Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

QUOTE(bbg23 @ 2009 12 14, 22:37)
Kraujo tyrimai tokie leukocitai 36,75; eritrocitai 4.25, hemoglobinas 103 ir t.t Kaip suprantu pas mus per daug leukocitu? AR kuriai buvo taip, kad neleido chemoterapija.. Liepe daryti laseline, nes gresia kepenu disfunkcija..

Man chemiją lašino, kai hemoglobinas buvo 82. Kiek supratau iš gydytojos, chemijos nebelašina, kai hemoglobino žemutinė riba – 70. Tada kraujo perpylimas. Esant žemai trombocitų masei, perpilama trombocitai. Chemija nebelašinama, kai trombocitų virš –700 ir žemiau – 100.
QUOTE(ramune27 @ 2009 12 16, 00:03)
ar gali dusinti jai krite trombocitai? nežinau gal tik nuo bronhito dusina ,bet gal gali ir dėl kraujo rodiklių but?

Dusinti gali dėl plaučių ir širdies nepakankamumo, žinoma bronchito, žemo hemoglobino.
QUOTE(Deganti @ 2009 12 16, 11:32)
mergaites juk viskas ir yra kaip anksciau, neslopinkit saves ir rasykit, apie viska, apie liga, apie gyvenima, apie katinus ir snaiges uz lango  4u.gif

Aš sutinku su degančia. Iškart sakiau – lai lieka viskas po senovei...Sveikinimus, kas norit rašykit mūsų albumėlyje, aš rašysiu juos čia. tongue.gif Man taip labiau patinka.

Visoms visko kuo geriausio. Nesušalkit. smile.gif
Praeis šis nerimo pilnas trečiadienis, ketvirtadienis bus kitoks, gal geresnis... tongue.gif
Tikėsiu, dažnai galvoju apie tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 gruodžio 2009 - 17:28
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 16, 17:44)
Oi, oi...... Kokio ilgio pasidaro tos 90 minučių.... bet jos jau praėjo. Gabija..?????

user posted image

Po audros.

Ačiū visoms už kumštukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kol sulaukiau markerio rankos drebėjo.Dabar 12,9- norma 35, padidėjo nuo 11,3 per 3 mėnesius.Taigi ramybė iki sekančio patikrinimo 2,5 mėnesio, nes dvi savaites reikia baimei pasilikti.O infiltratas paliekamas stebėti.
Tai šventės ramios , tiek kiek jos gali mums būti ramios.
Gero vakaro user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 16, 19:22)

Gabija thumbup.gif , o Tikesiu kaip suprantu yra ligoninej, gal Saulelydis ka parasys 4u.gif

Adis, o kaip sveikatyte?
Atsakyti
Tai kodėl ta pušis tokia pasvirusi nuotraukoje? doh.gif bigsmile.gif blink.gif . Pirmas žvilgsnis toks gąsdinantis, kol neperskaičiau. blink.gif O dabar belieka sušukti triskart VALIO clap.gif . Ačiū už gerą naujieną, gerų švenčių, ir visa ko geriausioooooooooo, Gabija.

--------------
Aš - pirmadienį einu fear.gif Bijok nebijojęs, niekur nedingsi, nieks kits nenueis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 16 gruodžio 2009 - 20:02
QUOTE(arune @ 2009 12 16, 20:57)
Tai kodėl ta pušis tokia pasvirusi nuotraukoje?  doh.gif  bigsmile.gif  blink.gif . Pirmas žvilgsnis toks gąsdinantis, kol neperskaičiau. blink.gif  O dabar belieka sušukti triskart VALIO  clap.gif . Ačiū už gerą naujieną, gerų švenčių, ir visa ko geriausioooooooooo, Gabija.

Dėkoju . mirksiukas.gif
Pasvirusi, bet dar su šaknimis, o palinkusį medį audra mažiau purto.
Jei praeitų bent metai remisijos -ąžuolą įdėčiau.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 12 16, 20:57)
Tai kodėl ta pušis tokia pasvirusi nuotraukoje?  doh.gif  bigsmile.gif  blink.gif . Pirmas žvilgsnis toks gąsdinantis, kol neperskaičiau. blink.gif 

Mane irgi toks pat jausmas apėmė. Net bijojau skaityti po nuotrauka...
Bet dabar jau biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2009 12 16, 20:54)
Tikesiu kaip suprantu yra ligoninej, gal Saulelydis ka parasys  4u.gif

Na, žinote, kokia Tikėsiu slapukė doh.gif . Gal nesupyks jei parašysiu trumpai - ji ligoninėje ir labai sudėtingos jai šios dienos..... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 16, 21:02)
Jei praeitų bent metai remisijos -ąžuolą įdėčiau.

