QUOTE(Sechmeta @ 2010 04 12, 15:01)
1. Va to zmonese siais laikais ir labiausiai truksta...
2. na ir kaip? Patinka tokia siusklyno aplinka?
Pvz, man tenka daznai su suniu eit pasivaiksciot pro miskeli salia galines stoteles....Siukslynas, o ne miskelis, o butu grazus parkelis...
Nors musu sklypas ne krasteliu nesiriboja su tuo miskeliu, taciau vistiek abydna, kad toki nevalyvi sodininkai...
3. Taip. Sodai perduoda (bent jau taip planuoja) tinklus ir visa elektros uki VST
viskas ok, jus ne ta intonacija perskaitete mano posta, matyt
man nepatinka siukslynai ir t.t.m na nepatinka aviliai prie musu ribos, kuriu neturetu ten buti, man nepatinka neteisetai auksta aimynu gyvatvore, man nepatinka, kad lauzomi siuksliu konteineriai... bet manau, kad reikia itin daug laiko ir pastangu, norint visa tai pranesti, pasiskusti, ir galiausiai- kazka PESTI.... sakau, kad ne toks mano charakteris, as su vejo malunais nemoku kovot...nors kartais gal ir butu nauda- todel sveikinu tokius ryztingus zmones
ten ne tai kad siukslynas, o nesusipratimas- as nesuprantu, kodel TEN pila siuksles, bet taip, tarsi ten butu oficiali komposto vieta
dar veza i miska, tiksliau, i jo pakrasti.... dar maciau, kad i negyvenamus sklypus tiesiog vercia... o ka darysi.
mum pirmininas sake skubet isivesti elektra, bus paprasciau. ar tikrai?