Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

Kalbate apie gydytojų atsisakymą gydyti, t.y. tęsti gydymą... tai va, dar pasakymas pasakymui kartais nelygus. Kai aš buvau pas gydytoją Cicėnienę, berods tokia pavardė, Vilniuje ir kai ji tokiu pašiepiančiu veidu pasakė man "TAI PASAKYKIT KURIĄ VIETĄ JUMS OPERUOT?", kai paklausiau gal būt galima buvo kitokį gydymą skirti, gal pirmiau operacija, o po to chemija(Pas ją apsilankiau, kai Kaune jau buvau gavosi pirmąją chemiją 2009 05 21)

.GABIJA., labai suprantu dėl to, kad mes dėl vaikų gyvename, aš irgi atiduočiau rodos viską, kad tam mano vaikeliui sektūsi, Dieve, Dieve, o kaip dabar jam sumokėti , iš kur man paimti 62 000 Lt, dėl to, kad nekaltą apkaltino ir nuteisė. Galvojau pabaigs mokslus, dabar nuo Naujų paskutinis semestras, beje kurso kartojimas, tai rekės ~2000 Lt, o iš kur paimti pinigus sumokėti priteistus. Sūnus neviltyje, geria raminačius... Bijau, kad nepasikartotų liga jam vėl, nes reikėjo ir ligoninės dėl silnų ir jautrių nervų, kai neišlaikė 4 egzaminų. Oi, kam čia įdomu, bet juk kiekviena kalbame savo bėdas...

Dievuli prašau, kad TIKĖSIU atsilaikytų ir sugrįžtų į gyvenimą vėl!
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 21, 23:58)
svarbu, kaip tai gydytojai pasako... Man reikia vilties... as tikiu.. tikiu, kad jini pragyvens ilgai.. juk ji..:
ji juokiasi, sypsosi, jai nieko neskauda, tik negali atsikelti is lovos. Ji nuolat kalba, kad isgys ir t.t ka veiks. jinai pati turi vilties.. aisku, sian jinai mato, kad as nesava..

bbg23, tikėk ir nenusimink, svarbu, kad mamytei neskauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 21 gruodžio 2009 - 22:18
Naktinėjat Domogintare, .Gabija.?

Kažkaip sunkios nuotaikos čia. Aš tai tik darbus baigiau, einu link lovų.

Labos ir ramios nakties visoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kojos mėlynėmis nusėtos, o vienoje vietoje vakar vakare taip stipriai niežėjo, rytą pasižiūriu, toje vietoje beveik delno dydžio mėlynė. Gal Tamoksifeno čia poveikis? Taip niekada nebūdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 22 gruodžio 2009 - 10:06
QUOTE(Patr @ 2009 12 21, 23:01)
o kaip dabar jam sumokėti , iš kur man paimti 62 000 Lt, dėl to, kad nekaltą apkaltino ir nuteisė.

Patr ar tavo vaikas pinametis? Na sprendziant, kad baigia mokslus - taip. Vadinasi atsako tik jis, tevu neliecia. Tuomet nesukit galvos is kur gauti. Neprivalote nieko daryti, tegul teismas suka galva is kur jam paimti. Jis atsako tik tuo ka pats turi. Jei nekilnojamo turto, ar santaupu nera jo vardu (jei yra, tai pasirupinkite, kad nebeliktu) tuomet atsako tik savo menesinem pajamom, jei tokios yra. T.y. jei gauna kur nors atlyginima ar stipendija is ju is atskaiciuos max 25 proc. Na ir mokes po truputi, kol neatsiskaitys. Nepatogumas tik tas, kad geriau savo vardu, kol neatsiskaitys, jokio turto ir netureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 22 gruodžio 2009 - 10:07
Taip, Julija, tai suprantu, bet yra daug bet....svarbiausia mamai širdelę skauda.
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 12 22, 11:22)
Taip, Julija, tai suprantu, bet yra daug bet....svarbiausia mamai širdelę skauda.

Suprantu.
Galu gale, tai tik pinigai. Bus tu pinigu. Del ju nervu gadinti tikrai neverta. Nors jauna zmogu, tai pasakes neitikinsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 22 gruodžio 2009 - 10:34
QUOTE(Patr @ 2009 12 22, 10:05)
Kojos mėlynėmis nusėtos, o vienoje vietoje vakar vakare taip stipriai niežėjo, rytą pasižiūriu, toje vietoje beveik delno dydžio mėlynė. Gal Tamoksifeno čia poveikis? Taip niekada nebūdavo.