Labai, labai, labai linkiu ir laukiu ąžuolo po metų.

p.s. Kad matytumėt kas pas mus darosi doh.gif Dangus su žeme maišosi, sninga, sninsga, pusto, pusto.....
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 12 16, 09:48)
Tikiuosi, kad tai išvaržą operuoja... Laikome apkabinę tave, Ugnine.

Deja, kaip suprantau - ne išvaržą.... o tai, kas vėl atsirado... verysad.gif ir tikiu, kad jau to nebėra... Todėl ir prašau visas maldai... wub.gif Ji Lietuvoje.
Kavyte wub.gif , - gal pora žodelių, kaip laikosi mūsų Ugn*Inė. Dievulio ir angeliukų pagalbos jai...

TIKĖSIU - sugrįžk, mieloji - mylim ir laukiam visos... heart.gif heart.gif heart.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 16, 22:34)
Mane irgi toks pat jausmas apėmė. Net bijojau skaityti po nuotrauka...

Mergaitės, mieliausios biggrin.gif , vis dar nepriprantat prie Gabijos superžodeliųvaizdeliųsakinėliųjuokeliųpamokėlių... hihihi.gif Ji gi mūsų ypatingoji Mokėtoja Pateikti thumbup.gif .
Sveikinu mieloji, Gabija, ir puikiausių sveikatingų švenčių Tau. newyear.gif Taigi, lauksime ąžuolo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 16 gruodžio 2009 - 21:42
.GABIJA., puikios žinios. 2,5 +2,5 +2,5 +2,5 - smile.gif – žiūrėk ir metai...

QUOTE(Deganti @ 2009 12 16, 20:54)
Adis, o kaip sveikatyte?

Kol kas neturiu kuo džiaugtis. Gydymas laukiamų rezultatų neduoda. Su didelėmis abejonėmis pridėjo dar 3 chemijas (gydytoja svarsto gal išvis nutraukti gydymą dėl pastovių neutropenijų - atsiranda infekcijų pavojus). Paskutinės chemijos gavau tik 1/2 normos. Tikiuosi kraujas bus rytoj geras. Penktadienį prašysiu nuskausminamų, deja...
Po poros savaičių bus kažkokie konkretūs sprendimai.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 12 16, 21:57)
Aš - pirmadienį einu  fear.gif Bijok nebijojęs, niekur nedingsi, nieks kits nenueis  blink.gif

BUS GERAI - kumštukai nuo Gabijos liko stiprūs... thumbup.gif Bus už tave... wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 12 16, 23:31)
Kol kas neturiu kuo džiaugtis. Gydymas laukiamų rezultatų neduoda. Su didelėmis abejonėmis pridėjo dar 3 chemijas (gydytoja svarsto gal išvis nutraukti gydymą dėl pastovių neutropenijų - atsiranda infekcijų pavojus). Paskutinės chemijos gavau tik 1/2 normos. Tikiuosi kraujas bus rytoj geras. Penktadienį prašysiu nuskausminamų, deja...
Po poros savaičių bus kažkokie konkretūs sprendimai.

Adis wub.gif, gal dar yra kokia schema, jei šita nepadėtų, bet gal dar anksti sakyti , kad ir šita visai nepadėjo... g.gif Gydytoja ir pridėjo dar papildomai, kad nepilnas gauni. Ir dar juk buvai minėjusi, kad turi dar atskirą sąrašiuką - alternatyvas... O kokius vaistukus nuo skausmo? Kur jį jauti?
NEPASIDUOK, NEPASIDUOK - tu labai reikalinga ne tik savo mieliausiems bet ir mums, ir tiems kurie tavęs nepažįsta...ir apskritai - tu labai reikalinga. friends.gif

