Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

QUOTE(adis @ 2009 12 16, 23:54)
Būtent, labai sunku vertinti, kas vyksta; iš vienos pusės lyg yra kažkoks poveikis, iš kitos pusės yra plitimas. <...> Nuskausminamų... kokių skirs, iki šiol nevartojau, nelabai nusimanau.

adis, laikykis. Man labai baisiai skamba tas žodis plitimas...., bet aš tai suvokiu, kaip organizmo silpnėjimą. Pavyzdiui kaip ir man dabar, taip galvoju, kad kažkodėl trūksta energijos, tas sinusitas , geriu antibiotikus, mezgiau grįžusi iš ligoninės, namuose reikėtų viską šveisti prieš šventes, bet kasdien vis atidėlioju, tikėdamasi, kad rytoj bus geriau., o gal sulauksiu ir šeštadienio. Penktadienį darbe senųjų palydos-vakarėlis. Net nežinau ką daryti, eiti ar ne. Visvien aš ten nei šoksiu nei gersiu, atsigėriau lotuliukas.gif jau wink.gif...
Oj, nežinau... kažkodėl neramu šiandien po apsilankymo ligoninėje, reikės gerti xanax.
Papildyta:
Dėl žaizdelių tai po chemijų man būdavo siaubingi pūlinukai ant veido, kaklo nugaros srityje, smilkinių plaukų srityje daugiausiai jų buvo, net dabar likę pigmentinės dėmės. Bet oda ir dabar tokia nelygi, lyg kažkokia riebi, beveik kasdien reikia išsspausti jau prisirpusį geltoną spuogelį. Vienu žodžiu, pakliurusi bobutė, bet Tenerifėj tai vistiek sulaksčiau, Ačiū Dievuliui ir už tai.
Papildyta:
Dar mintis tokia, kaip mane keistai tikrina, markerį man darė tik po trčios chemijos ir jis buvo lyg ir 35, daugiau nebedarė, sakydama gydytoja, kad jis neinformatyvus. Na, gal man jis neišformatyvus, raminu save šiandien, nes niekada jis nebuvo pakilęs ankščiau kiek darydavo virš 23. ...ooooooooo, o neramu, o čia po trijų chemijų jis toks didelis palyginus, na, padidėjęs... ir vėl nerimauju... Kas nurmins mane šiandien. Sūnelis Vilniuje. sėdžiu viena, žinau XANAX rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 16 gruodžio 2009 - 22:03
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 16, 23:00)
Aš taip pagalvojau, ar tik nesivalo tokiu būdu organizmas nuo viso blogiuko... Jei taip, belieka pabūti kurį laiką kantriai ir labai steriliai mergaitei. O tai tau gali padėti tavo žemiškasis Angelas Sargas.

Mano mazgeliai paviršiniai, tik labai daug jų. Žaizdelių dar nedaug - gydytoja sako - bus daugiau. Stebi gydytoja ir aš stebiu išsižiojus, kas bus toliau.

Mano angelas sargas smile.gif - nuostabesnio ir supratingesnio žmogaus nežinau, tas tylus palaikymas ir begalinė meilė bei atsidavimas. Esu labai laiminga.

Patr, suprantamas tavo nerimas ir suvokimas, jog kartais esi bejėgis. Gailestis dėl pažįstamos ir baimė dėl savęs. Mirtis nėra toks blogas dalykas, ji kartais išvaduoja nuo fizinio ir dvasinio skausmo. Kadangi mes visi esame baigtini, tai nėra net labai ir baisu. Baisu gal tik pats procesas.

