QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 21:25)
o kokia odele veido, problemiska ar normali?? as turiu, is tavo minetu, eco, man geras jis
mano oda misri sakyciau
Papildyta:
eco kremuka turi ar losjona?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 21:33)
losjona, jis lengvesnis, kremukas riebesnis
bet tu jau klausei karta apie eco
aha klausiau,gera atmintis:4u: negaliu apsisprest.man otrodo optimaliausias variantas is nimfali aloe geli, ir veidui, ir kunui tinka
užkrėčiau mama natūralia kosmetika
Nusipirko NS šampūną, bet jai nelabai patiko, tai dabar užtiko Nimfali labai neblogas nuolaidas tai turėtų nusipirkti kažkurį šampūną iš ten Tikiuosi nenusivils ir toliau žiūrės ką naudoja
Čia vis klausiama ką veidui naudojam, tai aš darbo dienom naudoju kokosų aliejų o savaitgaliais puiklapių. Puiklpiai labai nuramino odą.
Dabar kelis kartus dariausi prieš plaukų plovimą acto kaukę (neskiesto) tai apmažėjo pleiskanojimo. Gal tikrai nuima dirginimą
Vis bandau kažką su galais daryti, nes labai nusausėję, bet mažai kas padeda Kiekviena diena dabar kokosais patepu, gal bent kažkiek padės.
Nusipirko NS šampūną, bet jai nelabai patiko, tai dabar užtiko Nimfali labai neblogas nuolaidas tai turėtų nusipirkti kažkurį šampūną iš ten Tikiuosi nenusivils ir toliau žiūrės ką naudoja
Čia vis klausiama ką veidui naudojam, tai aš darbo dienom naudoju kokosų aliejų o savaitgaliais puiklapių. Puiklpiai labai nuramino odą.
Dabar kelis kartus dariausi prieš plaukų plovimą acto kaukę (neskiesto) tai apmažėjo pleiskanojimo. Gal tikrai nuima dirginimą
Vis bandau kažką su galais daryti, nes labai nusausėję, bet mažai kas padeda Kiekviena diena dabar kokosais patepu, gal bent kažkiek padės.
kokosu aliejus neriebina odos?koks odos tipas?
QUOTE(nep @ 2009 12 01, 19:17)
man pas juos aktualu, del kainos .
kas nutiko, kad vėl prie aliejų grįžti sumanei?
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 19:50)
Dėkui gaila, kad internete nėra, visada būna įdomu paskaitynėti, pažiūrynėti...
Argital. Čia galima parsisiųsti jų katalogą, kur bus ir aprašymų Kartais jis man užstrigdavo, mesdavo klaidą, bet darkart pabandžius jis atsidaro
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 19:50)
Tai jeigu kam pravers imetu kelias nuotraukeles.
super atrodo lūpos
QUOTE(Cefeidė @ 2009 12 01, 20:43)
užkrėčiau mama natūralia kosmetika
šaunuolė, gerai padirbėjai
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 20:53)
kokosu aliejus neriebina odos?koks odos tipas?
tebūnie vienoje iš paskutinių vietų tavo būsimas eksperimentas su kokosų aliejumi veidui
is kur perki kokosu alieju tinkanti veidui?
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 20:56)
truputi tipas odos pasikeite. Jojobos lyg dabar minkstina, padrekina. ziuresiu, kiek ilgai bus galima tept
[tebūnie vienoje iš paskutinių vietų tavo būsimas eksperimentas su kokosų aliejumi veidui
Turiu dabar bedu su oda, nezinau ka daryti.? Oda lyg ir skaisti, bet nuolat atsiranda koks nors iskilimas ant kaktos, neraudonas, nespuogas lyg uzsikimsusi pora, bet paspaudus niekas nebega ir kuo toliau tuo ju vis daugeja. Mano oda sausoka, bet prie antakiu ir ant smakro iskyla vis kokiu baltu spuogeliu, pasikemsa poros. Oda Dr. H Rose Light krema labai greitai sugeria, valau oda su Dr. H Cleansing Milk, vakare naudoju Argano alieju. Jis man sutvarke spuogelius prie antakiu, bet dabar jie vel pradejo atiradineti. Pilingui naudoju balta moli su cukrumi, galvoju gal koks veido valymas padetu? Nes labai negraziai atrodo ir baisiai nervina tie odos nelygumai.
P.S. aciu uz pagyras. Bandysiu priprasti prie sios spalvos.
P.S. aciu uz pagyras. Bandysiu priprasti prie sios spalvos.
QUOTE(nep @ 2009 12 01, 20:59)
truputi tipas odos pasikeite. Jojobos lyg dabar minkstina, padrekina. ziuresiu, kiek ilgai bus galima tept
kokia šaunuolė, sveikinu Su padėtim nauja
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 01, 21:01)
Oda lyg ir skaisti, bet nuolat atsiranda koks nors iskilimas ant kaktos, neraudonas, nespuogas lyg uzsikimsusi pora, bet paspaudus niekas nebega ir kuo toliau tuo ju vis daugeja.
tau jų neniežti? Ar nevertėtų vakare atsisakyti tepimo arganu? Ar ilgai juo tepi? Gal laikas ir aliejų keisti?