Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

Aciu,mergaites uz patarimus 4u.gif Bandau po truputi jai isiulyti visokiu arbatu,bet jeigu neskanu-niekaip negeria.Del meskauogiu zinau 4u.gif Bet negers ji,gal tik jeigu po sauksteli g.gif Voneles reikia pabandyti g.gif Ir spanguoles cukruje 4u.gif Rytoj pajeskosiu maximoje.Siandien jau slapimas zymiai geresnis,nes vakar pradejo iskart vaistus gerti.Dabar pirmadieni vesiu vel .

kavyte ,del morfijaus tik jeigu tikrai "atliekamas",kitaip manau nerasi g.gif Mano mamai tik gydytuoja israso ir labai grieztai ten su ataskaita.Kaip suprantu Ugnine Londone g.gif Gal mamai pabandyti nueiti pas onkologa cia g.gif Paaiskinti,paprasyti,gal iseis kaip nors
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 12 04, 14:08)

Bjauriai darbai susigrūdę, bet galvoju, kad gal kaip nors ištaikyčiau pirmoje dienos pusėje...

Ar dar kas kauniečių ar iš kitur planuojat?
.GABIJA., deganti, domogintare, shaiba....? g.gif
Atsakyti
Skaičiau..gal ir įdomu būt.....bet per daug jauč man sunku būtų verysad.gif
kaži kaip Adis ar buvo klinkose unsure.gif
shaiba ir senai besirodė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TIKESIU: 04 gruodžio 2009 - 17:32
QUOTE(TIKESIU @ 2009 12 04, 18:31)
Skaičiau..gal ir įdomu būt.....bet per daug jauč man sunku būtų verysad.gif
kaži kaip Adis ar buvo klinkose unsure.gif
shaiba ir senai besirodė unsure.gif

Spręsk pati, jei tikrai būtų labai noro ir sveikatytės, gal ir prilėkt su mašina galėčiau...Duok žinot į A.Ž.
Atsakyti
Tai kas nuvežtu tai yr bet nėr jėgų ir sveikatos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 12 04, 14:08)

Aš gavau kvietimą į ... Kauno renginį bigsmile.gif , nes Klaipėda jau pražiopsota. Parašiau gruodžio 2, renginys gruodžio 3, o atsakė jau po visko - gruodžio 4. Gaila. Labai maloniai pasiūlė atvykti į Kauną, ir kelionės išlaidas siūlė apmokėt. Labai norėčiau, bet toli...apie 500 km.į abi puses. Ar tu, Rasyt, vyksi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2009 12 04, 18:38)
Tai kas nuvežtu tai yr bet nėr jėgų ir sveikatos verysad.gif

Ne viskas iš karto...Palengvėl. Gal kokiam kitam tada renginiui sustiprėjus būsi? g.gif
Atsakyti
Gal.........
Atsakyti
As turiu likusias tik kelias tramadol piliules. Morfijus tik su "raudonais" receptais, neisprasysi taip lengvai.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 12 04, 17:24)
Laba diena. Aš su konkrečiu prašymu.

Skaitau dienoraštyje... verysad.gif Jei tik galėčiau padėti... verysad.gif

Kaip suprantu, užuojauta ir paprastas palaikymas šiuo atveju visiškai beverčiai... verysad.gif , bet vis tiek - už tave, Kovotoja ... heart.gif heart.gif heart.gif

SVETA 4u.gif - sveikatytės dukrytei, kad kuo greičiau praeitų tie negerumai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 04 gruodžio 2009 - 19:15
QUOTE(arune @ 2009 12 04, 17:54)
Aš gavau kvietimą į ... Kauno renginį  bigsmile.gif , nes Klaipėda jau pražiopsota. Parašiau gruodžio 2,  renginys gruodžio 3, o atsakė jau po visko - gruodžio 4. Gaila. Labai maloniai pasiūlė atvykti į Kauną, ir kelionės išlaidas siūlė apmokėt. Labai norėčiau, bet toli...apie 500 km.į abi puses. Ar tu, Rasyt, vyksi?  mirksiukas.gif

As gi vietoj Kaune, bet va siandien patingejau, naktis buvo ne kokia, siaip as vis dar maziu maitinu pati, tai galimybe pamiegot kai grizta vyras, ar tiesiog istiesus kojas pagulet ismainau i bet kokius renginius, na nebent kooperuotis tada jau kolektyvo nepavesciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 12 04, 16:24)
Laba diena. Aš su konkrečiu prašymu. Gal kas turite, ar žinote kur gauti atliekamo morfino. Viskas taip sudėtinga, bet būna taip, kad skausma taip alina žmogų, o nuskausminamųjų trūksta. Prašau, jeigu kas turite prašau paskambinkite šiuo numeriu. 868851427. Šios temos dalyvės žinote kam prašau, o kas nežino tik noriu pasakyti, kad morfijaus pritruko labai sunkiai ligonei.

Uzjauciu labai pas mane yra morfino visokiausio ir pleistru, bet pastu negalima siusti, o as ne LT. Skausmu turejau, kad net ir morfinas nepadedavo. Laikinai nuimdavo skausma kai kojas i labai karsta vandeni ikisdavau, bet taip daryti negalima, ko nepadarai kad tik skausmas sumazetu. Mano seimos gydytoja siule ir del vezio diagnozes pas mus leidziama marichuana rukyti sako padeda, bet as nebandziau, nes niekad nerukiau, bet jei niekas nepades vis variantas. Dar padeda akupunktura, bet ir cia labai negerai. Visos tos priemones metastazes aktyvina, bet kai skauda velniava norisi, kad tas skausmas kuo greiciau dingtu.
Atsakyti