paklodes"...viskas susiveda į viena, kad ko gero negeri bus kraujo rodikliai krešėjimas ar trombocitai. Jei jie blogi žmogus nieko nejaučia?

Ačiū už atsakymus ir labanaktukas. Visoms geros nuotaikos ir sveikatĖĖĖĖLĖĖĖS!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 22 gruodžio 2009 - 22:33
[quote=Patr,2009 12 23, 00:31]
Tai kodėl, saulėlydi*, kelia blogus prisiminimus? Šiandien kai skambinau į ligoninę tai manęs klausė ar mėlynių nėra ant pilvo. Kažin kodėl? Apie trombocitus ir ...

Paprasciausiai yra dar viena ,rimtesne diagnoze nei kraujagysliu prlaidumas...bet baikim apie tai ,o pasirodyti gydytojui reikia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 12 22, 22:15)
adis biggrin.gif , o kaip pačios sveikatėlė? Ryt prižadu iš ryto užsukti į polikliniką. Skambinau užsiregistruoti pas šeimos gydytoją tai talonas tik gruodžio 31 dienai. Reikia eiti be talono, turėtų daryti kraujo tyrimą. Gal čia skubu, kaip manote? Kažin mokėti reikės man už tokį tyrimą kraujo?

pvz mano seimos centre ateini ir jei uz pinigelius, tai tiesiai i labaratorija ir padaro, na man teko daryt pries operacija tyrimuku pluosta, tai pasiskambinau, talono pas gyd. negavau, bet liepe ateit tiesiai i procedurini, ten sesute ir paeme krauja, suzinojau kada atsakymai, o tada ir pas gydytoja papuoliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2009 12 22, 23:11)
Sveika Svieta mirksiukas.gif  kaip tu gyveni, kaip sveikatele?
Ar sventem ruosies ?

4u.gif Sekasi gerai smile.gif Matei nuotraukas musu albume? Zinai slaptazodi? Sventem kazkaip ypatingai nesiruosiu,nes musu kaledos tik sausio 7,svesim Naujuosius metus thumbup.gif Gruodzio 29 eisiu i apziura.Keista,bet nebijau unsure.gif Gal ne pries gera g.gif Niekaip neiseina mums susitikti blush2.gif

Kiek sniego pas mus wub.gif Apšerkšniję mūsų žiemos - BALTA BALTA - kur dairais smile.gif)) Gaila rytoj pranesa kad istirps
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 23 gruodžio 2009 - 00:20
QUOTE(SVETA K. @ 2009 12 23, 01:05)
4u.gif Sekasi gerai smile.gif Matei nuotraukas musu albume? Zinai slaptazodi? Sventem kazkaip ypatingai nesiruosiu,nes musu kaledos tik sausio 7,svesim Naujuosius metus thumbup.gif Gruodzio 29 eisiu i apziura.Keista,bet nebijau unsure.gif Gal ne pries gera g.gif Niekaip neiseina mums susitikti blush2.gif

Šaunuolė, kad nebijai thumbup.gif Ir viskas bus gerai. O nuo bijojimo niekas nepasikeis, tik laukimas sunkus bus.

Carvel avatarai vienas už kitą gražesni, nors man tas mėlynas su širdute wub.gif
Patr - kodėl man mėlynės kelia šiurpulius? Jau Carvel atsakė ax.gif

O dabar laikas geresnėm žiniom apie TIKĖSIU. Vakar atsigavo iš komos, pramerkė akis ir net pati kvėpuoja. O čia Mamos žodžiai: "Aš esu begalo dėkinga ir jums ir visoms kas tik prisidėjo prie tyro šauksmo kviečiantį Kristiniuką sugrįžti.."
Tikėkimės, kad tai ir bus didelis gražus Kalėdinis stebuklas šeimai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 12 23, 01:05)
Kiek sniego pas mus  wub.gif  Apšerkšniję mūsų žiemos - BALTA BALTA - kur dairais smile.gif)) Gaila rytoj pranesa kad istirps

Pas mus jau plius 2 ir visur šlapias tyžtantis sniegas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 23 gruodžio 2009 - 08:30
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 23, 09:30)
O dabar laikas geresnėm žiniom apie TIKĖSIU. Vakar atsigavo iš komos, pramerkė akis ir net pati kvėpuoja. O čia Mamos žodžiai: "Aš esu begalo dėkinga ir jums ir visoms kas tik prisidėjo prie tyro šauksmo kviečiantį Kristiniuką sugrįžti.."
Tikėkimės, kad tai ir bus didelis gražus Kalėdinis stebuklas šeimai  wub.gif
Papildyta:

Labas rytas
Ačiū Dievui už tokį STEBUKLĄ.
Tikėsiu tu sugrįžai
user posted image

Stiprėk, stiprėk, stiprėk, stiprėk, stiprėk, stiprėk.
Sveik,sveik,sveik,sveik,sveik.
user posted image
Atsakyti
TIKĖSIU, TIKĖSIU, TIKĖSIU visada tikėsiu, kad TIKĖSIU kaip Kalėdinis stebuklas bus visam šiam pasauliui, visiems artimiesiems ir mums, kaip prisikėlusi naujam gyvenimui.

Labas visoms,
Pridaviau tyrimus, bet paprašė sumokėti net 43 litus. Kažin ar nepriklauso nemokami tokie tyrimai man.
Atsakyti

Tikėkimės, kad tai ir bus didelis gražus Kalėdinis stebuklas

Na pagaliau nors vienas spindulelis vilties, ka cia spindulelis visas spindulys. Stiprek Krsitiniuk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 12 23, 10:29)
TIKĖSIU, TIKĖSIU, TIKĖSIU visada tikėsiu, kad TIKĖSIU kaip Kalėdinis stebuklas bus visam šiam pasauliui, visiems artimiesiems ir mums, kaip prisikėlusi naujam gyvenimui.
Labas visoms,
Pridaviau tyrimus, bet paprašė sumokėti net 43 litus. Kažin ar nepriklauso nemokami tokie tyrimai man.

Kauno klinikose nemokamas vienintelis tyrimas- bendras kraujo vaizdas, markeris , tik per generalinius patikrinimus, visa kita , net prieš operacijas mokama.Markeris net apie 78 litus.
Atsakyti
Labas rytas. Ugninei nepavyko sumažinti skausmų, tai šiuo metu ją operuoja........laukiu, tikiu.....meldziuosi.....
Atsakyti