Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

QUOTE(Bangine @ 2009 12 21, 15:55)
DAR sory uz klausima, spinduliavimas ir svytinimas tai tas pats? beje tevukui dare 3 dienas spinduliavima, kaip ir jokiu pasikeitimu nera, ta prasme silpnumo ir panasiai, tai cia taip reikia spresti gerai? sorry, jei mano klausimai kvailoki

Tas pats. Jei silpnumo nėra ir gerai. Tai nereiškia , kad spinduliukai neveikia. Pojūčiai gali atsirasti vėliau, kai daugiau spinduliukų gaus. Jokie klausimai nėra kvaili ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 21, 13:58)
Tas pats.  Jei silpnumo nėra ir gerai. Tai nereiškia , kad spinduliukai neveikia. Pojūčiai gali atsirasti vėliau, kai daugiau spinduliukų gaus. Jokie klausimai nėra kvaili ... rolleyes.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 12 21, 14:26)
Siaip man kilo klausimas, juk organizmo stiprinimas turi zudyti ta blogi, tai kodel gydytojai, nepataria stiprinti organizmo? juk ir organizmas kovotu ir tos priemones (spinduliavimas ir chemoterapija).

Tai kad JIS ir yra mūsų organizmo dalis, tokia pat organizmui miela, kaip ir kepenys, inkstai, etc. Tik šiek tiek išprotėjusi... Štai ir gaunasi, kad JAM yra gerai, kai organizmui gerai, ir atvirkščiai, - blogai, kai mums blogai. Todėl ir gydymas toks - žudomas visas organizmas, su viltim, kad kažkas gyvo, išskyrus JĮ, visgi išliks...

Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 12 21, 14:17)
laba merginos!

stiprybes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ar kas bandete ryklio kepenu alieju. Man cia viena moteriske rekomendavo, idomu ar padeda. Sake, kad ryklys vienintelis gyvunas, kuris neserga veziu.

Tai tik maistas.Gėriau Alkimer visus metus.Trys recidyvai.Banginis neserga , tai jo genetinis kodas, o mes suvirškiname, kaip riebalus.Trumpai ką esu skaičiusi šia tema.
Atsakyti
Liaudiškai tai vadina švitinimu spindulinį gydymą. Du skirtingi gydymo būdai yrs švitinimas ir chemija.
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 12 21, 14:34)
dar girdejau patarima, kad leukocitai nenukristu, sudytu lasinukus valgyti ir konjako tikliuka. Bet kazin ar nuo tokios kombinacijos nepykina, ech kiek klausimu visokiu... ir visiems vienu vaistu tikriausiai nera , kas vienam padeda nebutinai pades ir kitam

Balvočiūtė rekomenduoja kuo mažiau valgyti mėsos, bet lašinukus ji rekomenduoja.Jei kepenys nestreikuoja , tai užsikandant raugintais kopūstais į sveikatą.

Alkimer skaitomas stipresnio veikimo už paprastus ryklio ar taukus, o gaminamas irgi iš ryklio taukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 21 gruodžio 2009 - 14:15
negalejau nieko rasyti, nes isterija buvo..
vilniuje mus atsisake gydyti.. tipo sorry, padeti nebegalim, darykite ka norit, kreipkites i seimos gydytoja..
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 12 21, 14:55)
DAR sory uz klausima, spinduliavimas ir svytinimas tai tas pats? beje tevukui dare 3 dienas spinduliavima, kaip ir jokiu pasikeitimu nera, ta prasme silpnumo ir panasiai, tai cia taip reikia spresti gerai? sorry, jei mano klausimai kvailoki

Tas pats.
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 21, 16:13)
vilniuje mus atsisake gydyti.. tipo sorry, padeti nebegalim, darykite ka norit, kreipkites i seimos gydytoja..

Taip - tokia žinia, kaip smūgis žemiau juostos . Nepasimesk... Yra dar Kaunas, Klaipėda... Jei vieni atsako gydymą, tai nereiškia , kad ir kiti tą patį darys.
Stenkis susitvardyti ir ramiai viską apgalvoti.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 21, 14:08)
Tai tik maistas.Gėriau Alkimer visus metus.Trys recidyvai.Banginis neserga , tai jo genetinis  kodas, o mes suvirškiname, kaip riebalus.Trumpai ką esu skaičiusi šia tema.

trys recidyvai? kas tie recidyvai?
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 21, 14:13)

ziauru verysad.gif

beje, merginos, jus is kokiu miestu? mes vln gydomes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangine: 21 gruodžio 2009 - 14:20
vilnius..
ziauriausia pasakymas "kreipkite sis eimso gydytoja"
o seimos gydytoja ent laselines mums enduoda, nes mazdaug "nurasytas ligonis"..

ziauru..
Atsakyti
Laikykitės iš paskutiniųjų. Bet, kad neskaudėtų tai gal nuo skausmo vaistukų bent parašo? Gyvens dar mamytė, pamatysi. Juk mano pažįstama apie kurią rašiau, jau nuo lapkričio 9 dienos nurašyta, o dar gyvuoja, kad ir kūdutė, bet jai net vanduo nepraeina į žarnyną.
Atsakyti