QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 05, 16:26)
pas mus soduose irgi nemažai mamyčių, auginančių vaikučius namuose, tai mes įsivedėme gražią tradiciją paminėti kiekvienos gimtadienį ar šiaip susibėgti porai valandėlių, tarkim suši vakarėlis
---
na vienas iš minusiuką (nors čia kaip kam) mažas sklypas...aš ir pati vis suku galvą, kaip čia efektyviau išnaudoti plotą bei turėti ir daržą, ir žaidimų aikštelę, ir kampelį akims paganyti, ir vandens telkinuką......JEI JUMS PAVYKO TAI ĮGYVENDINTI (ar turit idėjų iš interneto platybių ) MIELAI LAUKIAM FOTO
smagu
Mano vyras pernai norėjo organizuoti draugiškas varžybas ežere, bet nespėjom... Riešėje (ne sodai, bet..) yra labai super bendruomenė, net dideles šventes organizuoja
---
Viskas priklauso nuo sklypo dydžio, nuo to, kokio dydžio daržo norit, kur namas stovi ir pan.
Mes turim dekoratyvinį baseinėlį, mini daržiuką (svogūnams ir pan
), visur kitur veja, tiesa, dar turim tokią kaip pietų vietelę- ten stovi stalas ir kėdės, šašlykinė. Dalis vejos bus skirta mašinoms , o vidinėje kiemo pusėje dar renkam vietą smėlio dėžei ir čiuožyklėlei, sunkokas reikalas, nes norisi, kad būtų pavėsyje...
QUOTE(dije @ 2009 12 05, 18:40)
Matau turit vaikų- tai geriau nedarykite vandnes telkinuko- iš žemės kvadratą sutaupysite ir saugiau bus.
Labai liūdna, bet žinau net kelis atvejus kai kiemo dekoratyviniame vandens telkinuke, baseiniuke, kur gylio gal 20-30 cm prigėrė mažametės. Kas vasarą išgirstu tokius atvejus tiek gimtam mieste, tiek visoj LT. (3*tfu) (pernai vaikystės draugės 4-metė dukrytė prigėrė močiutės kiemo dekoratyviniame baseiniuke)
Gaila, žinoma, bet tai juk tėvų neatsakingumas
Pas mus didžioji dauguma kaimynų turi dekoratyvinius baseinėlius ir visi jie, jei yra vaikų, yra aptverti. Mes vasarą irgi apsitvėrėm, ramu dabar
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 12 07, 11:02)
Dėl šios priežasties šaldytuvo kameroje nieko nebesandėliuoju, kai kelis kartus taip atjungė, kad viskas išsileido ir atvykus radau košmarą. Anksčiau mėgdavau uogų pasišaldyti ar pan. Šaldytuve palieku tik tai, kas nebijo atjungimo pusdieniui ar visai dienai.
Elektrą paprastai atjungia ne kitaip nei mieste
Nuo 8 iki 17 val. Paprastai atjungia truputį vėliau, pajungia anksčiau nei planuota
Atjungia kas kelis mėnesius , šįmet gal du ar tris kartus nebuvo, vienas iš tų kartų buvo avarija, kai per liūtis kažkas nutiko
Pranešimai apie planuojamus atjungimus ateina į el. paštą ir, man tai labai keista, kelis kartus buvo, kad planuoja atjungti, bet neatjungia
Dėl šaldytuvo turinio niekada nesijaudinu, juk šiuolaikiniai šaldytuvai tam tikrą laiką dirba ir be elektros, man didesnė problema vandens nebuvimas
QUOTE(Gorada @ 2009 12 08, 11:01)
...su tom tabletkom galima isvalyti lauko wc kuriame tik kartas nuo karto kazkas pasiusina ar ka, bet ne normalias namo nuotekas kur yra ir indaploves, ir skalbiankos, zodziu dideli kiekiai vandens. ...
Ar bandėt?
Daug kas priklauso nuo to, kokio dydžio nuotekų talpa ir pan. Aišku , indplovė ir skalbenkė nelabai super vien dėl ploviklių sudėties, bet išvalyti tikrai galima, žinau ne vieną, kuris tai daro ir nuotekų neišvežinėja