Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 21

Kažko labai pradėjo rūpėti, kaip mūsų Shaibai sekasi... g.gif ...Ir Liutukės mamytei... g.gif
...Ir kažkur iš akiračio dingo nothing sweet... g.gif Gal povestuvinėje kelionėje... rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 gruodžio 2009 - 22:25
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 03, 22:29)
Ačiū, SVETA4u.gif  O ką gydytoja sako, dėl ko taip dažnai ta infekcija? Ar šeima visa namie? Ir dar vis noriu paklausti, kaip laikosi tavo mamytė? Būk sveikutė.  wub.gif

Gydytuoja dar nieko nesako,tik antra karta dabar ta infekcija,buvom pas pediatre,rytoj vel reikia slapima vezti,o pas nefrologe talonas tik grodzio 28 doh.gif Seima visa namie smile.gif Mamyte neblogai,gerai jai jau tikriausiai niekada nebus del tu skausmu,o del cukraus jau priprato truputi,bet vis dar "sokineja" tas cukrus,reiketu i ligonine bet ji nenori labai,tai uzsirase pas endokrinologa ambulatoriskai.

romantike 4u.gif "gerai" kad ir tau tik bronhitas 4u.gif Galvojau,kaip tau sekasi su kosuliu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tati @ 2009 12 03, 22:52)
Sveta,
uzjauciu maziuke tavo - deja labai gerai zinau, kas tai per bjaurybe. Cia viena is tu ligu, kur karta persirges nusiteik ir ateityje tureti bedu su tuo  doh.gif Ar geriat kokius vaistus? Zinau, kad daznai siulomas furadoninas, nuo kurio labai pykina. Geriau to nepirkit, yra kitokie vaistai, tik pavadinimo dabar nepamenu. As sau esu pasidariusi zoleliu misinuka, vadinu ja mizniu arbata, isgeri kelis puodelius ir praeina. Man geriau, nei tie visi vaistai. Jei idomu - parasyk, kazkur turiu issiaugojusi sudeti ir proporcijas, visu vaistazoliu pirkau vaistinese.

4u.gif Aciu.Aha,noriu recepto ax.gif Mes geriam UVAMIN,panasus kaip furadoninas,bet nepykina,tik nevalgo beveik (bet ji visada blogai valgo doh.gif ) naktim temperatura tik 38.5 buvo ir sako kad skauda kai sysioja.Dar askorutina israse,nes yra eritrocitu,arbatu (spangoliu nevalgo ir negeria)
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 12 04, 00:45)
arbatu (spangoliu nevalgo ir negeria)

Labas rytas, tai va, kad vaikams ne betką įduosi doh.gif Skaitydama kaip tik galvojau parašyti apie spanguoles. Maximoje yra pirkit spanguolių apvoliotų cukraus pudroje - gal tokios tiktų? Manoji tai jas mėgsta. Mano anyta turi šią problemą - tai pirmoje eilėje petražolių arbatos išgeria.
Sveikite 4u.gif
Atsakyti
[quote=SVETA K.,2009 12 04, 00:45]
Gydytuoja dar nieko nesako,tik antra karta dabar ta infekcija,buvom pas pediatre,rytoj vel reikia slapima vezti,o pas nefrologe talonas tik grodzio 28

Labutis Sveta, baisiai cia Jus uzklupo, o ypac tokiai mazai mergytei, o ar nebandet kokiu medetku voneles, sunkiai butu su vaiku, bet gal iseitu, zinau,kad labai padeda, mano drauge taip gydosi.
Atsakyti
Sveikos, mergaites, paskaitineju, pasidziaugiu Jusu dziaugsmeliais, paliudziu Jusu liudeseliu.. Grazaus, dvasingo, ramaus ir silto advento.. wub.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 12 03, 08:46)
Bijau, kad ji padarė meškos paslaugą

Del meskos paslaugos... tongue.gif Manau, kad norinciu padeti visada atsiras, kai beda prispirs.. Mano noro padeti, jei kam labai labai reikes, Ugnine neatbaide... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 12 03, 21:20)
rasu lanka  4u.gif as irgi apsidziaugciau kad letinis bronhitas  biggrin.gif Nors gal kam is sales ir keistai skamba rolleyes.gif

Mano mazoji serga ,temperatura auksta buvo del slapimtakiu infekcijos verysad.gif Jau antra karta per s.metus unsure.gif

Meškauogių lapų arbata. labai efektyvus dalykėlis. Iš savo patirties sakau. Bet ji karti.

galima pamaišyti su beržų, asiūklių arbatomis -jie varo šlapimą.
Atsakyti
Siltas seimos menuo Kaune gruodzio 10 d.

gal kas prisijungs 4u.gif

ir gal kas siandien einate i seminara Kaune?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 12 03, 20:51)
thumbup.gif O kokius vaistukus vartojai nuo kosulio? Ar Tamoksifeną tebevartoji ir kaip laikosi kraujukas?  wub.gif

Daug - daug visko.
Bet kol nesuvartojau antibiotiku kursa, skausmas uzkrutyje nepraejo...

Tamoksifena vartoju. Kraujas lyg ir pasitaise. Nedaro tyrimu del taupymo sumetimu. Tai karta per 3 men mokamai priduodu pati.
Valgau putpeliu kiausinius sviezius kasryt, geriu zuvu taukus ir vit.C.
Atsakyti
Laba diena. Aš su konkrečiu prašymu. Gal kas turite, ar žinote kur gauti atliekamo morfino. Viskas taip sudėtinga, bet būna taip, kad skausma taip alina žmogų, o nuskausminamųjų trūksta. Prašau, jeigu kas turite prašau paskambinkite šiuo numeriu. 868851427. Šios temos dalyvės žinote kam prašau, o kas nežino tik noriu pasakyti, kad morfijaus pritruko labai sunkiai ligonei.
Atsakyti
O kodėl gydytojai neišrašo?
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 12 04, 16:24)
Šios temos dalyvės žinote kam prašau,

Liūdna verysad.gif

Nesu susidūrusi su morfijum, bet ar gyditojas neišrašo, jei skauda ir mato poreikį?
Juk čia narkotinė medžiaga ir taip paprastai "nesimėto" g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 12 04, 16:24)
Laba diena.

Vienintelis patarimas šiuo klausimu, reikalauti gydytojų. Savo nuožiūra dozės didinti negalima, nes gali labai blogai baigtis. Prašykite morfino pompos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 04 gruodžio 2009 - 16:17