QUOTE(arune @ 2009 12 18, 15:22)
Aš grįžau iš karnavalo mokykloje, sustirus ir sušalus. Automobilis neužsivedė

, tai drožiau dalį kelio pėsčia. Manoji dukrytė vaidino varlytę, ir vėl vienintelė nesakė eilėraščio

Nu niekaip jai neišeina, mano nedrąsuolei
QUOTE(ragnez @ 2009 12 18, 16:17)
kazin, kaip
Ugn*Inei operacija praejo...
Man irgi įdomu būtų sužinot, rūpi...
QUOTE(Patr @ 2009 12 18, 16:29)
Bet visgi gyvenam kiekviena su savo bėdomis ir skausmais. Teismo nuosprendis pribloškė. Nėra teisybės teismuose. Juk važiuojamoji dalis yra važiavimui skirta, o ne pėsčiąjam gulėti, nei jis jį partrenkė nei ką, nematęs užvažiavo... Kaip kažkur Šilutėje Lietuvos ryte rašė toks atvejis buvo, kai advokatas lupo pinigus, o paskui kaltinamąjį išteisino, nors vairavo be teisių, o OOOo ooooo... liūdna. Aš nėjau klausyti nuosprendžio, tik paskambino.

čia Lietuva....Pas aną pusę matyt stogas kietesnis buvo...
-----------------------------------
Kažkaip pavydžiu aš toms mamoms gražių kalėdinių vaikiškų švenčių....Nostalgija savo laikams. Nes vaikų daržely - niekada jokio vaidinimo nebuvo - tik eilėraštukai, dainelės - kaukės bet kokios....Mokyklinukai - dar lengviau. Pasamdo autobusą, vaikus sukrauna, į "Lėlės" teatrą ir psio. Nei mokytojai vargt, nei stengtis. Tėvai sumoka už kelionę ir taškas. Pas dičkį tai buvo
a la talentų šou - taigi nespėjau iš darbų...Bet vis tiek jau ne karnavalas.
Tiesa, pas mane darbe gana gražų spektakliuką šiandien rodė.
O vaikų šokiuose nukėlė šventę sausio galui - vaikai nelabai spėja. Bet ar bebus ta nuotaika, nežinau. Tai va ten jau temines kaukes gaminamės...Gražu žiūrėt į tėvų išmonę...
------------------------------
rasų lanka, kaip laikotės šeimyniškai? Kaip pati, mama?
Gražaus ir ramaus savaitgalio. Jei ką - aš tai į darbuką ryt nuo 8 ryto