QUOTE(flight @ 2009 12 09, 11:23)
O kodėl pavėsyje? Pas mus LT ir taip maža tos saulės, o jei dar pavėsyje - tai ir smėlis pastoviai drėgnas bus, ir vėsoka vakarais...
---
na, man vienas didžiausių gyvenimo name privalumų - kad galiu vaikus vienus saugiai paleist į kiemą. O jei lakstyt iš paskos ir pastoviai drebėt, ar neįlipo kuris į baseiną - tai Turiu du vaikus ir iš patirties žinau, kad viena yra teorinis saugumas (pusės metro tvorelė - bet kuris gudresnis vaikas nesunkiai ją įveiks) ir visai kas kita - praktika. Na, bet jei kažkam yra noro ir laiko tuos vaikus saugot kiekvieną minutę - tai kodėl ne...
---
na, man vienas didžiausių gyvenimo name privalumų - kad galiu vaikus vienus saugiai paleist į kiemą. O jei lakstyt iš paskos ir pastoviai drebėt, ar neįlipo kuris į baseiną - tai Turiu du vaikus ir iš patirties žinau, kad viena yra teorinis saugumas (pusės metro tvorelė - bet kuris gudresnis vaikas nesunkiai ją įveiks) ir visai kas kita - praktika. Na, bet jei kažkam yra noro ir laiko tuos vaikus saugot kiekvieną minutę - tai kodėl ne...
Tiesa, apie drėgnumą nepagalvojau Bet ant saulės šiaip nenoriu todėl, kad vaikas ten žaidžia ne 10 minučių , tai nelabai gerai ant tiesioginės saulės Bet kol kas dėžės dar neturim, tai svarstymai, be to, bet kur jos irgi nepastatysi
Mūsų ta lauko pietų vieta, kur stalas, šašlykinė ir pan, yra pietų pusėje ant tiesioginės saulės, tai ten norisi būti tik vakare, kai saulė pasisuka. Jei draugai susirenka dieną, tai kraustomės į pavėsį ant žemės Todėl ir apie dėžę taip svarstau.
---
Mes dėjom ne pusės metro, o aukštesnę tvorelę Ir patys bandėm ją išversti nesigavo, nes tvirtinom taip, kad būtų saugu ir ji būtų stabili. Visi vaikai skirtingi, bet mūsiškis, nebesidomi baseinu nuo tada, kai atsirado tvorelė. Jam įdomiau po aplink esančius gėlynus pasivaikščioti ir kokį žiedą nuskinti
Šiaip jis dar per mažas, kad išleisčiau vieną būti kieme, todėl būnam kartu, bet aš nestoviu šalia jo
Žinoma, jei galvočiau daryti baseiną ar ne, tai palaukčiau, kol vaikai paaugs, bet kai perkant jis jau buvo, tai didelių problemų nesukelia. Gal įtakos turi ir tai, kad vaikas jį matė VISADA, jis neatsirado ir netapo naujove. Beje, šalia esančių kaimynų baseinas irgi aptvertas panašiai, ten vaikų daug, amžius įvairus (maždaug nuo 1,5 iki 10), nei vienas niekada prie baseino nelenda