Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo soduose PLIUSAI ir MINUSAI (II dalis)

QUOTE(meistras1 @ 2010 03 26, 08:33)
Bet bent Kaune tie potvyniai pastoviai buna. Paskutinis buvo 96m. Aisku ne toks didelis, bet buvo. Rajono (seniunijos) architektas tam ir yra, kad zinotu beveik viska apie ta rajona ir patartu zmonems.

na nzn,ar cia architekto kompetencija. Bet,kaip sakiau-jei klausit,domesites pas atitinkamus asmenis,manau ats gausit. smile.gif
o kurioje LT vietoje jus gyvenat? smile.gif
Atsakyti
Kaip taisyklė - viuomet būna nors vienas "pirmas kartas" ir visuomet jis nemalonus siurprizas. Ypač jei arti vandens telkiniai.
Atsakyti
Dėl geležinkelio kažkuri klausėt. Pas mus retai nedideli traukinukai pravažiuoja, tai visai netrukdo. Naktimis niekada nevažiuoja.

Gatveles šiemet pasisamdėm, kad prakastų. PEr visą žiemos sezoną gal koks 30 LT papildomų išlaidų gavosi. Tereikėjo savo kieme prasikasinėt. Kažkiek aš kasiau, kažkiek vyras. Važinėjam mes su sena audine ir niekur neužklimpom. Potvinis mums negresia, nors kai kuriuose sklypuose tai visas sklypas apsemtas. Pas mus melioracijos kanalas ant ribos ir drenažas pravestas.

Dabar gal kiek problemų sudaro tai, kad mūsų šuva(taksas) purvinas iki ausų po pasivaikščiojimų būna. O mes tai į stilingus botus įšokam ir jokios balos mums nebaisu. Palaidų šunų pas mus yra, bet tuos, kurie dažniau užklysta, jau pažįstam ir jau prisijaukinom.

Amour, o kokiuose soduose jūs gyvenat? Lyg ir iš pajūrio esat? Mes tai "Tolupio" soduose, šalia Kiškėnų km. įsikūrę.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 03 29, 01:02)
Amour, o kokiuose soduose jūs gyvenat? Lyg ir iš pajūrio esat? Mes tai "Tolupio" soduose, šalia Kiškėnų km. įsikūrę.

Aha, is pajurio mes ax.gif Gyvenam "Agluonos"soduose, cia netoli Dovilu ir Gargzdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2010 03 28, 21:11)
Aha, is pajurio mes  ax.gif Gyvenam "Agluonos"soduose, cia netoli Dovilu ir Gargzdu  smile.gif

Tai turbūt jūs Dovilų kryptimi nuo Jakų sukat. Tada pravažiuojat mūsų sodus. Mes turim sukti į žvyrkelį sankryžoje Kiškėnai/Lėbartai. Jum turbūt Gargždai arčiau nei Klp. Beje ar nėra greta jūsų sodų žvyro karjero, kur daug šaltalankių auga?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 03 29, 07:04)
Tai turbūt jūs Dovilų kryptimi nuo Jakų sukat. Tada pravažiuojat mūsų sodus. Mes turim sukti į žvyrkelį sankryžoje Kiškėnai/Lėbartai. Jum turbūt Gargždai arčiau nei Klp. Beje ar nėra greta jūsų sodų žvyro karjero, kur daug šaltalankių auga?

