Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

user posted image
Mergaitės. Šiomis dienomis daugeliui iš mūsų yra ir bus reikalinga malda ir palaikymas. Šiame verpete yra ir mūsų Ugn*Inė... Rytoj ją operuoja ir jai vėl reikalingas mūsų palaikymas ir susitelkimas.... Pasiųskim, kas galim jai palaikymo mintelę , pasidalinkim gerumu .... kad nesbeskaudėtų....ir dar kartą viltis įsižiebtų...
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2009 12 14, 22:05)
lauksim pagerėjimo.
labai tikiuosi kad šventės bus linksmesnės ,netokios kaip dabar nuotaikos .

Labai labai linkiu, kad šventės tikrai būtų linksmesnės. Žinau, kad dilgėlės kelia ne tik hemoglobiną bet ir trombocitus. 15 gr.smulkintų dilgėlių lapų užpilti verdančiu vandeniu - 1 stikline. Palaikom 15 min., nukošiame, nuspaudžiame. Geriame po du valgomus šaukštus 3 kartus per dieną. Galima laikyti 2 paras šaldytuve, po to vėl naują darom. Šlykštėlė, bet ką darysi... Mamytė ilgai vartojo - per visas chemijas. Šaltalankių aliejus... Stiprybės... wub.gif

QUOTE(bbg23 @ 2009 12 14, 23:37)
Labukas merginos..
Buvom sian mes pas musu chemoterapeute, atvaziamom 3iajai chemijai ir nesekmingai.. Neleido mums daryti.. Sake, kad mes baisiai silpni.
Kraujo tyrimai tokie leukocitai 36,75; eritrocitai 4.25, hemoglobinas 103 ir t.t Kaip suprantu pas mus per daug leukocitu? AR kuriai buvo taip, kad neleido chemoterapija.. Liepe daryti laseline, nes gresia kepenu disfunkcija..

Mamytei tiek leukocitų būdavo po Neopogeno taip kaip ir SVETAI...Gydytoja sakydavo, kad iki 40 leukocitų gali būti... g.gif Bet aš gal ko nesupratau... O prie 100 hemoglobino yra lašinę chemiją... Ir Jūs laikykitės wub.gif ...
QUOTE(Deganti @ 2009 12 15, 13:17)
O mes svenciame pirmaji gimtadieni, kaip greit laikas praejo, prarisnojo, ir sniegas mus nudziugino, mano sese ir mamos mama gime ta pacia diena gruodzio 15, kartu su mano mazium, tai sese sako: nera sniego - ne gimtadienis, o jis eme ir iskrito  wub.gif

heart.gif birthday.gif wub.gif ir, žinoma, sveikatytės visam būreliui...
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 12 15, 12:28)
Kaip pati sakė, nepasiduodu dar. thumbup.gif

thumbup.gif Kaip myliu tokias mamytes, ne tik savo - VISAS. wub.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 15, 15:56)
bet lygtai tarėmės sveikinti kitur  g.gif Yra skyrelis, kas nors įdeda sveikinimo atvirutę, o po ja gali visi kiti sveikintojai palikti savo palinkėjimus...

Aš tai žinau ax.gif - bet neišeina... blush2.gif Dabar vis rašydama turiu pagalvoti ar čia tą galiu rašyti, o tą ten...o tą jei įdėsiu,ar atitiks temą ir pan. O kai mintys liejasi, plaukia - : nebesiskirsto, o kai pradedu suskirstyti - nebesilipdo...nebesuprantu, ar čia reikia rašyti tik kai skauda ir kaip tą skausmą panaikinti,o į albumiuką tik taip savo jausmus išlieti...aj... ax.gif Gal su laiku "susimodeliuosiu"...

Gal ką nors, Mergytės, žinot apie Shaibą unsure.gif

Arūne wub.gif - ar išėjo namukas?

Gabija wub.gif - laikau kumštelius...Nedideli, bet laaaaabai stiprūs...

