Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 21:05)
kokia šaunuolė, sveikinu  biggrin.gif  4u.gif Su padėtim nauja  rolleyes.gif
tau jų neniežti? Ar nevertėtų vakare atsisakyti tepimo arganu?  g.gif Ar ilgai juo tepi? Gal laikas ir aliejų keisti?

4u.gif
Atsakyti

tau jų neniežti? Ar nevertėtų vakare atsisakyti tepimo arganu? g.gif Ar ilgai juo tepi? Gal laikas ir aliejų keisti?
[/quote]
Ne neniesti, tik pacia kakta tempia, bet cia turbut truksta dregmes. Tepu kokius 2 men gal.
Atsakyti
Issitrinkau galva pagal jusu nurodymus (vos vos kondicionieriaus, nelieciant saknu ir nelaikant ilgai ant plauku) Rezultatas geras, bijau net girtis, plaukai neapsunke ir neatrodo riebaluoti kaip vakar 4u.gif paziuresiu dar kaip ryte atrodysiu. Siandien kombinacija:ozku sampunas ir Laith kondic. su kanapem ir putoksliu. Kol kas dar nesu tikra, ar gerai viskas, kad rekomendaciju del kondic. laikiausi, ar, kad ne Laveros brilijantu kondicianavau plaukus, kaip vakar. Kiek juokingai atrodau, kaip laukinuke, plaukai tokie lengvi, papure kiek, o pakausio srityje, kur labiau iskarpyti, vos ne vertikaliai kai kurie stovi ax.gif
Baigiu ismokti vakare nesitepti veido kremu(ir vel jums aciu uz pamokymus drinks_cheers.gif ) siandien pelargonuju hidrolatas tik, galeciau juo visa diena purkstis, kaip jis man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 22:20)
Papildyta:
galvoji isigyt logonos krema su hamameliju ekstraktu ar eco krema ar roziu weledos?gal kas turit kokiu atsiliepimu? ax.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 22:38)
aha klausiau,gera atmintis:4u: negaliu apsisprest.man otrodo optimaliausias variantas is nimfali aloe geli, ir veidui, ir kunui tinka g.gif

Turėjau hamamelių mėginuką vasarą, nepatiko, per riebus, blizgėjo oda juo pasitepus. Galbūt žiemai ir nieko būtų, nežinau, bet mano problematiškai odai reikia vos vos drėkinimo, todėl aloe gelis man šiuo metu pats tas, nes skirtingai nei nuo kremų nelieka apskritai jokio lipnumo, kvapas neįkyrus. Iš Hauschkos turėjau tik svarainių kremo miniuką, pasirodė tikrai geresnis nei logona, geriau įsigerdavo. Na gal nebent aš tų kremų per daug tepdavau nei reiktų, nes tepdavau sausą odą, gal jei būčiau naudojus ant drėgnos ir, kaip rašėt, dvigubai mažiau nei norėtųsi, tai gal ir nebūtų tas logona pasirodęs toks riebus.

Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 20:50)
Taigi gavau savo prekes is NVEY ECO.

Nuostabi spalva, pati labai mėgstu tokią wub.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 21:09)
Summer-In-Paris, sakai, kad ir kaukiu negalima deti ant saknu??

Turėjau omeny jau gatavas kaukes (pvz. Laveros), ne aliejus smile.gif Aliejai tai tikrai šaknims nepakenks smile.gif Galiausiai pati atsirinksi, kiek tavo plaukams ir ko reikia, kad gražiai atrodytų ir nesukvailiotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 20:09)
Summer-In-Paris, sakai, kad ir kaukiu negalima deti ant saknu?? o jei as butent aliejines kaukes dedu ant saknu, nes jas noriu pamaitinti??? pvz varnalesu aliejumi butent saknis maitinu, arba kokosais? gal galima issamiau? gal ir cia as negerai darau? ax.gif

Na aš aliejinėmis kaukėmis kaip tik tepu šaknis, kartais ir per naktį jas palaikau, tikrai tai labiau neriebina. Jas darausi kartą per savaitę smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 20:20)
logonos su alavijais sausai odai?

Taip smile.gif

QUOTE(Cefeidė @ 2009 12 01, 20:43)
Čia vis klausiama ką veidui naudojam, tai aš darbo dienom naudoju kokosų aliejų

kai kurioms kokosų aliejus kemša poras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2009 12 01, 21:43)
Vis bandau kažką su galais daryti, nes labai nusausėję, bet mažai kas padeda  verysad.gif Kiekviena diena dabar kokosais patepu, gal bent kažkiek padės.

o kada kirpai galus? smile.gif gal nori pasiauginti plaukucius, todel stengiesi nekirpti kuo ilgiau? smile.gif kazkada as meginau tokios strucio teorijos laikytis, bet susitaikiau, kad saves neapgausiu ax.gif karta emiau, ir gera gabala nureziau, nebeliko sausu galu, susitvarke padetis , labai smagu, kai galai tokie sveiki ir neissisakoje, nesausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 21:53)
kokosu aliejus neriebina odos?koks odos tipas? ax.gif

tepu nedaug. nesausina. Odos tipas mišrus.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 21:59)
is kur perki kokosu alieju tinkanti veidui?

Čia iš anų metų Daddygirl siuntinuko dar turiu.

QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 22:21)
kai kurioms kokosų aliejus kemša poras  ax.gif

Tikiu, bet man kažkaip visai tinka...

Kai ir galus nusikerpu problema vis tiek nedingsta...
Atsakyti
Mergaites, pakomentuokite AGURKLIU alieju, pagal aprasyma man labai patiko sis "Grožio aliejus"
"Produktas, turintis daugiausia retos nepakeičiamos polinesočios γ-linoleno rūgšties "...................
Atsakyti
Iškilo klausimukas ax.gif
Kuo galima išplauti buteliuką, kuriame buvo aliejukas? Gaila išmesti, nes tara praverčia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 21:07)
Ne neniesti, tik pacia kakta tempia, bet cia turbut truksta dregmes. Tepu kokius 2 men gal.

tokioje situacijoje bandyčiau porą savaičių nenaudoti vakarais argano aliejaus - padarytum pertrauką ir galėtum įvertinti, ar situacija taisosi smile.gif Jį būtų galima pakeisti kad ir alijosiumi, jei odai mirtinai vakare kažko reikia smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 21:16)
Issitrinkau galva pagal jusu nurodymus (vos vos kondicionieriaus, nelieciant saknu ir nelaikant ilgai ant plauku)

eterinio jokio nelašinai? Neniežti?
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 20:50)
Taigi gavau savo prekes is NVEY ECO.
Aciu Manijai 69 uz tai, kad patare, del blizgesio Cristal.

4u.gif

O jau lūpų grožis. wub.gif Ir spalva. wub.gif
Tikrai labai gražiai atrodo. mirksiukas.gif
Atsakyti