QUOTE(smeizike @ 2010 03 14, 11:14)
o kaip pas jus su pastu? Ar esat uzsisake kokios spaudos? pas mus pastininke eina ne kiekviena diena nes niekas matyt spaudos neuzsisakes, matyt kai buna saskaitos tai ir eina, noreciau uzsisakyt sau zurnaliuka, bet ... del manes vienos jai teks kasdien eit i sodus
Mes kai atsikraustėm, buvom užsiprenumeravę ir žurnalą, ir dienraštį. Kai keičiau adresą , net redakcijoje mane perspėjo, kad gausim vėliau, bet čia savaime suprantama
Paštininkė ateina kasdien, spauda atkeliauja iki vidurdienio, nes paštas spaudą ir laiškus kasdien gauna apie 10-11 val (ten tas laikas kažkaip kinta, gal pagal sezonus, nes kartais anksčiau, kartais vėliau gauna), bet pas mus soduose daug kas prenumeruoja, be to, vistiek neša ne tik pas mus, bet ir į aplinkinius kaimus
Ir šiaip, dėl pašto... kai persikraustėme,g audavom nemažai siuntinių, jie buvo mano vardu, bet paimdavo vyras, tai kai po kelių mėnesių nuvažiavau pati, gavau lengvą šoką, kai paštininkė pasakė "o, tai Jūs -ienė, malonu susipažinti
"
Po eilių, ginčų ir rėkavimo miesto pašte čia aš kaskart mėgaujuosi kone vip aptarnavimu