Devyni mėnesiai gydymo be pertraukos - labai daug, organizmui didžiulis krūvis. Norisi tikėti, kad atsigaus organizmas kaip nors,... Laikykitės , brangiosios
QUOTE(adis @ 2009 12 05, 14:02)
Kaip aš ją suprantu, man nuo kovo. Dar labai gerai, kad mamytė šiek tiek jėgų turi (sugebėjo tėvelį į Vilnių palydėti). Vakar pasidariusi kraujo tyrimus, nebepajėgiau namo užlipti, vyras nuo trečio iki ketvirto aukšto užnešė, kaip jaunamartę.
Kiek išgyventa tokių dienų. Pakyli ir vėl krenti , atrodo, kad nebeištversi dar vienos chemijos, operacijos ir vėl kyli.
Kažkas mus laiko už rankos, vėl ir vėl suriša beišslystantį gyvenimo siūlo mazgą.
Reiškia ir mes turim nenuvilti tų Šventųjų, kurie mus vis dar veda per gyvenimą.
Ifauru, Džiaugiuosi dėl vaistuko mamytei, kad jis padėtų ir Dievulis suteiktų atokvėpio, poilsio ir sveikatos po tokio ilgo gydymo...
Adis , Gabija , TIKĖSIU , tati , Julija , shaiba ir visos visos mergaitės, kurios esate dabar sunkiame gydymosi kelyje - stiprybės visoms, kad kuo mažiau duobelių jame būtų, kad viltys virstų realybe...
Papildyta:
Užtat dabar esi nešiojama, kaip net nerūpestingoj jaunystėj vyras nespėjo išnešioti savo mylimosios...
Adis , Gabija , TIKĖSIU , tati , Julija , shaiba ir visos visos mergaitės, kurios esate dabar sunkiame gydymosi kelyje - stiprybės visoms, kad kuo mažiau duobelių jame būtų, kad viltys virstų realybe...
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 12 05, 15:02)
vyras nuo trečio iki ketvirto aukšto užnešė, kaip jaunamartę.
Užtat dabar esi nešiojama, kaip net nerūpestingoj jaunystėj vyras nespėjo išnešioti savo mylimosios...
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 05, 15:51)
Kiek išgyventa tokių dienų. Pakyli ir vėl krenti , atrodo, kad nebeištversi dar vienos chemijos, operacijos ir vėl kyli.
Kažkas mus laiko už rankos, vėl ir vėl suriša beišslystantį gyvenimo siūlo mazgą.
Reiškia ir mes turim nenuvilti tų Šventųjų, kurie mus vis dar veda per gyvenimą.
.....Be žodžių..........
O čia priešlaikinis sveikinimas jums.....
Sveikinimas.....
QUOTE(arune @ 2009 12 04, 21:28)
Kavyte, gal žinote, Klaipėdos ligoninėje yra Skausmo skyrius, jo vedėjas Albertas Albertjanas (gaila, neradau internete kontaktų). Radau parašyta internete, kad didelio skausmo malšinti gydytojas pagal poreikį vyksta ir į ligonio namus. Arba dar į A. Česą kreiptis, paaiškint situaciją, gi negali jie palikti žmogaus bėdoje
Nelabai jie ka gali padeti toj musu Skausmo klinikoje, gavau is Albertjano atsakyma neva dar neturi kazkokios aparaturos. O skambinti reikia i Skausmo klinika ir atsiliepia jis.
VšĮ Klaipėdos universitetinė ligoninė
Skausmo skyrius
Adresas: Liepojos g. 49, Klaipėda
Darbo laikas: I-V: 8.00 - 15.00
Tel. (informacijai ir registracijai): 8-46-396662
As mama veziau i Santariskiu Skausmo klinika, tai ten gydytojai tikrai puikus..
QUOTE(TIKESIU @ 2009 12 05, 21:26)
Ačiū, merginos, už palikėjimus..
As tai stengiuosi gyvent, lyg ničnieko...Ne visada išeina. Kartais taip užpuola....Nežinau kuo griebtis.....
Skausmas-baisus dalykas.
