Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

Gabija 4u.gif - tu lobis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 18, 12:00)
Nuostabu  thumbup.gif  wub.gif

Noriu pridurti, kad rusiškas variantas yra rusų vienuolio malda- meditacija pasveikimui, turinti stebūklingų galių.Visas maldas sukūrė žmogus sugebantis kažką išgirsti ir pajausti tai kas neduota kitiems.Maldos esmė ja tikėti ir kartoti tada kai esi viena, prieš miegą, kai jauti , kad širdis to prašo.Tada ji tampa stebūklinga , nes įsirašo į pasamonę , persiduoda mintims, kurios kaip teigiama gali materializuotis.

Savo vertimo taip įvertinti nedrįsčiau.Bet stengiausi , kad suprastų esmę nemokančios rusiškai.

user posted image
Atsakyti
Manes blogos nuotaikos kazkaip neima, dziaugiuosi del to. Gal tik kiek nesmagu, kad MB vaziuos i gimtuosius krastus, kaime atsvesti Kaledu, kaip ir pernai, o as negaliu vaziuoti, nes kaime man nepriktaikytos salygos sad.gif

P.S. Gabija, stebuklingas, o ne stebūklingas mirksiukas.gif Nuo zodzio stebuklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 12 18, 13:19)
P.S. Gabija, stebuklingas, o ne stebūklingas  mirksiukas.gif Nuo zodzio stebuklas smile.gif

Man už rašinius rašydavo du pažymius .Vieną už literatūrinę dalį, kitą už gramatiką.Ir deja apie pastarąjį geriau nesigirti.Esu net 2 gavusi.Taigi jau nebeišmoksiu...
Antra esu aukštaitė, tai kirčiavimas visiškai neteisingas ir neįkandamas ,o balsių ilginimas su tarme kraujuje.
Atsakyti
Gabija, puikus eilėraštis, - ir rusiškai, ir lietuviškai. Keliaus į manąją knygelę ax.gif

Rasų lanka, kaip sveikatėlė šiandien tavo? Mamytė kaip jaučias?

Aš grįžau iš karnavalo mokykloje, sustirus ir sušalus. Automobilis neužsivedė doh.gif , tai drožiau dalį kelio pėsčia. Manoji dukrytė vaidino varlytę, ir vėl vienintelė nesakė eilėraščio cray.gif Nu niekaip jai neišeina, mano nedrąsuolei wub.gif

Atsakyti
GABIJA, mano vyro mamyte nuo panevezio laiskus pasirasineja "Močiūtė". ir mes ja uz tai mylim smile.gif

siandien parsinesiau pora egliu saku - jas nemokamai dalija rotuses ir katedros aiksteje. pavyko gauti tikrai tankias, ilgas - kabinsiu ant langu ir papuosiu "naminiais" zaisliukais.

romantike, gal kavos?

kazin, kaip Ugn*Inei operacija praejo... unsure.gif
Atsakyti
Labai gerai nuteikia .GABIJOS. eilėraštukas ir vertimas thumbup.gif

Bet visgi gyvenam kiekviena su savo bėdomis ir skausmais. Teismo nuosprendis pribloškė. Nėra teisybės teismuose. Juk važiuojamoji dalis yra važiavimui skirta, o ne pėsčiąjam gulėti, nei jis jį partrenkė nei ką, nematęs užvažiavo... Kaip kažkur Šilutėje Lietuvos ryte rašė toks atvejis buvo, kai advokatas lupo pinigus, o paskui kaltinamąjį išteisino, nors vairavo be teisių, o OOOo ooooo... liūdna. Aš nėjau klausyti nuosprendžio, tik paskambino.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 18, 13:14)
Man už rašinius rašydavo du pažymius .Vieną už literatūrinę dalį, kitą už gramatiką.Ir deja apie pastarąjį geriau nesigirti.Esu net 2 gavusi.Taigi jau nebeišmoksiu...
Antra esu aukštaitė, tai kirčiavimas visiškai neteisingas ir neįkandamas ,o  balsių ilginimas su tarme kraujuje.

