QUOTE(Gaudvilė @ 2009 12 23, 16:46)
O kas yra geri kaimynai? Maniškiai, su kuriais ribojasi sklypas, nėra blogi, tik mūsų pažiūros, papročiai, tradicijos skiriasi.
prapleskim akirati
mano sklypas is vis tik su vienais ribojasi, bet yra zmoniu kitoje gatves puseje, yra kaimynu dar uz manuju....
QUOTE(MoonDark @ 2009 12 23, 16:51)
Na o del sodieciu, kurie soduose tik sodininkauja...arba balius kelia dazniausiai savaitgaliais ir tesiasi... is tikruju vargas...mums, gyvenantiems soduose...Grizti po darbo ir norisi pailseti..Esu karta i darba vaziavus visai nakti nemiegojus,nes salimais sode jaunimas "baliavojo. Sekancia diena grizus po darbo jie ir vel svencia
namo garso izoliacija cia vaidina svarbu vaidmeni.... mano kaimynai su kuriais sklypas ribojasi irgi pasistate nama, pries keleta savaiciu perspejo mus kad sunus sves gimtadieni, todel gali buti triuksmo, jie susiveze aparatura. tai pas mane pirmam aukste kur miegam nebuvo jokio garso, vienintelis dalykas mus prizadines buvo suns lojimas, kai jis pamate kad kaimynu sklype jaunimelis su prozzektoriais vaiksto, matyt kepe ka... tai jau jei as negirdziu kas vyksta uz 15 metru, kas vyksta uz keliu sklypu - manes visiskai nejaudina.
statydami darem pirma auksta is rastu - antra karkasini, tai va uzlipus i antra auksta triuksmas truputi girdisi....
o del kaimynu... vistik kazkiek galima nuspeti ar labai jau netvarkinga ta kaimynyste bus. mano vienas draugas kazkada pirko murini nameli soduose, netoli musu. sklypas turejo du kaimynus - vieni is ju visa sklypa apsistate lusnynais, siltnamis prie siltnamio, salia dar kelios kalabutkes, namas irgi is ko turejo is to ir state.... visas kiemas nutryptas naminiu pauksciu, voljere du sunys, gyvenime nebuve isleisti.... ir jis i tai nekreipdamas demesio nama isigijo, ilgai ir nuobodziai paskui kaimynais skundesi - juk ir smarve nuo tu pauksciu eina ir t.t. bet ar ne patys kalti kad neivertino situacijos? veliau jis nama sutvarke ir pardave...