QUOTE(tati @ 2009 12 11, 00:28)
Navikas neatsinaujinęs (kažkaip net nesitikėjau priešingo atsakymo),
Viskas bus gerai.Tatuiruotei dar užpieš papildomų vingių ir lapelių ir bus kaip nauja.
Svarbu, kad būtum sveika.
Na dar liepe mesti svori, butinai...Gal kas kokiu patarimu ar saltiniu siuo klausimu turite?
Grūdų dieta
Taunytė akcentuoja badavimą gydant vėžį.Kadangi aš to neištverčiau, tai
alternatyva grūdų dieta.Taunytė tai prilygina badavimui ir skaito , kad nuo 4-os paros pradeda maisto stigti ir vėžinėms lastelėms.Be to
valosi organizmas.Aš šios dietos laikiausi metų pradžioje, bet reikia kartoti kas ketvirtį.Kadangi po to sekė operacija ir chemo, tai po chemijų išsityrusi kraują vėl pradėjau.
Grūdų dieta iš Taunytės knygos 9/10 laimės ar kažko
nepamenu
1-ą dieną nuo savęs valgiau daržoves ir vaisius
3-dienos avižų dribsniai
3-dienos grikiai
3-dienos soros
3-dienos ryžiai arba miežinės kruopos.
Avižų dribsnius užtenka prieš pusvalandį užpilti verdančiu vandeniu, kitas kruopas užpildavau iš vakaro , o ryte vandenį nupildavau , o likusį nugarindavau, viriau vienintelius ryžius.
Nesideda jokie priedai , net druska.Arbata be cukraus.Reikia gerti daug vandens, to jau organizmas reikalaus.Košės valgai kiek nori, bet daugiau nieko negalima.Reikia pasirūpinti laisvinančiais , nes užkietės viduriai.
Pirmas tris dienas gali kristi kraujospūdis ir atsirasti silpnumo jausmas, rašo , kad gali būti burnoje acetono kvapas.Tai reiškia , kad valosi organizmas.Man nebuvo .Didelio alkio jausmo nebuvo, nors ruošiau valgyti vyrui, bet pati tik paragaudavau sriubą ir to pusės šaukštelio užtekdavo.Tiesa esu sugriešijusi, per tą laiką- 13 dienų suvalgiau porą obuolių ir mandarinų /į dieną po pora skiltelių/ ir kelis kasnius juodos duonos .Nes pasiilgdavau maisto skonio.
Per 3 dienas dingo alerginė sloga.
Nukritau 4 kg, ir jie ataugo bet labai negreit .Nes paskui jau nelabai saugojausi maisto.
Po kruopų košės neprisivalgyti cepelinų, valgyti labai lengvą nekoloringą maistą.
Be to Taunytė akcentuoja , kad kuo prastesnis maistas, tuo geriau gydomos nervų sistemos ligos.
Valios čia reikia , bet mes jos turime.Svarbiausia , kad valosi organizmas.Kraujo rodikliai hemoglobinas nesumažėjo.Aš jau du kartus taip dietinausi.Po Naujų Metų vėl pradėsiu.
Prieš dietinimąsi išsivalyk žarnyną- klizma, fortrans.Jis brangus , turint klizmą sutaupysi.
Kitos dietos akcentuotos tik į svorio metimą man atrodo tinka manekenėms, mums reikia siekti, kad tai duotų naudą ir organizmui-valytųsi.