Sveikos,
Rasų lanka, tikrai greičiau atliktų mamytei tą operaciją, būtų ramiau, viskas grįžtų į savo vietas. Dėl miego - plinatis nesenai buvo, aš irgi per ją prastai miegu. Na, atliksite kitą savaitę operaciją, bus geriau, o dabar nerimas, papildomi rūpesčiai, ir t.t.
Saulėlydi , susitikom kepinių temoj, ale malonu... žiūriu pažįstamas nikas. Meduoliai tavo šaunutėliai ! Mano meduol. namas pastatytas, o kol dekoruoju, kasryt randu vis formą pakeitusį
, tai siena išsipučia, tai glajus nutrupa. Ryt kviečiu vaikučius, dukros draugus, ir sudorosim mes jį
Kalbu linksmai, o širdy liūdna. Einu, judu, darau, kas priklauso, šypsausi, ... bet širdį skauda.
Šį vakarą buvau Pakutuvėnuose. Štai ten gera... Norėjau pasikalbėt su pranciškonu Gediminu ar Paulium... tą ir padariau. labai nuoširdžiai, ir jausmingai.Tik ašaros tos išdavikės... Paprašiau Padėkos mišių už vieną žmogų, klasiokę savo, kuri kažkada, kai reikėjo labai labai padėjo. Pasirodo, galimas ir toks dalykas - mišios už tau padėjusį žmogų. Mano atveju, jos bus kitą šeštadienį. Taip gera ir ramu širdy tapo.
Tyliai, sėdėdama kamputyje, sukalbėjau maldą už jus, forumietes, - nuoširdžiai, kaip tik mokėjau...