Patr, tikrai gali buti Tamoksifeno poveikis. Mano kojos nusetos tokiom demelem... Taip suprantu, kad tiesiog sprogo smulkios kraujagysles del vaisto.
Iseities ner. Gal tik tept kokiu gydomuoju tepalu su kastonais.

QUOTE(-Julija- @ 2009 12 22, 10:05)
Patr ar tavo vaikas pinametis? Na sprendziant, kad baigia mokslus - taip. Vadinasi atsako tik jis, tevu neliecia. Tuomet nesukit galvos is kur gauti. Neprivalote nieko daryti, tegul teismas suka galva is kur jam paimti. Jis atsako tik tuo ka pats turi. Jei nekilnojamo turto, ar santaupu nera jo vardu (jei yra, tai pasirupinkite, kad nebeliktu) tuomet atsako tik savo menesinem pajamom, jei tokios yra. T.y. jei gauna kur nors atlyginima ar stipendija is ju is atskaiciuos max 25 proc. Na ir mokes po truputi, kol neatsiskaitys. Nepatogumas tik tas, kad geriau savo vardu, kol neatsiskaitys, jokio turto ir netureti.

Sutinku su Julija...

Bet mamai sirdi skaudes visada. Ir mama bandys padaryti viska, kad tik palengvinti vaikui gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 22 gruodžio 2009 - 10:49
Be visų šių skundų aš labai džiaugiuos, kad Dievulis man leidžia dar vis gyventi pilnavertį gyvenimą. Juk ir kelionė Tenerifėje įmanoma tik sveikam žmogui, juk ir į darbą eina tik sveiki. Aš raminu sūnų dėl priteistų pinigų, aiškinu, kad gyvenime smulkmena pinigai prieš gyvenimą. Tai supranta tiktai tie kas su tuo susidūrę, aš jam to niekaip neišaiškinu. Džiaugiuos ir laukiu švenčių. Tai kas, kad plaukai keli ant galvos, bet turiu gražų peruką, tai kas, kad kojos mėlyniuotos, bet jos sveikos ir galiu vaikščioti. Už viską dėkoju Dievuliui ir labai laukiu švenčių. Pas mane susirinks 14 žmonių plius du sesės anūkėliai, kuriems atskiros kėdės dar nereikia. Dabar valgau silkę su sėmenų aliejumi, darbe esu, pietūūūūs. smile.gif

P.S. įdėjau kelias foto iš Tenerifės.

Linkėjimai visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 22 gruodžio 2009 - 12:12
neturi buti tokia baigtis, neturi...
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 22, 14:32)

visada sakau savo bendradarbei, džiaukis, kad sergi širdies liga, staigi mirtis yra palaima, bet tokių atvejų reta. Visiems reikia kankintis gale gyvenimo. Prisimenu savo tėvelius, mama užgeso namuose, laikiau jos rankeles savosiose, ji tik įkvėpė, įkvėpė paskutinę minutę, bet neiškvėpė.
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 22, 14:32)

console.gif heart.gif

Arūne wub.gif , mieloji - kokie tavo tyrimukai? Tikiuosi, kad viskas gerai... Parašyk kelis žodelius.... heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 12 22, 13:45)
visada sakau savo bendradarbei, džiaukis, kad sergi širdies liga, staigi mirtis yra palaima, bet tokių atvejų reta. Visiems reikia kankintis gale gyvenimo. Prisimenu savo tėvelius, mama užgeso namuose, laikiau jos rankeles savosiose, ji tik įkvėpė, įkvėpė paskutinę minutę, bet neiškvėpė.

Na mano tevelis nors ir sirgo veziu, bet mire staiga, kaip Jus sakote gyvendamas dar pilnaverti gyvenima, suprantu, kad tokia mirti reikia uzsitarnauti, nes mamyte sake, kad jis net nesuprato, nukrito ir viskas, sakydamas jai, jeigu kvieti greitaja as iseinu is namu, isejo, gal but i geresni gyvenima, bet mums artimiesiems tokia staigi mirtis labai baisi, o ypac kaip girdi, kad zmogus planuoja,kad kovoja su liga, kad rudeni nuperka dovanas Kaledom, o is spintos issiimti tenka paciai dabar, pykstu kartais, pykstu ir nezinau ka kaltinti doh.gif ..............................
Atsakyti