TIKĖSIU - heart.gif heart.gif angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 gruodžio 2009 - 22:37
Labai ačiū rasų lanka. ryt padarysiu ir nuvešiu.
ar gali dusinti jai krite trombocitai? nežinau gal tik nuo bronhito dusina ,bet gal gali ir dėl kraujo rodiklių but?
Mažaji jubiljata su tortadieniu 4u.gif
už visas laikau kumštukus ,ir visoms sveikatėlės. ir butinai pasimelsiu šiandien už jus .
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2009 12 16, 01:03)
Labai ačiū rasų lanka. ryt padarysiu ir nuvešiu.
ar gali dusinti jai krite trombocitai? nežinau gal tik nuo bronhito dusina ,bet gal gali ir dėl kraujo rodiklių but?

Abejoju, ar gali dėl trombikų dusinti... g.gif Jei yra bronhitas, tai greičiau nuo jo...
Tas dilgėles kai užpilsi, gaunasi labai tiršta masė, tai apmaišyk šaukšteliu, kad visi lapiukai sušlaptų. Až nuspasdavau pirštais, nes tie lapeliai tarsi išbrinksta ir prisigeria vandens. Ten pats gerumas. mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien paskambinau vienai savo pažįstamai, na vieno likimo ji, turi šią diagnozę. Tai ji susirgo 2002metais kiaušidžių vėžiu. Gavo chemimiją tais metais. Atsinaujino tik 2008metais. Chemija vėl gavo, o šiemet žarnyną operavo net tris kartus. Paskutinį kartą kai man lašino paskutiniąją chemiją lapkričio 4 dieną, ji tik išoperuota buvo, nes ėmė kauptis skysčiai žarnyne. Kaip aš supratau ir kaip man aiškino, pas ją jau buvo pašalinta dalis žarnų, o paskutinės operacijos metu plonosiose žarnose metastazės... Taip, kad maistas nepatenka į žarnyną, na, ar žarnynas nefunkcionuoja. Tiksliai negaliu pasakyti. Tai va, gydytojai ją "nurašė", taip ji pati man sakė, kai važiavo iš Kauno onkologijos ligoninės. Kai šiandien kalbėjau tai sakė ji ką suvalgo tą išvemia. Kalbėjo silpnučiu balseliu. Ryt eisiu aplankyti.
Man galva skaudama, sinusitas nepraeina. Pas šeimos gydytoją nuėjau ir paprašiau kad išrašytų Ospomox 1000, išrašė, bet privertė mane nusirengti ir paklausyti plaučius užsigeidė wink.gif, aš jai sakiau, kad jaučiu juk su plaučiais viskas gerai, bet nosiaryklė streikuoja. Keistai kažkaip, per nosį prakvėpuoju, iššnypščiu, bet ryjant seiles kažkur giliai lyg už mažojo liežiuvėlio gerklėje, kur landa iš nosies rodos žaizda, skaudena...

Visosm linkėjimai drinks_cheers.gif ir sveikatėlės linkiu, mažąjam leliukui augti dideliam, GABIJAI ryt pas gydytojus linkiu sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 15 gruodžio 2009 - 23:35
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 15, 23:50)
Mergaitės. Šiomis dienomis daugeliui iš mūsų yra ir bus reikalinga malda ir palaikymas. Šiame verpete yra ir mūsų Ugn*Inė... Rytoj ją operuoja ir jai vėl reikalingas  mūsų palaikymas ir susitelkimas....  Pasiųskim, kas galim jai palaikymo mintelę , pasidalinkim gerumu .... kad nesbeskaudėtų....ir dar kartą viltis įsižiebtų...

Ugnine user posted image,mes su tavim wub.gif

Tikesiu ,user posted image

Ir visoms visoms mergaitems ir ju mamytems ir tevelems user posted image

O mazajam Ignui sveikinimai su pirmuoju gimtadieniu!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 15, 22:50)
Šiame verpete yra ir mūsų Ugn*Inė... Rytoj ją operuoja

Tikiuosi, kad tai išvaržą operuoja... Laikome apkabinę tave, Ugnine.

QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 15, 23:16)
Aš tai žinau  ax.gif - bet neišeina...  blush2.gif Dabar vis rašydama turiu pagalvoti ar čia tą galiu rašyti, o tą ten...o tą jei įdėsiu,ar atitiks temą ir pan. O kai mintys liejasi, plaukia -  : nebesiskirsto, o kai pradedu suskirstyti - nebesilipdo...nebesuprantu, ar čia reikia rašyti tik kai skauda ir kaip tą skausmą panaikinti,o į albumiuką tik taip savo jausmus išlieti...aj... ax.gif  Gal su laiku "susimodeliuosiu"...

Man lygiai tas pats. Nesiskirsto mintys, o ir nenori skirstytis. Noriu, kad būtų, kaip seniau...

P.S. Rasų lanka, namukas išėjo, įdėsiu į albumiuką foto. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 15, 21:50)
Mergaitės. Šiomis dienomis daugeliui iš mūsų yra ir bus reikalinga malda ir palaikymas. Šiame verpete yra ir mūsų Ugn*Inė... Rytoj ją operuoja ir jai vėl reikalingas  mūsų palaikymas ir susitelkimas....  Pasiųskim, kas galim jai palaikymo mintelę , pasidalinkim gerumu .... kad nesbeskaudėtų....ir dar kartą viltis įsižiebtų...

laikykis, ugn*ine heart.gif
kazin, ji lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 12 16, 07:48)
Tikiuosi, kad tai išvaržą operuoja... Laikome apkabinę tave, Ugnine.
Man lygiai tas pats. Nesiskirsto mintys, o ir nenori skirstytis. Noriu, kad būtų, kaip seniau...
P.S. Rasų lanka, namukas išėjo, įdėsiu į albumiuką foto. wub.gif

mergaites juk viskas ir yra kaip anksciau, neslopinkit saves ir rasykit, apie viska, apie liga, apie gyvenima, apie katinus ir snaiges uz lango 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 12 16, 11:32)
mergaites juk viskas ir yra kaip anksciau, neslopinkit saves ir rasykit, apie viska, apie liga, apie gyvenima, apie katinus ir snaiges uz lango  4u.gif

Labas
Bet pavyzdžiui sveikinimai, albumėlyje geriau,juos Ignukui parodysi bet kada. O temoje
jau po poros dienų nuvažiavo meškiukas ir jo ieškok, o po mėnesio visai nerasi.Ir gimtadienio atvirukus kada nori tada paskaitai, prisimeni ką draugės rašė.
O talentų , pyragų ir kitokių grožybių kai norėsi pasižiūrėti , atsiminti , tikrai nerasi temoje arba padėsi milžiniškas pastangas ieškodama.
O kad ir nuostabios gamtos akimirkos, nuotraukos.Pamenu Rasų lankos nuotraukas, norėčiau dar kartą jomis pasigrožėti, bet kas pasakys kokioje temoje jos buvo ? O būtų albumėlyje prie mūsų talentų, atsiverčiu ir pasižiūriu, kai dabar taip dažnai depresija už lango.
Todėl tokiais atvejais aš už albumėlį.

Kaip mane mokino, primenu paveiksliukų ir nuotraukų įdėjimo kelią

Kai įeiname į mūsų foto albumą, paspaudžiame Nuotraukų albumai.
Tada paspaudžiame add photos - šalia, Dešinėj yra;
Paspaudžiam: one photo at a time
Paspaudžiam,; kai atsidaro, kur Photo: pasirinkti.
Iš savo folderio išrenki foto ir paspaudžiam open, tada persikelia.
Tada užrašom, kur Title: nuotraukos pavadinimas;
kur Discription: nuotr.aprašymą.
Spausti: Upload and Return to Album

Liko pusantros valandos iki likimo sprendimosi...
Meldžiuosi už visas kurioms skauda, kurioms dabar sprendžiasi likimas.Jums pasiseks.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 16 gruodžio 2009 - 12:44
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 16, 13:41)

heart.gif

Laikykitės Gabija.. Tikimės geriausio. yahoo.gif

heart.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 16, 13:41)

Meldžiuosi už visas kurioms skauda, kurioms dabar sprendžiasi likimas.Jums pasiseks.
user posted image

Oi, oi...... Kokio ilgio pasidaro tos 90 minučių.... bet jos jau praėjo. Gabija..?????
Atsakyti