Part, kai daraisi markerį visuomet išsiaiškink normos ribas. Markeris daromas skirtingomis metodikomis, (skirtingose laboratorijose gali būti skirtingos normos ribos) vieno norma lyg 25, kito 40. Bijau sumeluoti, tiklsliai nepamenu tų skaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 gruodžio 2009 - 22:20
adis, Tu kaip psichologė. Man čia gera užsukti dėl tokių kaip Tu adis, dėl tokių kaip .GABIJA, rasų lanka ir kitos. Reikia įdėti kokią nuotraukytę, bet ir vėl šiandien nebesinori tai daryti, nuotaika ne tokia, kad nuotraukas dėlioti. Manau, kad daugiau neberašinėsiu šiandien, nes tokie mano dejavimai juk bus ne pagal temą, galiu būti sekama wink.gif
Labanaktukas mergaitės, sveikatėlės visoms.

p.s.krūties markeris seniau buvo 25, o dabar jau rašo 32 berods. Markerį kiek darė tai ir darė man tik Kauno onkologijos ligoninėje. Labos 4u.gif dar kartelį, neteršiu temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 16 gruodžio 2009 - 22:23
QUOTE(adis @ 2009 12 17, 00:13)
Mano angelas sargas  smile.gif - nuostabesnio ir supratingesnio žmogaus nežinau, tas tylus palaikymas ir begalinė meilė bei atsidavimas. Esu labai laiminga.

wub.gif
Atsakyti

GABIJA ,kaip dziaugiuosi as del taves

clap.gif clap.gif yahoo.gif victory.gif

Ugninei ir TIKESIU heart.gif heart.gif heart.gif

arune ,laikysim ir uz tave kumstukus,viskas bus gerai 4u.gif

rasu lanka ,mamytei sekmingos operacijos 4u.gif

adis ,net asaros pradejo redeti...sunku tau dabar,laikykis...bet po tavo zodziu apie angela sarga tikrai zinau ,kad tu laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 12 16, 20:57)
--------------
Aš - pirmadienį einu  fear.gif Bijok nebijojęs, niekur nedingsi, nieks kits nenueis  blink.gif

user posted image

Linkiu gerų tyrimų, tegul gyvenimas išėjus iš ligoninės bus rožinys ir šventės rožinės.Esi didvyrė, nes tik karžygės prieš šventes tiriasi.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 16, 21:34)
p.s. Kad matytumėt kas pas mus darosi doh.gif Dangus su žeme maišosi, sninga, sninsga, pusto, pusto.....

Na taupo Pakaunėje sniegą nors tu ką.Vos pablizgino.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 12 16, 23:13)
Mirtis nėra toks blogas dalykas, ji kartais išvaduoja nuo fizinio ir dvasinio skausmo. Kadangi mes visi esame baigtini, tai nėra net labai ir baisu. Baisu gal tik pats procesas.

[

Liūdna , bet iki širdies skausmo teisinga .Baltai pavydžiu tiems , kurie nesidomi gyvenimo statistika.Adis tu savo pavyzdžiu mokai mus gyventi, nepasiduoti, kovoti su skausmu.Tu kaip snieguolė , pralaužianti gležnais pirštais sniego plutą.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 16, 22:40)
Bet aš šį vakarą išklibau... unsure.gif  Krūtinė užgulta, gerklė raudona, pastoviai kamuoja noras kosčioti - lyg kas plunksnele mataruotų gerklės gale... O aš taip negaliu dabar sirgti.... schmoll.gif Kaži, ar tas Influcidas tikrai padeda?

Koks čia dar likutinis gripas , kai jau Lietuva baigia sirgti? Jei pablogėtų , apie mamą mažiau vaikščiok, kauke apsirūpink.
Tai sėkmingo gydymosi abiems.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 16, 21:34)
Mane irgi toks pat jausmas apėmė. Net bijojau skaityti po nuotrauka...

