.GABIJA., labai suprantu dėl to, kad mes dėl vaikų gyvename, aš irgi atiduočiau rodos viską, kad tam mano vaikeliui sektūsi, Dieve, Dieve, o kaip dabar jam sumokėti , iš kur man paimti 62 000 Lt, dėl to, kad nekaltą apkaltino ir nuteisė. Galvojau pabaigs mokslus, dabar nuo Naujų paskutinis semestras, beje kurso kartojimas, tai rekės ~2000 Lt, o iš kur paimti pinigus sumokėti priteistus. Sūnus neviltyje, geria raminačius... Bijau, kad nepasikartotų liga jam vėl, nes reikėjo ir ligoninės dėl silnų ir jautrių nervų, kai neišlaikė 4 egzaminų. Oi, kam čia įdomu, bet juk kiekviena kalbame savo bėdas...
Dievuli prašau, kad TIKĖSIU atsilaikytų ir sugrįžtų į gyvenimą vėl!
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 21, 23:58)
svarbu, kaip tai gydytojai pasako... Man reikia vilties... as tikiu.. tikiu, kad jini pragyvens ilgai.. juk ji..:
ji juokiasi, sypsosi, jai nieko neskauda, tik negali atsikelti is lovos. Ji nuolat kalba, kad isgys ir t.t ka veiks. jinai pati turi vilties.. aisku, sian jinai mato, kad as nesava..
ji juokiasi, sypsosi, jai nieko neskauda, tik negali atsikelti is lovos. Ji nuolat kalba, kad isgys ir t.t ka veiks. jinai pati turi vilties.. aisku, sian jinai mato, kad as nesava..
bbg23, tikėk ir nenusimink, svarbu, kad mamytei neskauda.