QUOTE(Bangine @ 2009 12 21, 15:17)
trys recidyvai? kas tie recidyvai?
O tai kai vėžys atsigauna , pradeda eiti toliau, auga augliai -metastazės.
Aš baigiu sušalti .Ir ne todėl , kad vyras krosnies nekūrena ar lauke šalta.Tiesiog kūno temperatūra 35,8, maxsimum 36.Klausiau dviejų šeimos gydytojų, pakraipė pečiais.
Dabar būsiu bjauri realistė.Negali būti cheminis gydymas amžinas.Jei nuo vėžio pasveikai , tai pasveikai .
Jei jau vėžio lastelės progresuoja leidžiant chemo , tai reiškia , kad jos jau priprato.Ar žinot , kad vėžio lastelės kaipo tokios yra nemirtingos , skirtingai nuo kitų kūno lastelių.Kiek jų chemija užmuša, o kitos jau tampa atsparios ir tada dauginasi nekontroliuojamai.
Kauno klinikų aukštas pareigas einančio vadovo giminaitei irgi buvo nutrauktas cheminis gydymas.O jau jai tikrai darė viską, ką galėjo.Dar mėnesį ją slaugė vyras, iki mirties .Neseniai viena chemoterapiaučių palaidojo tėvą.Dvi mano draugės medikės, taip pat paskutinius mėnesius slaugė mamas namuose, kai gydytojai atsisakė gydyti.
Ar galima tikėtis stebuklo, jei jau pažeisti gyvybiškai svarbūs organai ir jų jau nebegalima operuoti?
Gydytojai tikrai kovoja iki paskutinės minutės.Tai tikrai tiesa, bet jie ne dievai.
Tenka tik susitaikyti su tuo.
Praleisti su tuo žmogumi paskutines dienas, pasikalbėti.
Aš pati labiau už mirtį bijau tų paskutinių dienų.
Atsiprašau jei kam sugadinau nuotaiką.
Aš linkiu visoms sėkmingo gydymosi.
Aš sveikinu visas dabar esančias remisijoje, linkiu , kad tai nebesugrįžtų.
Kurios pradėjot gydymą būkit optimistės ir jums pasiseks.
Pasiseka dvasiškai stipriausiems.
Kol operuoja , pjausto, leidžia chemo ar spinduliuoja Jums sekasi ir tai ką rašiau aukščiau Jums netinka.Aš gyvas pavyzdys , kuri per 4 metus visko gavo po 4-is kartus.