Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

QUOTE(tati @ 2009 12 11, 17:40)
Mastau, kad jei taip nelabai seksis, tai bandysiu likus nelabai daug laiko iki operacijos ka nors drastiskesnio, nes tikrai iznau, kad ilga laika alkana neisbusiu.

Prieš operaciją drąstiškai męsti svorį ne pati geriausia mintis.Alintis , tada , kai ypač reikalingi geri kraujo rodikliai? O kiekvieno svorio metimo pradžioje būna silpniau ypač kai stengiamasi numesti daug ir greitai.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 12 11, 17:26)
Kazkur arune dingo unsure.gif

Vakar buvom susitikusios Kalėdinių kepinių temoje lotuliukas.gif Manau, laiką leidžia virtuvėje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 11, 23:33)

Mieliausia TIKĖSIU  4u.gif  - be galo džiaugiuosi, kad užsuki... Kada tau kokie nors tyrimukai? Ir linkiu,  kad kraujukas rastų savo normas...

[

Gal TIKĖSIU nesupyks, jei jums parašysiu, kad ji ligoninėje verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 12 12, 13:05)
Laba 4u.gif

Kaune gražu

O Mažeikiuose, galima sakyti, net išaušę dorai nebuvo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 12, 18:36)
O Mažeikiuose, galima sakyti, net išaušę dorai nebuvo.... doh.gif

rolleyes.gif Poliarinė naktis... Neatsimenu, kada saulutė švietė...

TIKĖSIU - heart.gif heart.gif

Mamytė kažkodėl pradėjo naktimis blogai miegoti - sukinėjasi, neranda patogios padėties, paskausta sąnariukai, bet dėl to dar galėtų kentėti. Sako - miegu, kaip arklys. Prieš rytą užmiega kaip "užmušta"... Pradėjo galvoti, ar tai negali būti dėl to, kad nebegeria Femaros - tarsi kaip abstinencija. Bet kaži g.gif Man atrodo, kad tai greičiau psichologinis dalykas, nes ji prieš nutraugdama vaistukus vis galvodavo ar nieko blogo neatsitiks... Raminu ją, bet ji savo... Ir aš pradedu visokius variantus dėlioti... unsure.gif Greičiau išoperuotų, pradėtume vėl vartoti, gal viskas į vėžes atsistotų?

Visoms Mergaitėms gero savaitgalio ir ramybės širdelėse.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas vakaras, atsiprasau kad isibroviau, bet noriu patrukdyti.
Mano anytai kruties vezys, ka tik po operacijos, dabar sanatorijoj. turiu klausimuka: gal zinot kiek moka bilieteny procentu?aisku svarbiausia sveikata, bet ji nerimsta, juk tokie laikai ir pergyvena del darbo...
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -zuvedra-: 12 gruodžio 2009 - 19:40
Sveikos,
Rasų lanka, tikrai greičiau atliktų mamytei tą operaciją, būtų ramiau, viskas grįžtų į savo vietas. Dėl miego - plinatis nesenai buvo, aš irgi per ją prastai miegu. Na, atliksite kitą savaitę operaciją, bus geriau, o dabar nerimas, papildomi rūpesčiai, ir t.t.

Saulėlydi biggrin.gif , susitikom kepinių temoj, ale malonu... žiūriu pažįstamas nikas. Meduoliai tavo šaunutėliai ! Mano meduol. namas pastatytas, o kol dekoruoju, kasryt randu vis formą pakeitusį bigsmile.gif , tai siena išsipučia, tai glajus nutrupa. Ryt kviečiu vaikučius, dukros draugus, ir sudorosim mes jį mirksiukas.gif

Kalbu linksmai, o širdy liūdna. Einu, judu, darau, kas priklauso, šypsausi, ... bet širdį skauda.

Šį vakarą buvau Pakutuvėnuose. Štai ten gera... Norėjau pasikalbėt su pranciškonu Gediminu ar Paulium... tą ir padariau. labai nuoširdžiai, ir jausmingai.Tik ašaros tos išdavikės... Paprašiau Padėkos mišių už vieną žmogų, klasiokę savo, kuri kažkada, kai reikėjo labai labai padėjo. Pasirodo, galimas ir toks dalykas - mišios už tau padėjusį žmogų. Mano atveju, jos bus kitą šeštadienį. Taip gera ir ramu širdy tapo.

Tyliai, sėdėdama kamputyje, sukalbėjau maldą už jus, forumietes, - nuoširdžiai, kaip tik mokėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 12 gruodžio 2009 - 21:45
Sveikos 4u.gif
Atsakau zuvedrai kaip moka už biuletenį. 2 dienas moka darbdavys 100 procentų. 3 - 7 dienas moka SODRA 40 procentų, o nuo 8 dienos kol sirgsi 80 procentų.

Visoms linkėjimai iš Tenerifės bigsmile.gif .

