Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Isduokit paslapti kokius drekinancius kremus veidui naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 21:25)
o kokia odele veido, problemiska ar normali?? as turiu, is tavo minetu, eco, man geras jis

mano oda misri sakyciau ax.gif
Papildyta:
eco kremuka turi ar losjona?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 21:33)
mano oda misri sakyciau ax.gif
Papildyta:
eco kremuka turi ar losjona?

losjona, jis lengvesnis, kremukas riebesnis
bet tu jau klausei karta apie eco smile.gif
Atsakyti
aha klausiau,gera atmintis:4u: negaliu apsisprest.man otrodo optimaliausias variantas is nimfali aloe geli, ir veidui, ir kunui tinka g.gif
Atsakyti
užkrėčiau mama natūralia kosmetika 4u.gif
Nusipirko NS šampūną, bet jai nelabai patiko, tai dabar užtiko Nimfali labai neblogas nuolaidas tai turėtų nusipirkti kažkurį šampūną iš ten smile.gif Tikiuosi nenusivils ir toliau žiūrės ką naudoja smile.gif
Čia vis klausiama ką veidui naudojam, tai aš darbo dienom naudoju kokosų aliejų o savaitgaliais puiklapių. Puiklpiai labai nuramino odą.
Dabar kelis kartus dariausi prieš plaukų plovimą acto kaukę (neskiesto) tai apmažėjo pleiskanojimo. Gal tikrai nuima dirginimą g.gif
Vis bandau kažką su galais daryti, nes labai nusausėję, bet mažai kas padeda verysad.gif Kiekviena diena dabar kokosais patepu, gal bent kažkiek padės.
Atsakyti
kokosu aliejus neriebina odos?koks odos tipas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 01, 19:17)
man pas juos aktualu, del kainos g.gif .

kas nutiko, kad vėl prie aliejų grįžti sumanei? smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 19:50)
Dėkui  smile.gif gaila, kad internete nėra, visada būna įdomu paskaitynėti, pažiūrynėti...

Argital. Čia galima parsisiųsti jų katalogą, kur bus ir aprašymų wink.gif Kartais jis man užstrigdavo, mesdavo klaidą, bet darkart pabandžius jis atsidaro wink.gif

QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 19:50)
Tai  jeigu kam pravers imetu kelias nuotraukeles.

super atrodo lūpos thumbup.gif

QUOTE(Cefeidė @ 2009 12 01, 20:43)
užkrėčiau mama natūralia kosmetika  4u.gif

šaunuolė, gerai padirbėjai drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 20:53)
kokosu aliejus neriebina odos?koks odos tipas? ax.gif

tebūnie vienoje iš paskutinių vietų tavo būsimas eksperimentas su kokosų aliejumi veidui wink.gif
Atsakyti
is kur perki kokosu alieju tinkanti veidui?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 20:56)
kas nutiko, kad vėl prie aliejų grįžti sumanei? smile.gif

nestuke.gif truputi tipas odos pasikeite. Jojobos lyg dabar minkstina, padrekina. ziuresiu, kiek ilgai bus galima tept
Atsakyti
[tebūnie vienoje iš paskutinių vietų tavo būsimas eksperimentas su kokosų aliejumi veidui wink.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu dabar bedu su oda, nezinau ka daryti.? Oda lyg ir skaisti, bet nuolat atsiranda koks nors iskilimas ant kaktos, neraudonas, nespuogas lyg uzsikimsusi pora, bet paspaudus niekas nebega ir kuo toliau tuo ju vis daugeja. Mano oda sausoka, bet prie antakiu ir ant smakro iskyla vis kokiu baltu spuogeliu, pasikemsa poros. Oda Dr. H Rose Light krema labai greitai sugeria, valau oda su Dr. H Cleansing Milk, vakare naudoju Argano alieju. Jis man sutvarke spuogelius prie antakiu, bet dabar jie vel pradejo atiradineti. Pilingui naudoju balta moli su cukrumi, galvoju gal koks veido valymas padetu? Nes labai negraziai atrodo ir baisiai nervina tie odos nelygumai.

P.S. aciu uz pagyras. Bandysiu priprasti prie sios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MŽ: 01 gruodžio 2009 - 21:06
QUOTE(nep @ 2009 12 01, 20:59)
nestuke.gif truputi tipas odos pasikeite. Jojobos lyg dabar minkstina, padrekina. ziuresiu, kiek ilgai bus galima tept

kokia šaunuolė, sveikinu biggrin.gif 4u.gif Su padėtim nauja rolleyes.gif

QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 21:01)
Oda lyg ir skaisti, bet nuolat atsiranda koks nors iskilimas ant kaktos, neraudonas, nespuogas lyg uzsikimsusi pora, bet paspaudus niekas nebega ir kuo toliau tuo ju vis daugeja.

tau jų neniežti? Ar nevertėtų vakare atsisakyti tepimo arganu? g.gif Ar ilgai juo tepi? Gal laikas ir aliejų keisti?
Atsakyti