Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 19:24)
Geras klausimas, jei iš viso tai įmanoma smile.gif Buvau atkasus kažkokią itališką pardę su keliom prekėm, bet viso asortimento per google niekur neradau.

O tai iš kur jūs Argital perkat?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 01, 19:50)
Tiesiog dar kartą pasitvirtino, kad man negalima šampūnų su SLS ar ALS, nes jie man išprovokuoja galvos odos seborėjos atsinaujinimą. Buvau porai metų apraminus naudodama šampūnus su kokosų gliukozidais, o dabar išbandžiau su ALS, šiandien dar kartą išsiploviau, tai prasiskleidė liga visu gražumu  devil.gif Et, o toks fainas šampūnas buvo sad.gif

gali buti, kad ir man netiks, nes as nuo savojo faith, kuris taip pat su tais SLS ar ALS, kasausi kaip pasiutusi, nors ismeginti noreciau, neveltui mergaites pataria paciai ieskoti savojo sampuno.
Einu mergeles vel plauti savo galvos pagal jusu paliepimus, gal pasiseks neatrodyti liutu ,nesikasyti ir neatrodyti riebaluotais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 20:22)
NIEKADA 4u.gif netepk kondicionieriaus ir kaukės ant šaknų 4u.gif

tai gi va, jei ne jus, tai ir kankinciausi, nesuprasdama kame reikalas:) o juk sintetiniai puikiai tiko mozojami ant visos galvos ir saknu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
"Holos" šiandien anšlagas biggrin.gif Tiek žmonių sutikus nebuvau dar vienu metu biggrin.gif
Kosmetiniai pirkiniai neypatingi: du "Weleda" muilai, rozmarinų vanduo plaukams iš "Weleda" ir "Urtekram" bekvapis kondicionierių plaukams (jautriems ir alergiškiems žmonėms).
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 20:27)
O tai iš kur jūs Argital perkat?

Stepono ir Grožio alėjos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 01, 19:47)
"Holos" šiandien anšlagas biggrin.gif Tiek žmonių sutikus nebuvau dar vienu metu biggrin.gif
Kosmetiniai pirkiniai neypatingi: du "Weleda" muilai, rozmarinų vanduo plaukams iš "Weleda" ir "Urtekram" bekvapis kondicionierių plaukams (jautriems ir alergiškiems žmonėms).

Kad tik iki rytojaus neištuštėtų parduotuvė blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 01, 19:48)
Stepono ir Grožio alėjos smile.gif

Dėkui smile.gif gaila, kad internete nėra, visada būna įdomu paskaitynėti, pažiūrynėti...
Atsakyti
Taigi gavau savo prekes is NVEY ECO.
Aciu Manijai 69 uz tai, kad patare, del blizgesio Cristal. Blizgesys puikus, toks lengvas, nelipnus lyginant su sintetiniais. Kvapas tai nelabai, bet uzsitepus nieko nesijaucia. Ir puikiai blizga, kaip mineta, tie zeruciai nesimato.
Lupu daza emiau 370. Maniau, kad bus Nude atspalvis. Bet man pasirode, kad kazkas tarp koralo ir sviesiai rusvos spalvos, vien tik jis ant lupu man ne kaip atrodo, o su blizgesiu visai nieko. Patinka kaip tepasi ir kvapas beveik nesijaucia.
Tai jeigu kam pravers imetu kelias nuotraukeles. Su lupdaziuir blizgesiu ir lupu dazo nuotrauka.
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kas bandet logonos ar sante kremus?
as turejau is natural basics, man nepatiko, lipnumo jausma sukeldavo ir aisku inkstiru atsirado, sunaudojau rankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 19:50)
Kad tik iki rytojaus neištuštėtų parduotuvė  blink.gif  lotuliukas.gif

Kai ko neliko..pvz. didelio kiekio (500 ml) šampūno su jūros dumbliais, juodų "Henna" miltelių...
Nedaug "Urtekram" muiliukų, o kitų prekių atrodo pakankamai daug. Aš jau buvau beveik prieš 19 val., bet tikrai ir žmonių nemažai, ir perka kai kurie maišais g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 19:53)
gal kas bandet logonos ar sante kremus?
as turejau is natural basics, man nepatiko, lipnumo jausma sukeldavo ir aisku inkstiru atsirado, sunaudojau rankom 4u.gif

Aš esu naudojusi Logonos su alavijais, man labai patiko smile.gif bet žiemai gal per lengvas...

QUOTE(Rasma @ 2009 12 01, 19:53)
Kai ko neliko..pvz. didelio kiekio (500 ml) šampūno su jūros dumbliais, juodų "Henna" miltelių...
Nedaug "Urtekram" muiliukų, o kitų prekių atrodo pakankamai daug. Aš jau buvau beveik prieš 19 val., bet tikrai ir žmonių nemažai, ir perka kai kurie maišais g.gif blink.gif

Man Urtekram reikia šampūno su rasulu, bet 250 ml, nes pirmą kartą pirksiu, nežinau, kaip tiks, dar reikia dantų pastos su mėtom ir žaliąja arbata bei indų ploviklio ax.gif
Vakare gal daugiau žmonių po darbo sulėkė smile.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris, sakai, kad ir kaukiu negalima deti ant saknu?? o jei as butent aliejines kaukes dedu ant saknu, nes jas noriu pamaitinti??? pvz varnalesu aliejumi butent saknis maitinu, arba kokosais? gal galima issamiau? gal ir cia as negerai darau? ax.gif
*MŽ , labai graziai lupos atrodo, tikrai geras pirkinys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 gruodžio 2009 - 20:13
logonos su alavijais sausai odai?

Papildyta:
galvoji isigyt logonos krema su hamameliju ekstraktu ar eco krema ar roziu weledos?gal kas turit kokiu atsiliepimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 21:20)
logonos su alavijais sausai odai?

Papildyta:
galvoji isigyt logonos krema su hamameliju ekstraktu ar eco krema ar roziu weledos?gal kas turit kokiu atsiliepimu? ax.gif

o kokia odele veido, problemiska ar normali?? as turiu, is tavo minetu, eco, man geras jis
Atsakyti