Rasų lankos mamytei linkiu greičiau sulaukti operacijos. arunei linkiu ramybes sirdelėje... visos temos dabar neperskaitysiu, nes nesveikuoju, tai visoms visoms dar kartą linkėjimai ir į temą apie sveikatą būtinai parašysiu. Oi, mergaitės, oi, sugrįžau sirguliuodama. Tiesiog siaubingas skausmas gerklės ir sinusitas. Tenerifėje priešpaskutinę dieną tai prasidėjo. Kažkokios tiesiog žaizdelės. Kai giliai įkvepiu per nosį (prakvėpuoju jau, ploviau ten su druska ir paracetamolį gėriau)kartais įtraukiu į burną kažkur iš nosies kruvingus gumulus, o kartais geltonus tokius iššnypščiu kaip medus... Ir nesuprasi kur sušalau, Juk ten dieną apie 25 laipsniai ir daugiau, o naktį nenukrinta žemiau 20 laipsnių. Bet važiavau į Taidę kraterį, o ten užsikėlus temperatūra buvo minusinė, o aš tik su vasariniu kostiumėliu... Namo vakar grįžusi nusipirkau Gelomyrtol ir medetkų tinktūros, gydausi, pirmadienį juk turiu sveika būti. Į darbą juk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 12 gruodžio 2009 - 21:49
QUOTE(arune @ 2009 12 12, 23:33)
Kalbu linksmai, o širdy liūdna. Einu, judu, darau, kas priklauso, šypsausi, ... bet širdį skauda.

Sveikute, friends.gif Kad greičiau tau praeitų širdutę skaudėti. Gal liūdina artėjančios šventės... Taip kartais būna, o su metais dar dažniau bet kuriam žmogui. Persimąsto vertybės, praeitas laikas, įgyta ar neįgyta patirtis...viskas padedama ant svarstyklių... ir pradedi suprasti, kad ne ta švenčių data pati šventiškiausia...
Būtinai savo namuką į albumiuką mums įmesk - pasigrožėsim... bigsmile.gif

Patr 4u.gif - sveika pargrįžusi, ir kad tas tavo nešuliukas, kurį parsivežei kuo greičiau pasimestų. Lauksime nekantriai kelionės įspūdžių.

Būkime kartu wub.gif
Atsakyti
Patr, sveika sugrizus ir sveik-sveik-sveik 4u.gif
Gelomyrtol turetu padet.
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2009 12 12, 21:40)
Sveikos 4u.gif
Atsakau zuvedrai kaip moka už biuletenį.  2 dienas moka darbdavys 100 procentų. 3 - 7 dienas moka SODRA 40 procentų, o nuo 8 dienos kol sirgsi 80 procentų.
Visoms linkėjimai iš Tenerifės bigsmile.gif .

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 12 12, 22:33)
**

Maximoje nupirkom Kalėdines dovanas anūkams, dabar nuolaidos.Ir tokia depresija užplaukė...Ką galvojau geriau nerašysiu...
user posted image

Tyliai, sėdėdama kamputyje, sukalbėjau maldą už jus, forumietes, - nuoširdžiai, kaip tik mokėjau...

Aš tą darau kiekvieną dieną irgi kaip moku.

Patr laikykis, bet nevaidink didvyrės, nes labai į plaučius kimba komplikacijos.Manau jei taip jautiesi, tai per mažas laiko tarpas išsigulėti, imk nedarbingumą , bent tris dienas, tai iki ketvirtadienio .Žodžiu nejuokauk.Kai atkrisi kainuos brangiau.
user posted image
Gero sekmadienio merginos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 13 gruodžio 2009 - 01:13
Tylu šiandien čia. Tikiuosi dėl to, jog sekmadienio mažieji džiaugsmai ir ramybė užklojo šičia gvildenamus rūpesčius.

O pas mus tokia vat naujiena - maniškis numuilino antrąją patikrą. Įkalbinėjimai nepadeda. Taip ir liks. Svarstau dabar, kaip čia yra ir kaip bus. Jei liga iki sekančio patikrinimo neatsinaujins, būsime sutaupę nervų. O jei grįš? Ai, nieko čia jau nepakeisi...

Adis, retai berašai. Ypač apie save. Brūkštelk ką nors. Labai reikia. Manau, ne man vienai.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 12 13, 21:33)

O pas mus tokia vat naujiena - maniškis numuilino antrąją patikrą. Įkalbinėjimai nepadeda. Taip ir liks. Svarstau dabar, kaip čia yra ir kaip bus. Jei liga iki sekančio patikrinimo neatsinaujins, būsime sutaupę nervų. O jei grįš? Laba diena

Adis, retai berašai. Ypač apie save. Brūkštelk ką nors. Labai reikia. Manau, ne man vienai.

Aš irgi bijau patikrinimų, nervai baigia susukti laukiant trečiadienio, bet man kuo dažniau pasitikrinu tuo ramiau.Todėl ir tarpinius markerius darausi.Ir su jų pagalba pačiu laiku pataikiau į reikalingą gydymą.

Vyras bijo ligos atsinaujinimo, naujo gydymo nemalonumų.Yra kategorija žmonių , kurie skaito, kad jei apie problemą nieko nežinai, tai jos kaip ir nėra.Ir perkalbėti, kiek aš susidūrusi esu - neįmanoma.

Tikėkitės , kad viskas gerai.

Adis atsiliepk , kai turėsi laiko ir sveikatos user posted image
Atsakyti