Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo soduose PLIUSAI ir MINUSAI (II dalis)

QUOTE(Sechmeta @ 2010 04 02, 09:42)
O namuose naudojam prietaisiukus, kisamus i rozete - esant reikalui, lb efektyviai isnaikina uodus  thumbup.gif

pas mane tas prietaisiukas toks baltas su zalia lempute smile.gif jis isnaikino ne tik uodus bet ir skruzdeles, joks vabaliukas i namus neuzklysta biggrin.gif
Papildyta:
Šindila kaip jusu namuciai? ar daug nuostoliu apturejot?
Atsakyti
Dekui, namai kaip po karo, nuostoliai na tikrai nemazi, bet didziausias nuostolis kad dar ilgai negalesim gyventi verysad.gif (apie kuopima sienu ir grindu nuo dumblo nebekalbu doh.gif ) vis dar aplink apsemta ir neimanoma privaziuoti normaliai doh.gif keisciausia kad tas vandens lygis labai svyruoja, atrodo jau senka, lyg sviesa tunelio gale pasirodo, bet zek vel kita diena vel pakiles doh.gif zodziu gyvenam laukimu verysad.gif
Atsakyti
Mes nuo uodų naudojam tokį prietaisiuką su baterijomis, tai ne tik kambaryje, bet ir lauke tinkamas thumbup.gif

QUOTE(Šindila @ 2010 04 05, 22:07)
Dekui, namai kaip po karo, nuostoliai na tikrai nemazi, bet didziausias nuostolis kad dar ilgai negalesim gyventi  verysad.gif (apie kuopima sienu ir grindu nuo dumblo nebekalbu  doh.gif ) vis dar aplink apsemta ir neimanoma privaziuoti normaliai  doh.gif keisciausia kad tas vandens lygis labai svyruoja, atrodo jau senka, lyg sviesa tunelio gale pasirodo, bet zek vel kita diena vel pakiles  doh.gif zodziu gyvenam laukimu  verysad.gif

ojei... unsure.gif Labai užjaučiu 4u.gif
Jums gal kokia kompensacija priklauso ir, beje, kaip baigėsi su draudimu? Kažką minėjai, kad nelabai susitariat unsure.gif
Atsakyti
kazkoks siaubas, o pas mus irgi jau lyg buvo nukrites vandens lygis, bet per nakti vel pakilo doh.gif is rusio vandeni semiam i diena tris-keturis kartus verysad.gif o jus turit kur gyvent? sekmes jums ir ...... nezinau....... ko nors gero ir dziugaus, laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 04 06, 08:48)

Jums gal kokia kompensacija priklauso ir, beje, kaip baigėsi su draudimu? Kažką minėjai, kad nelabai susitariat  unsure.gif

dar nesibaige, laukiam unsure.gif

QUOTE(smeizike @ 2010 04 06, 17:16)
kazkoks siaubas, o pas mus irgi jau lyg buvo nukrites vandens lygis, bet per nakti vel pakilo  doh.gif  is rusio vandeni semiam i diena tris-keturis kartus  verysad.gif  o jus turit kur gyvent?  sekmes jums ir ......  nezinau....... ko nors gero ir dziugaus, laikykites  4u.gif

jo turim mirksiukas.gif
Atsakyti
as pirmadienio ryta pradedu skundimu ir kaifuoju lotuliukas.gif
jau tokiam siukslyne gyvenam kad sakes.... aplink sodininkai kiek siuksliu primete, o as su suniu vaiksciodama vienoje kruvoje radau (nu ka radau... pamaciau popieriu kruva ir isknisau...) omnitelio saskaita smile.gif pavarde nuplesta bet moketojo kodas yra.. dar uzrasu knygele laimos marmienes, keletas fotkiu, uzsakymas is kazkokios firmos patvirtintas, tiesa senas 1999m.
tai va siandien pradejau skambuciu maratona - nuo savivaldybes ir seniunu iki svaros, sutarem su inspektorium kad treciadieni as jam pasiskambysiu ir susitiksim, parodysiu ka turiu, absoliuciai visi su kuo kalbejau dekojo kad va nelikau abejinga kad pranesu.... visur susake surasyti rasta, kad turetu viska isdestyta popieriuje.
blyn kaip slykstu isivaizduojat vidury misko kelias salia jo siuksles - taigi faktas, kad ne ant ranku atsinese tas siuksles, o is masinos ismete nu negi sunku buvo iki meisto davesti....
nu bet man ant dusios gera. nors kazkuo prisidesiu.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 04 12, 09:29)
as pirmadienio ryta pradedu skundimu ir kaifuoju  lotuliukas.gif
jau tokiam siukslyne gyvenam kad sakes.... aplink sodininkai kiek siuksliu primete, o as su suniu vaiksciodama vienoje kruvoje radau (nu ka radau... pamaciau popieriu kruva ir isknisau...) omnitelio saskaita smile.gif pavarde nuplesta bet moketojo kodas yra.. dar uzrasu knygele laimos marmienes, keletas fotkiu, uzsakymas is kazkokios firmos patvirtintas, tiesa senas 1999m.
tai va siandien pradejau skambuciu maratona - nuo savivaldybes ir seniunu iki svaros, sutarem su inspektorium kad treciadieni as jam pasiskambysiu ir susitiksim, parodysiu ka turiu, absoliuciai visi su kuo kalbejau dekojo kad va nelikau abejinga kad pranesu.... visur susake surasyti rasta, kad turetu viska isdestyta popieriuje.
blyn kaip slykstu isivaizduojat vidury misko kelias salia jo siuksles - taigi faktas, kad ne ant ranku atsinese tas siuksles, o is masinos ismete nu negi sunku buvo iki meisto davesti....

