QUOTE(ramune27 @ 2009 12 14, 22:05)
lauksim pagerėjimo.
labai tikiuosi kad šventės bus linksmesnės ,netokios kaip dabar nuotaikos .
Labai labai linkiu, kad šventės tikrai būtų linksmesnės. Žinau, kad dilgėlės kelia ne tik hemoglobiną bet ir trombocitus. 15 gr.smulkintų dilgėlių lapų užpilti verdančiu vandeniu - 1 stikline. Palaikom 15 min., nukošiame, nuspaudžiame. Geriame po du valgomus šaukštus 3 kartus per dieną. Galima laikyti 2 paras šaldytuve, po to vėl naują darom. Šlykštėlė, bet ką darysi... Mamytė ilgai vartojo - per visas chemijas. Šaltalankių aliejus... Stiprybės...
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 14, 23:37)
Labukas merginos..
Buvom sian mes pas musu chemoterapeute, atvaziamom 3iajai chemijai ir nesekmingai.. Neleido mums daryti.. Sake, kad mes baisiai silpni.
Kraujo tyrimai tokie leukocitai 36,75; eritrocitai 4.25, hemoglobinas 103 ir t.t Kaip suprantu pas mus per daug leukocitu? AR kuriai buvo taip, kad neleido chemoterapija.. Liepe daryti laseline, nes gresia kepenu disfunkcija..
Mamytei tiek leukocitų būdavo po Neopogeno taip kaip ir SVETAI...Gydytoja sakydavo, kad iki 40 leukocitų gali būti...

Bet aš gal ko nesupratau... O prie 100 hemoglobino yra lašinę chemiją... Ir Jūs laikykitės

...
QUOTE(Deganti @ 2009 12 15, 13:17)
O mes svenciame pirmaji gimtadieni, kaip greit laikas praejo, prarisnojo, ir sniegas mus nudziugino, mano sese ir mamos mama gime ta pacia diena gruodzio 15, kartu su mano mazium, tai sese sako: nera sniego - ne gimtadienis, o jis eme ir iskrito

ir, žinoma, sveikatytės visam būreliui...
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 12 15, 12:28)
Kaip pati sakė, nepasiduodu dar.

Kaip myliu tokias mamytes, ne tik savo - VISAS.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 15, 15:56)
bet lygtai tarėmės sveikinti kitur

Yra skyrelis, kas nors įdeda sveikinimo atvirutę, o po ja gali visi kiti sveikintojai palikti savo palinkėjimus...
Aš tai žinau

- bet neišeina...

Dabar vis rašydama turiu pagalvoti ar čia tą galiu rašyti, o tą ten...o tą jei įdėsiu,ar atitiks temą ir pan. O kai mintys liejasi, plaukia - : nebesiskirsto, o kai pradedu suskirstyti - nebesilipdo...nebesuprantu, ar čia reikia rašyti tik kai skauda ir kaip tą skausmą panaikinti,o į albumiuką tik taip savo jausmus išlieti...aj...

Gal su laiku "susimodeliuosiu"...
Gal ką nors,
Mergytės, žinot apie
Shaibą
Arūne 
- ar išėjo namukas?
Gabija 
- laikau kumštelius...Nedideli, bet laaaaabai stiprūs...
TIKĖSIU -