QUOTE(adis @ 2009 12 16, 23:54)
Būtent, labai sunku vertinti, kas vyksta; iš vienos pusės lyg yra kažkoks poveikis, iš kitos pusės yra plitimas. <...> Nuskausminamų... kokių skirs, iki šiol nevartojau, nelabai nusimanau.
adis, laikykis. Man labai baisiai skamba tas žodis plitimas...., bet aš tai suvokiu, kaip organizmo silpnėjimą. Pavyzdiui kaip ir man dabar, taip galvoju, kad kažkodėl trūksta energijos, tas sinusitas , geriu antibiotikus, mezgiau grįžusi iš ligoninės, namuose reikėtų viską šveisti prieš šventes, bet kasdien vis atidėlioju, tikėdamasi, kad rytoj bus geriau., o gal sulauksiu ir šeštadienio. Penktadienį darbe senųjų palydos-vakarėlis. Net nežinau ką daryti, eiti ar ne. Visvien aš ten nei šoksiu nei gersiu, atsigėriau jau ...
Oj, nežinau... kažkodėl neramu šiandien po apsilankymo ligoninėje, reikės gerti xanax.
Papildyta:
Dėl žaizdelių tai po chemijų man būdavo siaubingi pūlinukai ant veido, kaklo nugaros srityje, smilkinių plaukų srityje daugiausiai jų buvo, net dabar likę pigmentinės dėmės. Bet oda ir dabar tokia nelygi, lyg kažkokia riebi, beveik kasdien reikia išsspausti jau prisirpusį geltoną spuogelį. Vienu žodžiu, pakliurusi bobutė, bet Tenerifėj tai vistiek sulaksčiau, Ačiū Dievuliui ir už tai.
Papildyta:
Dar mintis tokia, kaip mane keistai tikrina, markerį man darė tik po trčios chemijos ir jis buvo lyg ir 35, daugiau nebedarė, sakydama gydytoja, kad jis neinformatyvus. Na, gal man jis neišformatyvus, raminu save šiandien, nes niekada jis nebuvo pakilęs ankščiau kiek darydavo virš 23. ...ooooooooo, o neramu, o čia po trijų chemijų jis toks didelis palyginus, na, padidėjęs... ir vėl nerimauju... Kas nurmins mane šiandien. Sūnelis Vilniuje. sėdžiu viena, žinau XANAX