Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo soduose PLIUSAI ir MINUSAI (II dalis)

QUOTE(dije @ 2010 02 23, 15:12)
..dėl gyvenimo forume..pasiskaičiuok savo žinutes ir sukrtas temas ir tada klykauk, kas čia forume gyvena... lotuliukas.gif Tu be SM , regis, kitos veiklos neturi...
Sodas tau minusas- didelis, platus. Viskas, supratau, aišku,.

Tiek metų dalyvauji forume ir net nežinai, kad dalis subforumuose rašomi komentarų neskaičiuojami (skelbimai, bendraamžiai, bendraminčiai etc.) ir kad pačios komentarų jau gal virš 20 000 doh.gif Tai tuščių beverčių žinučių forumai, komentarai po to ištrinami kaip bevertės dulkės, nes tai tušti plepalai. Tai dabar paskaičiuok, kiek proc. tuščių plepalų sudaro tavo "bagažas" ar kitos narės, kuri ką nors realaus parašė per 5 metus 20 kartų, o tuščiai papilstė 5000 kartų kitur diena iš dienos. Tokiuose forumuose nedalyvauju, neskaitant "paplepėjimų", kur taip pat neskaičiuojami komentarai. Jei nesupranti ką reiškia įvardinimas "gyvenimas" forumu ir forume, tai kam rašyti teoriškai išmoktas protingas frazes, jei nesupranti elementarių dalykų? g.gif

Sodas man ne minusas, tai fantastinis pliusas ir džiaugiuosi juo, greit bus 10 metų. Gyvenimas sode yra minusas, apie gyvenimo sode minusus vardinau. Bet to tu nei supranti, nei ką, nes užsidėjusi šalmą.

Mes apsidraudę ir dar yra signalizacija. Bet per tiek metų nebuvo nei vienos rimtesnės vagystės (3 k. tfu), nes sodai nedideli ir nuošalyje nuo pagrindinio kelio, tad kiekvienas pašalinis labai gerai matomas ir stebimas kaimynų pensininkų.
Atsakyti
Pas mus ziemos uzpustymai buvo nuvalyti tris kart su kaimynais susimetus po 10 Lt...
Zodziu islaidos 30 lt keliu nuvalymui..sia zeima..kuri tikrai ne is siltuju buvo 4u.gif su savo mazuciu 10 metu kibiriuku puikiai visur isvaziuju..ir ne karto nebuvau uzklimpus..mes net kastuvo neturim snieginio..nes viska traktorius nuvale..o ka reikejo pasikasem su paprastu..tai kazkaip net nespejom nusipirkti 4u.gif zodziu bent mums tai ne minusas, o pliusas..va pas mano daugiabuciu kiemuose tai baisu..tikraja sio zodzio prasme blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2010 02 23, 23:30)
damos, o ar yra kas apsidraude savo turta? gal saugos tarnyba jus kokia saugo? mes norejom sudaryt sutarti su saugos tarnyba, bet jie  duoda laiko limita 25min.  O manau per ta laika isnes net namuko sienas  lotuliukas.gif  tai isivedem tik vietine signalizacija, sakem geriau apsidrausim.

mano apdraustas tiek turtas tiek sienos. taip pat saugoja jungtukai. taip ju reagavimo laikas nera mazas, bet jus zvelkit placiau, kokia jum nauda is to kad kieme signalizacija reikia? jeigu kazkas stebi nama zio kad visai dienai isvaziuojat... galu gale kad ir yra funkcija kad jum i mobilu skambina, bet tai kiba mesit darba ir leksit namu ziureti????
pas mane iki kol atvaziuos apsauga (18min) rodos, turta saugo draudimas, jeigu apsauga veluoja atvykti - nuo tos minutes atsakomybe uz turta nesa apsaugos imone. todel mum ramu. tfu tfu tfu tik baisu buna del sunu namie paliktu... tfu tfu tfu dar kelis kart...
Atsakyti
Subjektyvi, yra patarlė "Duok durniui kelią" Aš tau jį duodu , prašom. irnesakyk.gif

Dėl apsaugos ir draudimo- mes ir apdraudę, ir signalizaciją turime ir į apsaugos pultą priduodame. atvykimo limito nėra, lekia vos tik gavę signalą, bet tai nėra garantas, kad vagį sugaus name..Tiesiog į pultą priduodame todėl, kad tikimės, kad nešmirinės vagis valandų valandas name viską versdamas,atsirinkdamas, o griebs ką tuo metu gali panešti ir spruks.. Nors irgi visko būna, ir apsauga po valandos atvažiuoja..taip, kad 100 procentinės apsaugos iš tikro nėra.
Atsakyti
Tu ne durniui duodi kelią, va kame esmė. rolleyes.gif Žinai kieno šis posakis dažniausiai vartojamas? Kai žmogus nebeturi ką pasakyti, nes šleptelėjo lygioj vietoj ir kad nenukristi pakartotinai, griebia gelbėjimosi ratą. Šitas forumas veikia nuo 2003 metų. Žinai kiek tokių davusių buvo ir dar bus? Nemari klasika. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Man įdomu, ar yra pas kurią dujos privestos, kaip jūs valgyt verdat. Pas mus viskas ant elektros: el. plyta, boileris, ir tt. Ir dar įdomu kokiu internetu dauguma naudojatės.
Atsakyti
QUOTE(VIP @ 2010 02 24, 14:13)
Sveikos. Man įdomu, ar yra pas kurią dujos privestos, kaip jūs valgyt verdat. Pas mus viskas ant elektros: el. plyta, boileris, ir tt. Ir dar įdomu kokiu internetu dauguma naudojatės.

nu kad dujos butu pas mus sode, tai nebent po 100 metu smile.gif

p.s. tai niekam saku nereik? smile.gif
Atsakyti
O pati pečiaus nekureni? smile.gif Man reikia šakų, bet aš ne vietinė ax.gif
Atsakyti
pas msu nėra dujš...turim tik balioną, valgyt darymui..visa kita su elektra....ir židinys....nes mes tik vasarojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VIP @ 2010 02 24, 15:13)

Pas mus yra. Įsivedėm prieš mėnesį. Bet dar kolkas naudojuosi elektrine virykle.
Interentas BITE Vodafone. Bevielis. Greitis pusėtinas, bet naudotis galima. Laidinio nėra ir nežinia ar TEO kada "ateis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 24 vasario 2010 - 15:03
Ar įmanoma su tuo vodafonu siųstis filmus? Kaip tik akcija dabar yra, kažin ar verta prisirišti porai metų? Nors miestas už poros km, bet net mezonas neima, nes aplink miškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIP: 24 vasario 2010 - 15:28
QUOTE(VIP @ 2010 02 24, 15:13)

lotuliukas.gif o Jus zn,kad dujos dar buna ir duju balionais pardavinejami..? Mes naudojames dujine su elektrine orkaite smile.gif bedu nera-jei dinksta elektra,tuomet naudojames tik dujine,jei netiketai baigiasi duju balionai (siaip to mums nebuna,nes turim 2 balionus.. ),naudojames orkaite,ar mikrobange..vien zo-badu nenumirsim.. biggrin.gif pas mus internetas-omni conectas. Parsisiunciam ka norim-bedu nebuna :-P
Atsakyti