Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

Kavyte, gal žinote, Klaipėdos ligoninėje yra Skausmo skyrius, jo vedėjas Albertas Albertjanas (gaila, neradau internete kontaktų). Radau parašyta internete, kad didelio skausmo malšinti gydytojas pagal poreikį vyksta ir į ligonio namus. Arba dar į A. Česą kreiptis, paaiškint situaciją, gi negali jie palikti žmogaus bėdoje
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2009 12 04, 18:31)
Skaičiau..gal ir įdomu būt.....bet per daug jauč man sunku būtų verysad.gif

Aš taip pat pagalvojau.Jei būtų suaugę, o kai matau vaikus... ir aplamai jaunus žmones, po to negaliu atsigauti .
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2009 12 04, 18:31)
kaži kaip Adis ar buvo klinkose unsure.gif

Šiandien turėjau važiuoti, bet vėl neutrofilai ir po 4 neupogen leidimų 0,1, leukocitai 1,1. Vakar susileidau paskutinę, atsarginę 5, auginsiu... Dar temperatūra pradėjo kibti, jau trečia diena virš 38. Pasidariau reaktyvinį baltymą, nes onkologė galvojo gal prasidėjo infekcija. Kol kas lyg ne - kalbėdama telefonu kelis kart kosėjau, tai pagal CRB ir kosulį, pasakė, griečiausia bronchitas. Pardėjau gerti gebenės vaistukus, gal ne gripas, nes kaulų laužymo ir raumenų sukimo nėra...Į polikliniką eiti nesnori, kosėju tik antra diena, jai iki pirmadienio nepagerės, teks kažką galvoti.
Atsakyti
Adis console.gif friends.gif teko eit pro ten šian tai vis dairiaus gal pamatysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 12 05, 00:41)
Šiandien turėjau važiuoti, bet vėl neutrofilai ir po 4 neupogen leidimų 0,1, leukocitai 1,1. Vakar susileidau paskutinę, atsarginę 5, auginsiu... Dar temperatūra pradėjo kibti, jau trečia diena virš 38. Pasidariau reaktyvinį baltymą, nes onkologė galvojo gal prasidėjo infekcija. Kol kas lyg ne - kalbėdama telefonu kelis kart kosėjau, tai pagal CRB ir kosulį, pasakė, griečiausia bronchitas. Pardėjau gerti gebenės vaistukus, gal ne gripas, nes kaulų laužymo ir raumenų sukimo nėra...Į polikliniką eiti nesnori, kosėju tik antra diena, jai iki pirmadienio nepagerės, teks kažką galvoti.

Augink, augink, Adis wub.gif Ar temperatūra negali būti ir dėl chemijos? Labai tikiuosi, kad ne gripas. Mamytė irgi nukosėjo, nusislogavo ilgokai. Dabar tokie orai - nei žiema, nei ruduo. Kambariuose taip sausas oras, kad kai išeini į lauką, kad kerta kažkokie burbuliukai ar kas ten toks į nosį.... Sausa nosies gleivinė, visas atsparumas dingsta... Gal taip "pertraukė " - tiek tereikia.
Stiprinkis. wub.gif

Visoms Mergaitėms ramios naktelės, ir šviesesnės kitos dienelės... 4u.gif
Atsakyti
Kazkas dejo nuoroda su Ukrainos daktaro pamastymais apie si gripa. Ten buvo patarimas, kaip butu galima drekinti sausa buto ora: druska istirpinti vandenyje ir siuo tirpalu purksti ora kambaryje. Reiketu ir mum pabandyti, nes MB irgi bando kazkokios zarazos kibti i gerkle ir nosi.
Atsakyti
Šlapią rankšluostį kabinti jei neturit oro dėkintuvo unsure.gif vanduo su druska g.gif o kur nusės ji ar nesikristalizuos g.gif juk druska....ir kambary tikrai ne + 25 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2009 12 05, 04:25)
Šlapią rankšluostį kabinti jei neturit oro dėkintuvo  unsure.gif  vanduo su druska g.gif  o kur nusės ji ar nesikristalizuos g.gif juk druska....ir kambary tikrai ne + 25  cool.gif

Rodos Lenkojoje yra druskos gydyklos sergantiems plaučiais.Buvau eskursijoje Lenkijoje druskos kasykloje, po to išėjus ir rankos ir veidas buvo sūrūs, vien nuo oro .O ir nosį rekomenduojama plauti jūros druska.Rankšluostis man rodos tiktų, purškimas kažin ar gerai.
Atsakyti
Labas mergaitės hi.gif
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 05, 11:23)
Rodos Lenkojoje yra druskos gydyklos sergantiems plaučiais.Buvau eskursijoje Lenkijoje druskos kasykloje, po to išėjus ir rankos ir veidas buvo sūrūs, vien nuo oro .O ir nosį rekomenduojama plauti jūros druska.Rankšluostis man rodos tiktų, purškimas kažin ar gerai.

Druskų gydyklos (net dvejos) yra Kaune, Vilniuje, druskininkuose...Tik ten su aukštu kraujospūdžiu nerekomenduojama...

Adis, laikykis..

Mažas stebukliukas jau įvyko - sesė per savo ryšius, taip pat su gydančios gydytojos pagalba gavo kiek avastino...
Atsakyti
ifauru,
4u.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 12 05, 13:24)
ifauru,
4u.gif  smile.gif .

Ačiū.

Tikrai susidūrėm su begaliniu žmonių geranoriškumu. Nėra dar pasaulis toks pagedęs.... ax.gif Ačiū tiem žmonėms. Likomo ironija ar kaip čia pavadint - pagelbėję žmonės jau yra palaidoję artimų žmonių dėl šios ligelės verysad.gif O gal dėl to ir pagalbą lengviau radom g.gif
Dabar tik belieka melst, kad šita schema duotų naudą. Nors mama jau nori poilsio - nuo vasario beveik non stop chemijos (liepą-rugpjūtį buvo tik avastinas ir FU) kas 14 dienų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 05 gruodžio 2009 - 12:48
QUOTE(ifauru @ 2009 12 05, 13:46)
Dabar tik belieka melst, kad šita schema duotų naudą. Nors mama jau nori poilsio - nuo vasario beveik non stop chemijos (liepą-rugpjūtį buvo tik avastinas ir FU) kas 14 dienų doh.gif

Kaip aš ją suprantu, man nuo kovo. Dar labai gerai, kad mamytė šiek tiek jėgų turi (sugebėjo tėvelį į Vilnių palydėti). Vakar pasidariusi kraujo tyrimus, nebepajėgiau namo užlipti, vyras nuo trečio iki ketvirto aukšto užnešė, kaip jaunamartę. smile.gif
Atsakyti