Labas vakaras

liudna pas jus syvakar.....
Ramune didziausia uzuojauta del tevelio. Stiprybes tau ir tavo seimai. Laikykis...
TIKESIU siunciu tau savo Angela sarga, bus gerai, bus viskas gerai...
Jei tai nors truputi suteiks vilties pati ligos metu du kart apturejau sepsi, komoj neteko, bet reanimacijoj netrumpai pagulejau, nedaug ka pamenu is tu laiku, bet imunoglobulinas pasuko ivykius i gera.
Man jau ketvirti metai remisija.
Tiesa cia patr klause del gaminamu vaistuku, as recepta buvau gavus is onkologinio, mama gamino , i sudeti ieina spiritas, alijosiu, medus, berzo grybas ir dar kelios vaistazoles is vaistines, ten kazkaip jos ir gaminosi idomiai, vienos vienam puode, kitos kitam, tada laikomos ir sumaisomos i viena. Isgeriau jos nemazai--5 menesiu---5 pertrauka---ve 5 men---5 pertrauka.... viso sugeriau4 kursus. Pradzioj jo truputi svaigina, bet su laiku tikrai viskas apsipranta. Po 4 kursu, jo praryti nebegalejau, tada supratau kad reik ieskoti kazka naujo. Nuo tada geriu transfer factoriu.
Labai tikejau tuo mamytes padarytu marmaliuku, man atrode kad ji sudeda visa meile, kancia ir tikejima, Visada norejau kad tik ji gamintu, nes ten reikejo rankom alijosiu isskuobt ir sunkt per merle, visada jauciau jos siluma.