QUOTE(bbg23 @ 2009 12 14, 22:37)
Kraujo tyrimai tokie leukocitai 36,75; eritrocitai 4.25, hemoglobinas 103 ir t.t Kaip suprantu pas mus per daug leukocitu? AR kuriai buvo taip, kad neleido chemoterapija.. Liepe daryti laseline, nes gresia kepenu disfunkcija..
Man chemiją lašino, kai hemoglobinas buvo 82. Kiek supratau iš gydytojos, chemijos nebelašina, kai hemoglobino žemutinė riba 70. Tada kraujo perpylimas. Esant žemai trombocitų masei, perpilama trombocitai. Chemija nebelašinama, kai trombocitų virš 700 ir žemiau 100.
QUOTE(ramune27 @ 2009 12 16, 00:03)
ar gali dusinti jai krite trombocitai? nežinau gal tik nuo bronhito dusina ,bet gal gali ir dėl kraujo rodiklių but?
Dusinti gali dėl plaučių ir širdies nepakankamumo, žinoma bronchito, žemo hemoglobino.
QUOTE(Deganti @ 2009 12 16, 11:32)
mergaites juk viskas ir yra kaip anksciau, neslopinkit saves ir rasykit, apie viska, apie liga, apie gyvenima, apie katinus ir snaiges uz lango
Aš sutinku su degančia. Iškart sakiau lai lieka viskas po senovei...Sveikinimus, kas norit rašykit mūsų albumėlyje, aš rašysiu juos čia. Man taip labiau patinka.
Visoms visko kuo geriausio. Nesušalkit.
Praeis šis nerimo pilnas trečiadienis, ketvirtadienis bus kitoks, gal geresnis...
Tikėsiu, dažnai galvoju apie tave.