Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai

QUOTE(Daina.J. @ 2011 10 27, 11:30)
Va as ir to klausiau smile.gif bet man nepaaiskino
Papildyta:
jei jau toks kiekis papildomu medziagu tai tokiu papildu verte labai abejotina.... mano manymu.

o kurie žuvies taukai,pagal Jus,geriausi?
Juk skystų žuvies taukų pažiūrėjus sudėtį,net nėra išskirtą kiek EPR,DHR ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okse0711: 27 spalio 2011 - 12:14
sveikos, mes iki siol naudojom Moleri, bet dabar vartojam Agel zuvu taukus. Jie adaptuoti vaikam, na, maniskiai labai mielai juos vartoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 27 spalio 2011 - 17:49
QUOTE(Magnifique @ 2011 10 27, 08:47)
tai turi omeny,kad žuvų taukus sudarn EPR ir DHR bet jas sudėjus gaunasi 375mg.o rašo,kad žuvų taukų 750mg.tai klausimas kas yra tie likę 375mg..

Likusią dalį sudaro lipidai, baltymai, nukleorūgštys ir t.t. Organinių medžiagų juose yra įvairių, kaip atskiras galima išskirti vitaminus A, D3
Na, o jei žuvys augintos fermose, o ne pagautos augusios laisvėje, tai taukai bus pagardinti ir antibiotikais.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2011 10 27, 15:31)
Likusią dalį sudaro lipidai, baltymai, nukleorūgštys ir t.t. Organinių medžiagų juose yra įvairių, kaip atskiras galima išskirti vitaminus A, D3
Na, o jei žuvys augintos fermose, o ne pagautos augusios laisvėje, tai taukai bus pagardinti ir antibiotikais.

Puikus atsakymas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 27, 13:13)

Man asmeniskai geriausi tie kurie ne is zuvu kepenu ir is tu zuvu kurios pagaunamos laisvai plaukiojancios, ne auginamos fermose kaip apolonas sake pagarduintos atibiotikais smile.gif O kokios tai kompanijos bus kiekvienas renkasi pagal turimos informacijos kieki...
Atsakyti
Pas mane pvz.Miollers Dobbel Immunity 2 kaps. yra 1200mg žuvų taukų ir juose yra 650mg. Omega3 ir EPA+DHE sumoj yra 540mg.ir dar 10mg.vit E 250mikrogr.vit A ir 10mikrogr.vid D.ty.sumoj ir gaunasi lygiai 1200mg. žuvų taukų ir jokių skirtumų,kuriuos užpildo nežinomi priedai.
Taigi,skanių antibiotikų smile.gif aš renkuosi žuvų taukus,kuriuose jokiems priedams nelieka vietos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 27 spalio 2011 - 22:53
QUOTE(Magnifique @ 2011 10 27, 23:52)
Pas mane pvz.Miollers Dobbel Immunity 2 kaps. yra  1200mg žuvų taukų ir juose yra 650mg. Omega3 ir EPA+DHE sumoj yra 540mg.ir dar 10mg.vit E 250mikrogr.vit A ir 10mikrogr.vid D.ty.sumoj ir gaunasi lygiai 1200mg. žuvų taukų ir jokių skirtumų,kuriuos užpildo nežinomi priedai.
Taigi,skanių antibiotikų smile.gif  aš renkuosi žuvų taukus,kuriuose jokiems priedams nelieka vietos  rolleyes.gif

o man nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 28, 09:19)
o man nesigauna g.gif

su skaičiavimu sunkiai?650mg plius 540mg. Plius 10mg. Sumoj gaunasi 1200mg.
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 28, 09:19)
o man nesigauna g.gif

man ir nesigauna smile.gif bet cia arba todel kad blogai surasyta arba todel kad nesamoningai surasyta... ten 1200 yra dvejose kapsulese reikia to nepamirsti! Beto Omega 3 susideda is Eikozapentaeno ir Dokozaheksaeno, tai kas cia per omega 3 ir dar plius sitos. kai parasoma sudetis reikia arba nurasyti teisingai arba suvokti apie ka rasoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina.J.: 28 spalio 2011 - 20:28
QUOTE(okse0711 @ 2011 10 27, 13:13)