Aha, tai pravaziuoju pro jus mirksiukas.gif Iki Gargzdu man 7 km, iki Klaipedos apie 18. Iki savivaldybes lygiai 24 km nuo namu. Karjeras kazkoks yra g.gif Vienoj vietoj kur vandenuko daug aplink, toliau dar kazkoks yra, zeme kasama, bet kam, kodel nezinau. Del saltalankiu nieko nezinau, mes gyvenam toliau nuo tu karjeru, kitoj gatves pusej net thumbup.gif Nei matosi, nei jauciasi, nei rupi biggrin.gif
Atsakyti
o mano suva jau pora pirmuju erkiu pasigavo verysad.gif sugalvojau grazu sekmadini isnaudot savo pasikapstymams gelynuose, tai pasiemiau ir suni, pririsau pievoje, pora valandu pabuves o jau keleta tu bjaurybiu spejo pasigaut verysad.gif istraukiau, sudeginau ir net nupurte nuo minties kad mums neisisegtu, dar kaip tik klausiausi siandien per radija kad si pavasari jos aktyvios bus g.gif gal cia skiepytis reiktu g.gif nors jau sestus metus gyvenam soduose, as kiekviena diena einu pasivaiksciot i pakrante, braidzioju po didziausias pievas ir man dar nebuvo isisegus, kaip cia siemet daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2010 03 29, 00:08)
o mano suva jau pora pirmuju erkiu pasigavo  verysad.gif  sugalvojau grazu sekmadini isnaudot savo pasikapstymams gelynuose, tai pasiemiau ir suni, pririsau pievoje, pora valandu pabuves o jau keleta tu bjaurybiu spejo pasigaut  verysad.gif  istraukiau, sudeginau ir net nupurte nuo minties kad mums neisisegtu, dar kaip tik klausiausi siandien per radija kad si pavasari jos aktyvios bus  g.gif  gal cia skiepytis reiktu g.gif  nors jau sestus metus gyvenam soduose, as kiekviena diena einu pasivaiksciot i pakrante, braidzioju po didziausias pievas ir man dar nebuvo isisegus, kaip cia siemet daryt  g.gif

oho kaip anksti unsure.gif tas įsisiurbimas laimmes dalykas... nes ir miesto pardek gali įsissiurbt... mano vaikam buvo pernai apbiem po vieną kartą įsisiurbusios doh.gif nenorit rizikuot- skiepykitės unsure.gif as kaznaik galvoju siemet vaikus paskiepyt....
Atsakyti
Aga erkės ir man yra siaubas nuo pat mažumės..tik beda kad skiepai apsaugo tik nuo ensifilito..nuo Laimo ligos ne..tai va ir visteik saugus negali jautis..mes irgi norejom pasiskiepyti šiais metais..bet ziuresim kaip su finansais.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 03 29, 08:35)
Aga erkės ir man yra siaubas nuo pat mažumės..tik beda kad skiepai apsaugo tik nuo ensifilito..nuo Laimo ligos ne..tai va ir visteik saugus negali jautis..mes irgi norejom pasiskiepyti šiais metais..bet ziuresim kaip su finansais.. 4u.gif

encefalito wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 03 29, 07:35)

na bet laimą pastebėjus laiku, jį galima išgydyti unsure.gif mano diedas persirgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2010 03 29, 10:08)
o mano suva jau pora pirmuju erkiu pasigavo  verysad.gif  sugalvojau grazu sekmadini isnaudot savo pasikapstymams gelynuose, tai pasiemiau ir suni, pririsau pievoje, pora valandu pabuves o jau keleta tu bjaurybiu spejo pasigaut  verysad.gif  istraukiau, sudeginau ir net nupurte nuo minties kad mums neisisegtu, dar kaip tik klausiausi siandien per radija kad si pavasari jos aktyvios bus  g.gif  gal cia skiepytis reiktu g.gif  nors jau sestus metus gyvenam soduose, as kiekviena diena einu pasivaiksciot i pakrante, braidzioju po didziausias pievas ir man dar nebuvo isisegus, kaip cia siemet daryt  g.gif

Erkes jau bunda lotuliukas.gif As pradejau skiepijimosi meta, balandzio pabaigoj antras skiepas, tada trecias po metu smile.gif Mums isvis rizika didele, nes prie pat didelio misko gyvenam, megstu po griovius palandziot zemuogiaudama biggrin.gif O ir turim suni su 4 katem biggrin.gif , kurios lauke begioja, daznai traukiu is ju erkes, jokie vaistai nepadeda.. Paciai dar nebuvo isisiurbe, bet kas zino, kada tai nutiks. Vyrui pernai buvo mazyte isisiurbus unsure.gif Bet nieko... Siemet irgi skiepysis jau.
Atsakyti