Na saunuole drinks_cheers.gif
Is tikruju, opi tema, kalbant apie siuksles... As niekada nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu siandieniniu nevalu...Graudu, kai netiketai pries akis pamatai net is vaziuojancios masinos pro atvira langa skriejanti siuksliu maisiuka...... cray.gif
O jau kas darosi uz sodo ribu..........sniegas nutirpo ir pasirode visas "grozis" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 04 12, 09:29)
as pirmadienio ryta pradedu skundimu ir kaifuoju  lotuliukas.gif

ar tu visada tokia aktyvuole teisinguole?as pavargciau taip lotuliukas.gif
pas mus sklype, per metra nuo kaimynu ribos) visais laikais visi meta siuksles, na komposta daugiausia. Tie visi, tai nezinau kas, nes kaimynu gal keleta turim apsilankanciu ten...

suzinojau, kad priesais mus parduoda soda. Tad per menesi reikia isivesti elektra, nes per to savininko ribas eis kaip supratau, o ir geguzes 14 d perima VST elektra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 12, 15:19)
ar tu visada tokia aktyvuole teisinguole?as pavargciau taip  lotuliukas.gif
pas mus sklype, per metra nuo kaimynu ribos) visais laikais visi meta siuksles, na komposta daugiausia. Tie visi, tai nezinau kas, nes kaimynu gal keleta turim apsilankanciu ten...

turbut sniegui nutirpus nebuvau Gervenupyje..... atvazuok - pasivaiksciosi su vaiku... viskas kiek kitaip atrodyti prades.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 04 12, 13:19)
ar tu visada tokia
1. aktyvuole teisinguole?as pavargciau taip  lotuliukas.gif
2. pas mus sklype, per metra nuo kaimynu ribos) visais laikais visi meta siuksles, na komposta daugiausia. Tie visi, tai nezinau kas, nes kaimynu gal keleta turim apsilankanciu ten...

suzinojau, kad priesais mus parduoda soda. Tad per menesi reikia isivesti elektra, nes per to savininko ribas eis kaip supratau, o ir
3.geguzes 14 d perima VST elektra  g.gif

1. Va to zmonese siais laikais ir labiausiai truksta...
2. na ir kaip? Patinka tokia siusklyno aplinka? rolleyes.gif Pvz, man tenka daznai su suniu eit pasivaiksciot pro miskeli salia galines stoteles....Siukslynas, o ne miskelis, o butu grazus parkelis...
Nors musu sklypas ne krasteliu nesiriboja su tuo miskeliu, taciau vistiek abydna, kad toki nevalyvi sodininkai... verysad.gif
3. Taip. Sodai perduoda (bent jau taip planuoja) tinklus ir visa elektros uki VST ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sechmeta: 12 balandžio 2010 - 15:02
QUOTE(Sechmeta @ 2010 04 12, 17:01)
man tenka daznai su suniu eit pasivaiksciot pro miskeli salia galines stoteles....Siukslynas, o ne miskelis, o butu grazus parkelis...

va ir mane jau kip ten nervuoja... mes einam dar tuo zvyrkeliu link virsuziglio, tai desinej pusej tokia didele kruva dar yra... siaubas - bijau miske suni paleisti nuo pavadzio kad ko neprivalgytu ar i kokia slikstyne ismesta neiliptu....
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 04 12, 15:01)
1. Va to zmonese siais laikais ir labiausiai truksta...
2. na ir kaip? Patinka tokia siusklyno aplinka?  rolleyes.gif Pvz, man tenka daznai su suniu eit pasivaiksciot pro miskeli salia galines stoteles....Siukslynas, o ne miskelis, o butu grazus parkelis...
Nors musu sklypas ne krasteliu nesiriboja su tuo miskeliu, taciau vistiek abydna, kad toki nevalyvi sodininkai... verysad.gif
3. Taip. Sodai perduoda (bent jau taip planuoja) tinklus ir visa elektros uki VST  ax.gif

viskas ok, jus ne ta intonacija perskaitete mano posta, matyt wink.gif
man nepatinka siukslynai ir t.t.m na nepatinka aviliai prie musu ribos, kuriu neturetu ten buti, man nepatinka neteisetai auksta aimynu gyvatvore, man nepatinka, kad lauzomi siuksliu konteineriai... bet manau, kad reikia itin daug laiko ir pastangu, norint visa tai pranesti, pasiskusti, ir galiausiai- kazka PESTI.... sakau, kad ne toks mano charakteris, as su vejo malunais nemoku kovot...nors kartais gal ir butu nauda- todel sveikinu tokius ryztingus zmones smile.gif

cool.gif ten ne tai kad siukslynas, o nesusipratimas- as nesuprantu, kodel TEN pila siuksles, bet taip, tarsi ten butu oficiali komposto vieta g.gif dar veza i miska, tiksliau, i jo pakrasti.... dar maciau, kad i negyvenamus sklypus tiesiog vercia... o ka darysi. doh.gif doh.gif

mum pirmininas sake skubet isivesti elektra, bus paprasciau. ar tikrai?
Atsakyti