Paguldėme mamytę kataraktos operacijai. Siaubingai šalta palata - statybininkai į gerus langus užmiršo sandarumo įpūsti... Rytoj operuos - tikimės , kad viskas bus gerai. Tikiuosi, kad mamytė nesušals, juk ką tik baigė kosėti... Tetukas namie mus pasitiko su pietumis - tai prikirtom su vyru ir į darbelį... Žodžiu, šeima visa susitelkusi įvykiams... Bet aš šį vakarą išklibau... unsure.gif Krūtinė užgulta, gerklė raudona, pastoviai kamuoja noras kosčioti - lyg kas plunksnele mataruotų gerklės gale... O aš taip negaliu dabar sirgti.... schmoll.gif Kaži, ar tas Influcidas tikrai padeda?

Laikykitės , Mergaitės visos, kurios galit ir kurios galvojat , kad nebegalit, nes kaip kartais laikas parodo, kad save mes ne iki galo pažįstam... wub.gif

Eisiu poilsėlio, nes savijauta keistoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 16 gruodžio 2009 - 21:57
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 16, 22:40)
Adis wub.gif, gal dar yra kokia schema, jei šita nepadėtų, bet gal dar anksti sakyti , kad ir šita visai nepadėjo...
O kokius vaistukus nuo skausmo? Kur jį jauti?

Būtent, labai sunku vertinti, kas vyksta; iš vienos pusės lyg yra kažkoks poveikis, iš kitos pusės yra plitimas. Man odoje atsiveria negyjančios šlapuojančios žaizdos, yra poodiniai mazgeliai, kai kurios pūliuoja...Avastinas, trukdo tokių žaizdelių gijimui, jo dėka tas irimas ir vyksta...Gydytoja irimą linkusi vertinti kaip teigiamą dalyką, tik nerimauja dėl galimų odos infekcijų. Nuskausminamų... kokių skirs, iki šiol nevartojau, nelabai nusimanau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 gruodžio 2009 - 21:57
Sveikutės mergaičiukės 4u.gif
Džiugu, kad .GABIJAI. markeris gerulis lotuliukas.gif .
adis, tikrai ir aš prisidedu prie palinkėjimų, kad viskas tik eitūsi geryn. Man taip pat įdomu kur gi Tau skauda.
TIKĖSIU, kažkaip mažiau susidūriau, bet tik sveikti linkiu, taip pat ir UIgni*nei, nes mačiau kokia graži jos dukrytė ir dar visai mažutė. rasų lankai, saulėlydžiui, ifauru, Degančiai ramybės širdelėse.
Aš buvau ligoninėje šiandien. Mačiau siaubingai kenčiantį žmogų. Žarnynas tiek užblokuotas, kad iš skrandžio nepatenka nett vanduo, tiksliau, visiškai nefunkcionuoja žarnynas. Gyvybė palaikoma tik lašelinių pagalba. Vemia iš skranduko žaliai tulžimi, kiek buvau (maždaug valandą) tai beveik nebenustojo. Svoris tiek nukritęs, kad likusi gal kaip 13 metų mergaičiukė, gal sveria 40 kg. Kodėl tiek kankina Dievulis mano pažįstamąją, buvusią optimistę ir energingą moterį, beje pati dirbo visada med. sesute. Prižadėjau jai pasimelsti už ją. Ji sakė, kad jau noriu numirti, tikrai noriu numirti.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 12 16, 23:54)
Būtent, labai sunku vertinti, kas vyksta; iš vienos pusės lyg yra kažkoks poveikis, iš kitos pusės yra plitimas. Man odoje atsiveria negyjančios šlapuojančios žaizdos, yra poodiniai mazgeliai, kai kurios pūliuoja...Avastinas, trukdo tokių žaizdelių gijimui, jo dėka tas irimas ir vyksta...Gydytoja irimą linkusi vertinti kaip teigiamą dalyką, tik nerimauja dėl galimų odos infekcijų. Nuskausminamų... kokių skirs, iki šiol nevartojau, nelabai nusimanau.

Aš taip pagalvojau, ar tik nesivalo tokiu būdu organizmas nuo viso blogiuko... Jei taip, belieka pabūti kurį laiką kantriai ir labai steriliai mergaitei. O tai tau gali padėti tavo žemiškasis Angelas Sargas.
Atsakyti