Aloe vera žuvų taukuose yra ne tik omega-3, bet ir omega-9 mirksiukas.gif , kas reta kituose produktuose, o gal ir nė vienuose nėra. Omega-3 yra kaip gatavas produktas, jeigu jis yra vienas, įmanoma ir perdozuoti, kas sumažina kraujo krešumą.
Arctic-Sea yra puikus omega-3 ir omega-9 riebalų rūgščių šaltinis, kurios reguliuoja cholesterolio ir trigleciridų kiekį, naudingos kraujotakos sistemos, smegenų, sąnarių funkcionavimui bei gera parama mūsų regėjimui.
Patikslinsiu sudėtį. 1-oje kapsulėje yra:
750 mg žuvų taukų,
250 mg alyvuogių aliejaus, kurių sudëtyje yra šios riebalų rûgštys:
EPR 225 mg
DHR 150 mg
Oleino rûgðtis 150 mg
Kitos sudėtinės dalys: želatina, glicerolis, išgrynintas vanduo, vit. E.
Yra pastebėta, kad žmonėms daugiau vartojantiems žuvies produktų, kuriuose yra didelis kiekis EPR ir DHR, rečiau vyresniame amžiuje išssivysto amžinė geltonosios dėmės degeneracija, sukelianti aklumą.
Maisto papildų turinčių žuvies taukų ar riebalų rūgščių omega-3 dozavimą lemia ne kiek juose yra žuvies taukų, o svarbiausia kokia yra EPR ir DHR koncentracija. Riebalų rūgščių omega-3 vienoje kapsulėje dažnai būna 180 mg EPR ir 120 mg DHR (bendrai 300 miligramų). Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja sveikiems žmonėms kasdien suvartoti nuo 300 iki 500 miligramų EPR ir DHR (bendrai).
Kai tuo tarpu Möllers Dobbel Immunity N100 nenustatyta DHR ir EPR
Sudėtis: žuvų taukų koncentratas (trigliceridai), kapsulės medžiaga kiaulės odos želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, dl-a-tokoferilacetatas (vitaminas E), retinilio palmitatas (vitaminas A), cholekalciferolis (vitaminas D), emulsiklis sojų lecitinas.
Tai tikrai kyla klausimas, kurie geresni biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nelabai turiu laiko dometis tema, taciau noreciau isgirsti jusu rekomendacijas del zuvu tauku, turiu pasakyti, kad jie is tiesu veiksmingi ir as ta poveiki jauciau realiai, tik noreciau buti tikra, kad vartoju "svarius" zuvu taukus, tegul ir uz aukstesne kaina smile.gif Aciu uz atsakymus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina.J. @ 2011 10 27, 22:58)
Man asmeniskai geriausi tie kurie ne is zuvu kepenu ir is tu zuvu kurios pagaunamos laisvai plaukiojancios, ne auginamos fermose kaip apolonas sake pagarduintos atibiotikais smile.gif O kokios tai kompanijos bus kiekvienas renkasi pagal turimos informacijos kieki...

drinks_cheers.gif be jokios abejonės
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 29, 00:36)
Aloe vera žuvų taukuose yra ne tik omega-3, bet ir omega-9 mirksiukas.gif , kas reta kituose produktuose, o gal ir nė vienuose nėra. Omega-3 yra kaip gatavas produktas, jeigu jis yra vienas, įmanoma ir perdozuoti, kas sumažina kraujo krešumą.
Arctic-Sea yra puikus omega-3 ir omega-9 riebalų rūgščių šaltinis, kurios reguliuoja cholesterolio ir trigleciridų kiekį, naudingos kraujotakos sistemos, smegenų, sąnarių funkcionavimui bei gera parama mūsų regėjimui.
Patikslinsiu sudėtį. 1-oje kapsulėje yra:
750 mg žuvų taukų,
250 mg alyvuogių aliejaus, kurių sudëtyje yra šios riebalų rûgštys:
EPR  225 mg
DHR  150 mg
Oleino rûgðtis  150 mg
Kitos sudėtinės dalys: želatina, glicerolis, išgrynintas vanduo, vit. E.
Yra pastebėta, kad žmonėms daugiau vartojantiems žuvies produktų, kuriuose yra didelis kiekis EPR ir DHR, rečiau vyresniame amžiuje išssivysto amžinė geltonosios dėmės degeneracija, sukelianti aklumą.
Maisto papildų turinčių žuvies taukų ar riebalų rūgščių omega-3 dozavimą lemia ne kiek juose yra žuvies taukų, o svarbiausia kokia yra EPR ir DHR koncentracija. Riebalų rūgščių omega-3 vienoje kapsulėje dažnai būna 180 mg EPR ir 120 mg DHR (bendrai 300 miligramų). Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja sveikiems žmonėms kasdien suvartoti nuo 300 iki 500 miligramų EPR ir DHR (bendrai).
Kai tuo tarpu Möllers Dobbel Immunity N100 nenustatyta DHR ir EPR
Sudėtis: žuvų taukų koncentratas (trigliceridai), kapsulės medžiaga kiaulės odos želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, dl-a-tokoferilacetatas (vitaminas E), retinilio palmitatas (vitaminas A), cholekalciferolis  (vitaminas D), emulsiklis sojų lecitinas.
Tai tikrai kyla klausimas, kurie geresni biggrin.gif

ačiū už išsamų paaiškinimą thumbup.gif
Atsakyti