Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo soduose PLIUSAI ir MINUSAI (II dalis)

QUOTE(Nox @ 2010 03 10, 19:24)
Noriu paklausti dėl sodų išsidėstymo. Gal kas gyvena netoli geležinkelio bėgių? Ir ar tai jums labai didelis minusas?  unsure.gif Radau gražų sodelį, bet netoli bėgiai. Na nėra visai prie pat.  Tai galvoju dabar.  g.gif

Mano senelių namas mieste ir ten visai šalia bėgiai, važiuoja miesto traukiniai, senais laikais ir krovininių daug būdavo, tai įrpratus nebetrukdo, tiesiog nebepastebi ir negirdi tų traukinių, o jei retai važiuoja, tai išvis mirksiukas.gif Man gal aktualiau būtų saugumas dėl vaikų g.gif
Atsakyti
Mes gyvenome bute netoli geležinkelio stoties. Žiemą niekas nesigirdi, o vasaros naktimis, kai langai atidaryti būdavo- girdėdavosi monotoniškas dunksėjimas ir kartais atsklisdavo kažkoks aidas iš ruporų..bet tai netrukdė taip, kaip pvz 5 ryto po langais pralekiantys autobusai.. Didesnis blogis yra arti namų judri gatvė/kelias nei geležinkelio bėgiai.
Atsakyti
Mano giminaitė gyveno gan arti geležinkelio-tai jos namuko langai net virpėdavo.....ir tas garas 24 nakies,kai praūžia traukinys..nelabai romantikos priduodavo. čia reikai žiūrėti,ar dažnai tie traukiniai važiuoja...ar labai arti bėgiai ir pan.
Atsakyti
nu pagal Feng Shui tai tikrai begiai negerai salia, o dar judrus tai isvis smile.gif smile.gif na bet cia jau ne visus pagasdinsi su feng shui smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2010 03 04, 09:44)
Tai tikrai niekam nekyla toks klausimas, bet truputuka gaila kai nezinai kur nukeliauja tie (kad ir keli) centukai.  blush2.gif

pas mus jie nukeliauja įsiskolinimams padengti.. tų kurie nesumoka.. arba vasariniai moka kas puse metų... tai riekia kad susidentų...sad.gif ai dar is tų pinigėlių ir bendra energija naudojama vandens siurbliui yra apmokam....
Atsakyti
Pas mus geležinkelis už poros kilometrų. Dabar, kai traukinių nelabai daug, kartais truputį girdisi dunksėjimas. Bet vienas nepatogumas - uždaro pervažą per piką, kai žmonės į darbą arba iš darbo važiuoja ir 15 min. reikia laukti doh.gif Gyvenau ir prie judrios gatvės, kur autobusai nuo 5 val. ryto iš parko važiuodavo. Buvau pripratusi ir negirdėdavau. Bet kai atvažiavo teta iš kaimo ir jai teko tame kambaryje nakvot, kuris išeina į gatvę, nebegalėjo miegot nuo tų 5 ryto...
Atsakyti
o kaip pas jus su pastu? Ar esat uzsisake kokios spaudos? pas mus pastininke eina ne kiekviena diena nes niekas matyt spaudos neuzsisakes, matyt kai buna saskaitos tai ir eina, noreciau uzsisakyt sau zurnaliuka, bet ... del manes vienos jai teks kasdien eit i sodus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2010 03 14, 11:14)
o kaip pas jus su pastu? Ar esat uzsisake kokios spaudos? pas mus pastininke eina ne kiekviena diena nes niekas matyt spaudos neuzsisakes, matyt kai buna saskaitos tai ir eina, noreciau uzsisakyt sau zurnaliuka, bet ...  del manes vienos jai teks kasdien eit i sodus  blink.gif

Na man Respubliką normaliai kasdien atveža. Tik kai užpustyta buvo, mes patys jai pasiūlėm nevažiuoti. Ta kurjerių mašinytė mažutė, bijojau, kad neužklimptų. Jei užsakysi, turėtų nešti, bet geriau pašte, kuriam priklauso sodas susižinok.
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2010 03 14, 11:14)
o kaip pas jus su pastu? Ar esat uzsisake kokios spaudos? pas mus pastininke eina ne kiekviena diena nes niekas matyt spaudos neuzsisakes, matyt kai buna saskaitos tai ir eina, noreciau uzsisakyt sau zurnaliuka, bet ...  del manes vienos jai teks kasdien eit i sodus  blink.gif

Mes kai atsikraustėm, buvom užsiprenumeravę ir žurnalą, ir dienraštį. Kai keičiau adresą , net redakcijoje mane perspėjo, kad gausim vėliau, bet čia savaime suprantama ax.gif Paštininkė ateina kasdien, spauda atkeliauja iki vidurdienio, nes paštas spaudą ir laiškus kasdien gauna apie 10-11 val (ten tas laikas kažkaip kinta, gal pagal sezonus, nes kartais anksčiau, kartais vėliau gauna), bet pas mus soduose daug kas prenumeruoja, be to, vistiek neša ne tik pas mus, bet ir į aplinkinius kaimus ax.gif
Ir šiaip, dėl pašto... kai persikraustėme,g audavom nemažai siuntinių, jie buvo mano vardu, bet paimdavo vyras, tai kai po kelių mėnesių nuvažiavau pati, gavau lengvą šoką, kai paštininkė pasakė "o, tai Jūs -ienė, malonu susipažinti bigsmile.gif " lotuliukas.gif Po eilių, ginčų ir rėkavimo miesto pašte čia aš kaskart mėgaujuosi kone vip aptarnavimu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 14 kovo 2010 - 11:40
na ar jusu dar neapseme?
pas mus siandien po piet upe kaip pramuse, tai per valanda apseme aplink, o dar kai paziuri zinias, tai baisu kad po keliu dienu iki kambario neateitu vanduo blink.gif
Atsakyti
mes gyvenam palei Nemuna, kai ryta isvazinejom palikom pievas sausas, vakare gryze ciut neapsivozem doh.gif rusys dar kolkas sausas, bet jau kai ka pasikelem auksciau, kaimynai vis kas kelias valandas eina pasiziuret vandens lygio, bemiege naktele laukia. Uzjauciu tuos zmones kuriems teko palikti savo namus verysad.gif baisu, tikiuosi mums saviskiu nereikes palikt verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Na pas mus, tfu tfu tfu, - ramu smile.gif Lb greitai pavasaris žiemą išmetė iš mūsų apylinkių thumbup.gif Žinoma, tas šiokių tokių pasekmių paliko...Bet tai čia pas mus kiekvienais metaais pavasarį būna...Pas mus rūsyje viena kamara neišbaigta - tai ji patvinksta. Nu bet NO PROBLEM smile.gif paleidziam varikliuka ir nesukam sau galvos smile.gif Kiemas pas mus sausut sausutėlis thumbup.gif Nors va per langą matosi sklypų, kur totalūs baseinai susidarę. Tik namas viduryje susidariusios kūdros stovi kaip menka salele rolleyes.gif Na juose tik vasaroja...
Vien žo - tai, ką vakar mačiau per TV (apie Kns rajoną), mums tai negresia.
Dabar man didesnis sunkumas - fauna... doh.gif po pasivaikščiojimo, šuo grįžta juodas kaip velnias. Ir šviesios grindų plytelės...........
Na bet viskas išgyvenama rolleyes.gif
Atsakyti