Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

QUOTE(ifauru @ 2009 12 15, 00:15)
Sveikos  4u.gif

Gal nereikėtų labai viešinti? g.gif

Labas
Na šiuo atveju vardas klaidingas, tai žalos nepadaryta.O ateičiai , tai tikrai, kuri nori įeiti į albumą, parašykit "senesnei" dalyvei ir gausit slaptažodžius.
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2009 12 14, 22:37)
Labukas merginos..
Buvom sian mes pas musu chemoterapeute, atvaziamom 3iajai chemijai ir nesekmingai.. Neleido mums daryti.. Sake, kad mes baisiai silpni.
Kraujo tyrimai tokie leukocitai 36,75; eritrocitai 4.25, hemoglobinas 103 ir t.t Kaip suprantu pas mus per daug leukocitu? AR kuriai buvo taip, kad neleido chemoterapija.. Liepe daryti laseline, nes gresia kepenu disfunkcija..

Labai reikia informacijos, kaip galeciau mamai padeti, kad pagerinciau kraujuka..

Hemoglobinui aš pastoviai naudoju geležį, tinka dilgių arbata.O prie tokio hemoglobino man chemo leisdavo.Tai kiti kraujo rodikliai blogi, apie kuriuos nieko neišmanau.
Dar darau mišinį iš spanguolių, citrinos sulčių, graikiškų riešutų, medaus, razinų,brendžio.Pasidarydavau pora stiklainiukų, nes medus ir brendis užkoncervuoja.
Sulčių mišinys:morkų, burokėlių , granatų, obuolių Organizmas gelezi is maisto geriau pasisavina jei ta gelezis su rugstimi vartojama (tam ir obuoliu ir granatų sultys). Bet sulčių Ruolia nerekomenduoja labai daug.Į valandą pora šaukštų.
valgyti kuo daugiau raudonos mėsos, o ypač veršienos.
O dėl kitų rodiklių tai nežinau.
Ar neklausėt onkologės kaip pastiprinti.? Čia tai ilgas procesas.

Ifauru, kaip tavo mamai sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 15 gruodžio 2009 - 10:14
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 15, 11:08)
Ifauru, kaip tavo mamai sekasi?

Na kaip čia pasakius g.gif
Gerai jaučiasi, nors šiandien sakė, kad burna opėja.
Nori, kad gydytojai duotų pertrauką. KT sausį, manau ir markeriai bus sausį.
Kaip pati sakė, nepasiduodu dar. thumbup.gif

Šeštadienį šventėj buvo AMB. Sakė kalbą, tai jau gaila į žmogų žiūrėt. Pavargęs, aišku, nes prieš tai, pasirodo, partijos suvažiavime buvo. Bet jau kalba nebe tokia užtikrinta. Ilgą sakinį kol rezgė, tai pabaigoj pamiršo, ką pradžioj sakė.... g.gif Ir vos tik pasibaigė koncertas, Kristutei į parankę ir ištursino...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 12 15, 10:28)
Na kaip čia pasakius g.gif
Gerai jaučiasi, nors šiandien sakė, kad burna opėja.
Nori, kad gydytojai duotų pertrauką. KT sausį, manau ir markeriai bus sausį.
Kaip pati sakė, nepasiduodu dar. thumbup.gif

Šeštadienį šventėj buvo AMB. Sakė kalbą, tai jau gaila į žmogų žiūrėt. Pavargęs, aišku, nes prieš tai, pasirodo, partijos suvažiavime buvo. Bet jau kalba nebe tokia užtikrinta. Ilgą sakinį kol rezgė, tai pabaigoj pamiršo, ką pradžioj sakė.... g.gif Ir vos tik pasibaigė koncertas, Kristutei į parankę ir ištursino...

bet Ifauru man jis vistiek labiausiai is visu buvusiu, esamu ir matyt busimu valdzios vyru patinka, o juk ir amziui jau zmogus, o ir ligos puola, vakar ir ziurejau interviu per LTV 4u.gif

O mes svenciame pirmaji gimtadieni, kaip greit laikas praejo, prarisnojo, ir sniegas mus nudziugino, mano sese ir mamos mama gime ta pacia diena gruodzio 15, kartu su mano mazium, tai sese sako: nera sniego - ne gimtadienis, o jis eme ir iskrito wub.gif

Tad tokia grazia snieguota diena linkiu, kad visu troskimai pildytusi, svarbu nenustoti tiketi ir likimas apdovanoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 12 15, 12:17)
bet Ifauru man jis vistiek labiausiai is visu buvusiu, esamu ir matyt busimu valdzios vyru patinka, o juk ir amziui jau zmogus, o ir ligos puola, vakar ir ziurejau interviu per LTV  4u.gif

Aš vakar skaičiau "15 min " tinklapyje komentarus apie jį.Sunku įsivaizduoti, kaip išsilavinę žmonės, na bent jau kompu moka naudotis, rašo tokius komentarus.Linkima visko kas blogiausia, džiaugiasi kad taip atsitiko.

