Labas mergaites, asaros kaupiasi beskaitant, viska ka rasot pacios iskenteta, tevelis mire nuo vezio pries 15 metu, sirgti jam teko 2 men.....lyg siol jo labai man truksta. Negalejau net isivaizduot, kad ir paciai tek toks isbandymas...
Ir niekas nesuprato kodel as per savo pirmoko zybureli blioviau pasikukciodama.....ogi todel kad galejau tai pamatyti. Aciu Dievuleliau uz tai ir svenciu labai laukiu, kepu torta, nes bus sveciu
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 22, 14:30)
Arūne , mieloji - kokie tavo tyrimukai? Tikiuosi, kad viskas gerai... Parašyk kelis žodelius....
Ačiū, gerai
Ryt markerio atsakymas.
Man vakar pasakė "gerai", bet kas yra, koks biesas apsėdęs, nebėra to švyturėlio, kai lėkdavau namo kaip išprotėjus apkabint savo vaiką iš to džiaugsmo... Įsėdau į mašiną ir apsiverkiau. Kažkoks žliumbadienis, - dėl jūsų visų, dėl baimės dėl savo tyrimų , dėl džiaugsmo... Et... Duokit man kupron...
Krūty visokio bieso, kalcinatai, mastopatija, na, sako, nieko blogo.... Ginek.apžiūroj aptiko polipą, jo prieš pusmetį nebuvo, na ir ta limfostazė rankos ir virš raktikaulio. Tfu tfu, nebenoriu "kranksėt:, kad neprišaukčiau ko tfu tfu.
Domogintare, dabar skaitinėju C.S.Lewis "Ištvertas sielvartas". Joje autorius kalba apie savo paties brandą, gedint išėjusios žmonos. Gal norėtum paskaityt, gal tau jos šiuo metu reikia?
Tikrai liudnos nuotaikos cia...
Kaip TIKESIU ?
Vis pagalvoju,kaip Ugnine ?
bbg ,manau tikrai dar verta pabandyti jeskoti gydymo kitur,gal pas ta gydytuoja ,nepamenu pavardes,mergaites zino,kuri gydo kai kiti atsisako? Bet juk mamytei tavo ne taip seniai pradetas gydymas Kiek chemiju ji praejo po operacijos?
arune ,smagu kad gerai
Kaip TIKESIU ?
Vis pagalvoju,kaip Ugnine ?
bbg ,manau tikrai dar verta pabandyti jeskoti gydymo kitur,gal pas ta gydytuoja ,nepamenu pavardes,mergaites zino,kuri gydo kai kiti atsisako? Bet juk mamytei tavo ne taip seniai pradetas gydymas Kiek chemiju ji praejo po operacijos?
arune ,smagu kad gerai
QUOTE(arune @ 2009 12 22, 17:53)
Domogintare, dabar skaitinėju C.S.Lewis "Ištvertas sielvartas". Joje autorius kalba apie savo paties brandą, gedint išėjusios žmonos. Gal norėtum paskaityt, gal tau jos šiuo metu reikia?
Butinai isirasysiu i sarasa sia knyga, mano Mamytei labai sunku, verkia jos sirdis kiekviena minute, ji jau pati neturi prasmes gyventi, nu ji cia taip sako, o man taip pikta, atrodo, kad mes vaikai ir anukai ne prasme, as suprantu, kad mes tecio jai neatstosim, nes visad salia negalim buti, o ji isikandu savo, as dabar jau niekam nereikalinga, as vienatves nepakesiu, nors nei vienos dienos nebuvo palikta, gyvena su mano seima, nors del to jau mano seimoje kyla problemu, ai guodziuosiu as Jums, bet pas Jus dar didesnes bedos
Patr,man nuo Tamoxifeno melyniu niekur nebuvo,cia kaltos silpnos kraujagysles,gerk vitamino c ir siaip galetum parodyti jas gydytojui .
Labas mergaites ,nelinksmos nuotaikos cia,bet bent jau man, toks tamsus laikotarpis visada buna pries Kaledas...stiprybes visoms,ramybes sieloje ir silumos sirdelese .
Labas mergaites ,nelinksmos nuotaikos cia,bet bent jau man, toks tamsus laikotarpis visada buna pries Kaledas...stiprybes visoms,ramybes sieloje ir silumos sirdelese .
Sveika Svieta kaip tu gyveni, kaip sveikatele?
Ar sventem ruosies ?
Teisingai arune issireiske tikras zliumbadienis, ar cia pries sventine itampa labai jautru
Ar sventem ruosies ?
Teisingai arune issireiske tikras zliumbadienis, ar cia pries sventine itampa labai jautru
Domogintare, jei ieškosit tos knygos, ji randasi prie "Katalikų pasaulio" leidinių. Aš pirkau "Baltų lankų" knygyne Klaipėdoje.
Carvel ... gražus avataras
Carvel ... gražus avataras
carvel, na gal. Skambinau į Kauno onkolog. ligoninę dėl mėlynių ant kojų, be to, kai buvau Tenerifėje akys buvo kruvinos-raudonos, bei tie kraujo krešuliai iš nosies, paaiškino, kad man reikia pasidaryti kraujo tyrimą- kraujo krešėjimas ir Trombocitai, kad būtų.
Jau pati pagalvojau, kad reikia nusipirkti askorutino kraujagyslėms stiprinti, kažkaip čia negerai toks vaizdas baisus ant kojos, delno dydžio mėlynė.
Nieko nežinom apie TIKĖSIU ir apie Ugn*inę.
Visoms linkėjimai
Jau pati pagalvojau, kad reikia nusipirkti askorutino kraujagyslėms stiprinti, kažkaip čia negerai toks vaizdas baisus ant kojos, delno dydžio mėlynė.
Nieko nežinom apie TIKĖSIU ir apie Ugn*inę.
Visoms linkėjimai
[quote=Patr,2009 12 22, 23:35]
Man melyniu buvo ant kuno atsirade ant kuno leidziant chemija,gydytoja rekomendavo vitamino c didesne doze ir viskas susitvarke
Aciu Arune ir man jis patinka ,tinka prie temos fono .
Man melyniu buvo ant kuno atsirade ant kuno leidziant chemija,gydytoja rekomendavo vitamino c didesne doze ir viskas susitvarke
Aciu Arune ir man jis patinka ,tinka prie temos fono .
QUOTE(Patr @ 2009 12 22, 22:35)
carvel, Skambinau į Kauno onkolog. ligoninę dėl mėlynių ant kojų, be to, kai buvau Tenerifėje akys buvo kruvinos-raudonos, bei tie kraujo krešuliai iš nosies, paaiškino, kad man reikia pasidaryti kraujo tyrimą- kraujo krešėjimas ir Trombocitai, kad būtų.
Keistas žmogutis esat, viską žinot ir nieko nedarot. Patinka bijoti ir visokie neaiškumai? Kelis kart buvo galima kraujo tyrimus pasidaryti. Būtų aišku. Privačiai bendras kraujo tyrimas apie 10 Lt. Krešėjomo rodikliai ir į tą pusę: 6 ir 4 Lt. Ir laiko tam daug nereikia - ryte pasidarei, po pietų atsakymas.
adis , o kaip pačios sveikatėlė? Ryt prižadu iš ryto užsukti į polikliniką. Skambinau užsiregistruoti pas šeimos gydytoją tai talonas tik gruodžio 31 dienai. Reikia eiti be talono, turėtų daryti kraujo tyrimą. Gal čia skubu, kaip manote? Kažin mokėti reikės man už tokį tyrimą kraujo?