Skausmas-baisus dalykas.
QUOTE(romantikė @ 2009 12 06, 01:22)
As tai stengiuosi gyvent, lyg ničnieko...Ne visada išeina. Kartais taip užpuola....Nežinau kuo griebtis.....
Skausmas-baisus dalykas.
Skausmas-baisus dalykas.
Labas
o šeimos gydytojas, onkologas nieko nepataria?Na aišku , kad nieko, gal tik siuntimą į skausmo kliniką išrašys.Internete radau apie skausmo klinikas.Bet gal tu tai žinai.
http://www_skausmokl...t/klinikos.html
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 06, 13:00)
Labas
o šeimos gydytojas, onkologas nieko nepataria?Na aišku , kad nieko, gal tik siuntimą į skausmo kliniką išrašys.Internete radau apie skausmo klinikas.Bet gal tu tai žinai.
Aciu. Bet turejau omeny ne fizini skausma.
QUOTE(romantikė @ 2009 12 06, 16:05)
Aciu. Bet turejau omeny ne fizini skausma.
O širdelę pradeda skaudėti, tada kai pasijauti fiziškai atsigavusi, kai vėl pajunti koks gražus gyvenimas.Kiek dar daug gali padaryti.O prisiminimai vis grįžta, o jie neypatingai malonūs ...Ir vis lenda mintys, o kada baigsis remisija? Ir pradedi skęsti ašarose kasdien , be jokios priežasties.
Štai tada aš susirgau depresija.Ir jau tris metus geriu antidepresantus.Kai būdavo remisija , pati juos nustodavau gerti, bet po poros savaičių tekdavo vėl prašytis recepto ir dar išklausyti gydytojo auklėjimus.
Aš vis dar užsiiminėju Reiki.Tai man psichologiškai padeda, bet vaistų vis tiek negaliu nutraukti.
http://www.dkny.com/...cozy_video.html
O čia adresiukas pasipuošti šventėms.Fantastiška fantazija.
QUOTE(romantikė @ 2009 12 06, 01:22)
Skausmas-baisus dalykas.
Skausmas-baisus dalykas.
Ar dažnai taip būna?
Dėl nuskausminamų, mane truputį nugąsdino papildomo morfijaus prašymas. Suprantu, kai labai labai blogai - beviltiškumas, griebies bet ko. Bet Maiklas Džeksonas net gydytojo priežiūroje sulaukė liūdnos baigties. Perdozavimas gali būti...gal nepagalvojo. O kaip tada?
QUOTE(adis @ 2009 12 06, 16:45)
Ar dažnai taip būna?
Dėl nuskausminamų, mane truputį nugąsdino papildomo morfijaus prašymas. Suprantu, kai labai labai blogai - beviltiškumas, griebies bet ko. Bet Maiklas Džeksonas net gydytojo priežiūroje sulaukė liūdnos baigties. Perdozavimas gali būti...gal nepagalvojo. O kaip tada?
Adis mano nuomone panasi, reikia kreiptis i gydytojus, juk taikomas ir nuskausminimas i stubura, na visokiu budu yra, ir as asmeniskai tikiu, kad jeri nuosirdziai sutari su gydytoju, nebusi paliktas nelaimeje, kiek teko ir operuotis per siuos metus, ir gulet ligoninej, visada man asmeniskai pasitaikydavo normalus gydytojai, su ju pagalba, pvz jau turejau dvi operaciijos kojos po gimdymo, bet issaugojau pieneli ir visada buvo taikyti tokie vaistai, toks nuskausminimo budas, kuris maziausiai pakenktu, kaip ten sako: jei belsi, bus atidaryta...
Romantike, Gabija laikykites, mane kazkodel ir persmelkia tokia mintis, labai jau nenoriu paleist tos remisijos ir betgi pasisakysiu, maziau bijojau atkrist tada po gydymo praejus metams kitiems, nei dabar, kai jau beveik 7 metai praejo
Adis tikiuosi stiprejat
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 06, 15:18)
oi kaip faina, tik galetu dar kas ir figura paskolint tokia