Taip negera pasidarė dūšioje, kodėl žmonija darosi tokia žvėriška? Nieko nėra švento.Džiaugiamasi, kad žmogus serga , miršta... Ir tai dvidešimt pirmas amžius?

Pakaunėje sniegą taupo.Vos pabarstyta.Tik vos balta.
user posted image

Gražios dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 15 gruodžio 2009 - 11:41
QUOTE(Deganti @ 2009 12 15, 12:17)
bet Ifauru man jis vistiek labiausiai is visu buvusiu, esamu ir matyt busimu valdzios vyru patinka, o juk ir amziui jau zmogus, o ir ligos puola, vakar ir ziurejau interviu per LTV  4u.gif

O mes svenciame pirmaji gimtadieni, kaip greit laikas praejo, prarisnojo, ir sniegas mus nudziugino, mano sese ir mamos mama gime ta pacia diena gruodzio 15, kartu su mano mazium, tai sese sako: nera sniego - ne gimtadienis, o jis eme ir iskrito  wub.gif

Tad tokia grazia snieguota diena linkiu, kad visu troskimai pildytusi, svarbu nenustoti  tiketi ir likimas apdovanoja  4u.gif

happybday.gif

Būkit sveiki ir drūti 4u.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 15, 12:37)
Aš vakar skaičiau "15 min " tinklapyje komentarus apie jį.Sunku įsivaizduoti, kaip išsilavinę žmonės, na bent jau kompu moka naudotis, rašo tokius komentarus.Linkima visko kas blogiausia, džiaugiasi kad taip atsitiko.

Taip negera pasidarė dūšioje, kodėl žmonija darosi tokia žvėriška? Nieko nėra švento.Džiaugiamasi, kad žmogus serga , miršta... Ir tai dvidešimt pirmas amžius?
Gražios dienos

Aš ir nesakau, kad jis šioks, toks ar anoks. Tiesiog man tai buvo gaila matyti gyvybingumą pametusį žmogelį - bent iš kalbos man taip pasirodė. O gal tai tik nuovargis? g.gif
Atsakyti
Deganti, sveikinimai happybday.gif
Atsakyti
user posted image

Deganti, sveikinu tave ir mažąjį zuikį-Igną su nepakartojamu gimtadieniu. (Dar vakar pagalvojau, jog turėtų tuoj tuoj būti ši nuostabi diena). Džiaugiuos kartu su tavim.
Atsakyti
Aciu labai uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Laba šalta diena,
prisidedu prie sveikinimų mirksiukas.gif , bet lygtai tarėmės sveikinti kitur g.gif Yra skyrelis, kas nors įdeda sveikinimo atvirutę, o po ja gali visi kiti sveikintojai palikti savo palinkėjimus...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 12 15, 14:05)
happybday.gif

Būkit sveiki ir drūti 4u.gif
Aš ir nesakau, kad jis šioks, toks ar anoks. Tiesiog man tai buvo gaila matyti gyvybingumą pametusį žmogelį - bent iš kalbos man taip pasirodė. O gal tai tik nuovargis? g.gif

O kodėl tu mano žinutę bandai sau prisitaikyti? g.gif Aš tavęs net mintyse neturėjau.Tu tik parašei visiems žinomą pastebėjimą.
Aš rašiau apie straipsnį ir po juo esančius baisius komentarus, apie žmonijos sugyvulėjimą, nors kažkada mačiau dok. filmą, kaip drambliai verkė kritusio dramblio...
Atsakyti
KAS GI ČIA TOKS MAŽAS GIMTADIENĮ ŠVENČIA ?

user posted image

Tau, Ignuti. wub.gif
Atsakyti
Kaunietės pasižiūrėkit nuotraukų forume skelbimą
Gruodžio 17 d. 17.00 - 20.00 valandomis visi, turintys nebenešiojamų drabužių ar aksesuarų ir norinčių jais mainytis, yra kviečiami į Rotušės aikštę...daugiau forumo skiltyje.Gal ką sudomins.
Atsakyti