Tai nesitikėjau tokio baisaus įspūdžio, na pasižiūrėjau pušelė normaliai atlaikė vieną štormą, atlaikys ir kitą.Na tokia optimistinė sakyčiau nuotrauka.

user posted image

Ugnine, Tikėsiu , tikiu , kad Jūs nugalėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 17 gruodžio 2009 - 00:35
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 17, 02:27)
Liūdna , bet iki širdies skausmo teisinga .Baltai pavydžiu tiems , kurie nesidomi gyvenimo statistika.Adis tu savo pavyzdžiu mokai mus gyventi, nepasiduoti, kovoti su skausmu.Tu kaip snieguolė , pralaužianti gležnais pirštais sniego plutą.

Ei,merginos ,baikite ,ka nono.gif

As laukiu svenciu...labai labai.Mazoji jau visai protingas zmogutis,papuosim egle wub.gif Prisimienu praeitus Naujosius,brr...30 gavau chemija.31 sedejau pas sese tikrai nekokia,maze buvo pas senelius,vyras juroje,o man buvo labai niekaip doh.gif Ejau su vyresniaja tik kad neguleti ir nezliumbti vienai...O dabar viskas nuostabu,tikiuosi kad po gruodzio 29 patikrinimo niekas nepasikeis,tfu,tfu,tfu...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 16, 22:40)
Bet aš šį vakarą išklibau... unsure.gif  Krūtinė užgulta, gerklė raudona, pastoviai kamuoja noras kosčioti - lyg kas plunksnele mataruotų gerklės gale... O aš taip negaliu dabar sirgti.... schmoll.gif Kaži, ar tas Influcidas tikrai padeda?

Gal jau ir per vėlai patarimai, bet gal kam pravers, Nežinau kiek čia tiesos, kiek įsitikinimo, bet aš atradau cukruotus imbiero saldainiukus (yra IKI prie saldainių supakuoti. Naujosios Rūtos, po 6,99Lt). Ir taip jie man patiko, kad darbe turiu nuolat, ir namie. Tik pajaučiu perštėjimą gerklėje ir į burną. Ir šiaip pakramtau. Aštrūs tokie, kartais net karštis išpila, bet man skanu tongue.gif O dar ir citrinų arbatyte užgeriu, tai thumbup.gif
Mus užvertė sniegu. Gal nebūtų taip baisiai daug, bet pripustė ir vietomis didžiuliai kalnai stūkso. Vyras šiandien su kastuvu darbavosi nuo ankstyvo ryto kol garažą atsikasė, o lauke minus 15. Baisu, kad nepritrauktų šalčio doh.gif O aš irgi bijau persistengti dėl savo nugaros doh.gif Tai tokiai momentais apmaudu darosi....

Labas rytas visoms 4u.gif ir geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 12 16, 22:54)
Gydytoja irimą linkusi vertinti kaip teigiamą dalyką, tik nerimauja dėl galimų odos infekcijų.

Adis, gal verta įsiklausyt, patikėt gydytojos žodžiais, kad tai - teigiamas dalykas?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 16, 23:00)
tavo žemiškasis Angelas Sargas.

Kaip gerai, kad Jį turi...

Po vakarinių jūsų pokalbių noris patylėt.... Nebežinau, ką besakyt. Gumulas gerklę gniaužia... Tik apkabint mintimis, tik patylėt...

Adis, tu laikykis. Yra dar šiaudų, ir ne vienas. Alternatyva? Tas Rygos daktaras? Ar nieko daugiau nesižvalgai kol kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 17 gruodžio 2009 - 08:26
RASŲ LANKA, MAMYTEI TAVO :

user posted image

... kad viskas pavyktų gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 17 gruodžio 2009 - 09:09
Sveikos 4u.gif
Daile, matau prisijungus. Kaip mama laikosi?
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 12 17, 11:52)
Sveikos 4u.gif
Daile, matau prisijungus. Kaip mama laikosi?

labas mergaites,

nuo vakar nerandu sau vietos, po kompiuterines tomografijos is mamos isgirdau - o ka reiskia recidyvas?
gerai, kad nors nezinomybes nera. Kelia gyvate galva... kylam ir mes i kova...
Atsakyti