oi mano draugas, mano budavo 5 ir 3 su trim minusais, dvieju nerase prie 5, kazkaip nesiziuri 4u.gif

ragnez nepamirsk i albumiuka imest tu egluciu ant langu, nes pas mane tai visnintele kol kas vieta kur mazius nepasiekia, tai ir kazkaip ten teks visas kaledines dekoracijas sudet 4u.gif

arune isidrasins dar mergina, mano ir atrode tokia tylene, tylene, o va mokykloje atsiskleide, dabar jeu keli metai is eiles skaitovu konkurse dalyvauja wub.gif

Visoms sveikatytes ir meskit tas liudnas mintis salin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 12 18, 16:17)
GABIJA, mano vyro mamyte nuo panevezio laiskus pasirasineja "Močiūtė". ir mes ja uz tai mylim smile.gif

siandien parsinesiau pora egliu saku - jas nemokamai dalija rotuses ir katedros aiksteje. pavyko gauti tikrai tankias, ilgas - kabinsiu ant langu ir papuosiu "naminiais" zaisliukais.

romantike, gal kavos?

kazin, kaip Ugn*Inei operacija praejo...  unsure.gif

kur nosinės ir Š ir Z kepurytės? Rašau -2. user posted image
Atsakyti
GABIJA aciu uz tokia grazia malda wub.gif

Patr console.gif ,net nezinau kaip paguosti,gal apskusit ta nuosprendi? g.gif

arune ,pas mus rytoj eglute is muzikeles mokyklos,tai jauciu manoji net neprieis prie senio salcio unsure.gif Bus ji burtininke cool.gif Jeigu tik kepures nuo galvos nenuims po 5 minuciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 12 18, 15:22)
Aš grįžau iš karnavalo mokykloje, sustirus ir sušalus. Automobilis neužsivedė  doh.gif , tai drožiau dalį kelio pėsčia. Manoji dukrytė vaidino varlytę, ir vėl vienintelė nesakė eilėraščio  cray.gif  Nu niekaip jai neišeina, mano nedrąsuolei  wub.gif

verysad.gif

QUOTE(ragnez @ 2009 12 18, 16:17)
kazin, kaip Ugn*Inei operacija praejo...  unsure.gif

Man irgi įdomu būtų sužinot, rūpi...

QUOTE(Patr @ 2009 12 18, 16:29)
Bet visgi gyvenam kiekviena su savo  bėdomis ir skausmais. Teismo nuosprendis pribloškė. Nėra teisybės teismuose. Juk važiuojamoji dalis yra važiavimui skirta, o ne pėsčiąjam gulėti, nei jis jį partrenkė nei ką, nematęs užvažiavo... Kaip kažkur  Šilutėje Lietuvos ryte rašė toks atvejis buvo, kai advokatas lupo pinigus, o paskui  kaltinamąjį išteisino, nors vairavo be teisių, o OOOo ooooo... liūdna. Aš nėjau klausyti nuosprendžio, tik paskambino.

verysad.gif čia Lietuva....Pas aną pusę matyt stogas kietesnis buvo...

-----------------------------------

Kažkaip pavydžiu aš toms mamoms gražių kalėdinių vaikiškų švenčių....Nostalgija savo laikams. Nes vaikų daržely - niekada jokio vaidinimo nebuvo - tik eilėraštukai, dainelės - kaukės bet kokios....Mokyklinukai - dar lengviau. Pasamdo autobusą, vaikus sukrauna, į "Lėlės" teatrą ir psio. Nei mokytojai vargt, nei stengtis. Tėvai sumoka už kelionę ir taškas. Pas dičkį tai buvo a la talentų šou - taigi nespėjau iš darbų...Bet vis tiek jau ne karnavalas.
Tiesa, pas mane darbe gana gražų spektakliuką šiandien rodė. thumbup.gif

O vaikų šokiuose nukėlė šventę sausio galui - vaikai nelabai spėja. Bet ar bebus ta nuotaika, nežinau. Tai va ten jau temines kaukes gaminamės...Gražu žiūrėt į tėvų išmonę...

------------------------------

rasų lanka, kaip laikotės šeimyniškai? Kaip pati, mama?

Gražaus ir ramaus savaitgalio. Jei ką - aš tai į darbuką ryt nuo 8 ryto doh.gif
Atsakyti
ŠIANAKT TĖTI NUGALĖJO LIGA
Atsakyti