TIKESIU, 04 Gru 2009 - 18:31, para�ė:
TIKESIU, 04 Gru 2009 - 18:31, para�ė: ![]()
Skaičiau..gal ir įdomu būt.....bet per daug jauč man sunku būtų

Aš taip pat pagalvojau.Jei būtų suaugę, o kai matau vaikus... ir aplamai jaunus žmones, po to negaliu atsigauti .
TIKESIU, 04 Gru 2009 - 18:31, para�ė:
TIKESIU, 04 Gru 2009 - 18:31, para�ė: ![]()
kaži kaip Adis ar buvo klinkose
![]()

Šiandien turėjau važiuoti, bet vėl neutrofilai ir po 4 neupogen leidimų 0,1, leukocitai 1,1. Vakar susileidau paskutinę, atsarginę 5, auginsiu... Dar temperatūra pradėjo kibti, jau trečia diena virš 38. Pasidariau reaktyvinį baltymą, nes onkologė galvojo gal prasidėjo infekcija. Kol kas lyg ne - kalbėdama telefonu kelis kart kosėjau, tai pagal CRB ir kosulį, pasakė, griečiausia bronchitas. Pardėjau gerti gebenės vaistukus, gal ne gripas, nes kaulų laužymo ir raumenų sukimo nėra...Į polikliniką eiti nesnori, kosėju tik antra diena, jai iki pirmadienio nepagerės, teks kažką galvoti.
adis, 05 Gru 2009 - 00:41, para�ė:
adis, 05 Gru 2009 - 00:41, para�ė: ![]()
Šiandien turėjau važiuoti, bet vėl neutrofilai ir po 4 neupogen leidimų 0,1, leukocitai 1,1. Vakar susileidau paskutinę, atsarginę 5, auginsiu... Dar temperatūra pradėjo kibti, jau trečia diena virš 38. Pasidariau reaktyvinį baltymą, nes onkologė galvojo gal prasidėjo infekcija. Kol kas lyg ne - kalbėdama telefonu kelis kart kosėjau, tai pagal CRB ir kosulį, pasakė, griečiausia bronchitas. Pardėjau gerti gebenės vaistukus, gal ne gripas, nes kaulų laužymo ir raumenų sukimo nėra...Į polikliniką eiti nesnori, kosėju tik antra diena, jai iki pirmadienio nepagerės, teks kažką galvoti.
Augink, augink, Adis

Stiprinkis.

Visoms Mergaitėms ramios naktelės, ir šviesesnės kitos dienelės...

TIKESIU, 05 Gru 2009 - 04:25, para�ė:
TIKESIU, 05 Gru 2009 - 04:25, para�ė: ![]()
Šlapią rankšluostį kabinti jei neturit oro dėkintuvo
vanduo su druska
o kur nusės ji ar nesikristalizuos
juk druska....ir kambary tikrai ne + 25

Rodos Lenkojoje yra druskos gydyklos sergantiems plaučiais.Buvau eskursijoje Lenkijoje druskos kasykloje, po to išėjus ir rankos ir veidas buvo sūrūs, vien nuo oro .O ir nosį rekomenduojama plauti jūros druska.Rankšluostis man rodos tiktų, purškimas kažin ar gerai.

.GABIJA., 05 Gru 2009 - 11:23, para�ė:
.GABIJA., 05 Gru 2009 - 11:23, para�ė: ![]()
Rodos Lenkojoje yra druskos gydyklos sergantiems plaučiais.Buvau eskursijoje Lenkijoje druskos kasykloje, po to išėjus ir rankos ir veidas buvo sūrūs, vien nuo oro .O ir nosį rekomenduojama plauti jūros druska.Rankšluostis man rodos tiktų, purškimas kažin ar gerai.
Druskų gydyklos (net dvejos) yra Kaune, Vilniuje, druskininkuose...Tik ten su aukštu kraujospūdžiu nerekomenduojama...
Adis, laikykis..
Mažas stebukliukas jau įvyko - sesė per savo ryšius, taip pat su gydančios gydytojos pagalba gavo kiek avastino...

adis, 05 Gru 2009 - 13:24, para�ė:
adis, 05 Gru 2009 - 13:24, para�ė: ![]()
ifauru,
![]()
.

Ačiū.
Tikrai susidūrėm su begaliniu žmonių geranoriškumu. Nėra dar pasaulis toks pagedęs....

Dabar tik belieka melst, kad šita schema duotų naudą. Nors mama jau nori poilsio - nuo vasario beveik non stop chemijos (liepą-rugpjūtį buvo tik avastinas ir FU) kas 14 dienų

ifauru, 05 Gru 2009 - 13:46, para�ė:
ifauru, 05 Gru 2009 - 13:46, para�ė: ![]()
Dabar tik belieka melst, kad šita schema duotų naudą. Nors mama jau nori poilsio - nuo vasario beveik non stop chemijos (liepą-rugpjūtį buvo tik avastinas ir FU) kas 14 dienų

Kaip aš ją suprantu, man nuo kovo. Dar labai gerai, kad mamytė šiek tiek jėgų turi (sugebėjo tėvelį į Vilnių palydėti). Vakar pasidariusi kraujo tyrimus, nebepajėgiau namo užlipti, vyras nuo trečio iki ketvirto aukšto užnešė, kaip jaunamartę.