Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

kokios mazdaug argital kainos?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 17:36)
Mano giliu isitikinimu, odos problemu sprendimo visgi reikia  ziurineti ne isoreje, o viduje. Gal skysciu per mazai, gal saldumynu ar apskritai angliavandeniu per daug, gal baltymu, vitaminu netinkamumas ir t.t., ir kartu odos prieziura. Juk matau, kad visos cia tikrai rupinasi oda, reiskia kazkas su dejimu i skrandi negerai ar panasiai

Žinoma, maistas daro labai didelę įtaką smile.gif stengiuosi sveikiau maitintis, bet MB veda iš kelio doh.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 01, 17:55)
gal tau visgi kremą reiktų pasidaryti?  g.gif  Mano oda kai sausoka, visgi aliejai man drėgmės pakankamai nedavė, kokių tik netepiau. O kremas visai kas kita, arba drėkiklis su aloe.
O turi dar nesumakaluotų aliejų? gali bandyti atskirai kiekv. jų tepti. Nors gali būti, kad iš pradžių aliejai tiko, o po to visgi drėgmės daugiau odai prireikė, ir nebetinka. Man taip buvo pernai. Žiemos sezono metu oda būna kaprizinga...
ir visgi yra tikimybė, kad saulėgr.. aliejus netinka, gal pvz alergiška. Medetkų fitolis gi su juo.

Man atrodo, kad drėgmės trūksta unsure.gif taip gaila būtų, jei mišinukas man netiktų... O kaip gamintas kremas atrodo (konsistencija)? Geriau įsigeria nei aliejai? Ar įmanoma iš to mano mišinuko pagaminti kremą? ax.gif Nesu gaminusi kremų, tai baisoka truputį, kad prisigaminsiu nesamonių biggrin.gif

Ačiū tau labai, Monica, už visus gerus patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 16:48)
vargsiuke  4u.gif  o kas su odele darosi, beria?
na del kondicionieriaus supratau savo klaidas, maza to, kad nepagailiu, tai dar ir visa makaule su visomis saknimis isteplioju ir dar palaikau kokias 5 min  doh.gif  doh.gif

visgi neatmesciau tikimybes, kad ir sampunas tiesiog netinka.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:26)
Man atrodo, kad drėgmės trūksta  unsure.gif taip gaila būtų, jei mišinukas man netiktų... O kaip gamintas kremas atrodo (konsistencija)? Geriau įsigeria nei aliejai? Ar įmanoma iš to mano mišinuko pagaminti kremą?  ax.gif Nesu gaminusi kremų, tai baisoka truputį, kad prisigaminsiu nesamonių  biggrin.gif
Ačiū tau labai, Monica, už visus gerus patarimus  smile.gif

Nėr už ką, pati pernai vargau. Tik kad deja ptarimai nelb padeda cool.gif O šiemet mano oda nepasakyčiau, kad sausa, kažkaip jokių šerpetojimų ir pan. O ką daugiausia naudoju, tai hidr. mišinį, dar aloe mėgstu. Būtinai pabandyk aloe, mažu tiks.

Pačiai visai paprasta būtų pasidaryti kremą su emuls. vašku. Riebumas priklauso nuo to, kiek desi alieju. Dedant 60 pr. hidr+40 pr. alieju gaunas gan neriebus kremas. .Mišinys puikiai tiks aliejinei fazei.Su bičių vašku riebesnis kremas gautųsi Bet pabandyk atskirai medetkų fitolį, dėl alergijos, pvz ant alkūnės linkio.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 16:13)
o kas su galvos odele daresi?  su kuo sis ciel da zur sampunas?

Tiesiog dar kartą pasitvirtino, kad man negalima šampūnų su SLS ar ALS, nes jie man išprovokuoja galvos odos seborėjos atsinaujinimą. Buvau porai metų apraminus naudodama šampūnus su kokosų gliukozidais, o dabar išbandžiau su ALS, šiandien dar kartą išsiploviau, tai prasiskleidė liga visu gražumu devil.gif Et, o toks fainas šampūnas buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 01, 18:36)
Nėr už ką, pati pernai vargau. Tik kad deja ptarimai nelb padeda cool.gif O šiemet mano oda nepasakyčiau, kad sausa, kažkaip jokių šerpetojimų ir pan. O ką daugiausia naudoju, tai hidr. mišinį, dar aloe mėgstu. Būtinai pabandyk aloe, mažu tiks.

Pačiai visai paprasta būtų pasidaryti kremą su emuls. vašku.  Riebumas priklauso nuo to, kiek desi alieju. Dedant 60 pr. hidr+40 pr. alieju gaunas gan neriebus kremas. .Mišinys puikiai tiks aliejinei fazei.Su bičių vašku riebesnis kremas gautųsi Bet pabandyk atskirai medetkų fitolį, dėl alergijos, pvz ant alkūnės linkio.

Kalbi apie tą hidrol. mišinį su glicerinu ir aloe? Reiks man aloe būtinai pabandyti smile.gif

Na reiks gaminti, gal nebus blogiau ax.gif o dėl tų aliejų ir EA testavimo labai įdomiai man gaunasi... Visada išbandau aliejus pirma ant riešo ar per sulenkimą alkūnės, nieko nebūna, net neparausta... Bet ant veido kitaip sureaguoja. Tai galvoju gal nesu alergiška, o tiesiog veido oda jautri doh.gif
Atsakyti
O GAL NAUDOJA ALIEJUKUS IS kN VEIDUI?
Atsakyti
Žiūriu, Naujojoj Barmunėj jau galima rinktis tarp RAFinuotų ir NErafinuotų šalto spaudimo aliejų. Parduoda arba tokį arba tokį, bent taip rašo po kai kuriais gaminiais. Anksciau tik jojobos budavo nerafinuotas šalto spaudimo.
o dabar nemažai kitų, pvz šitas: http://www.naujojiba...nt01returnid=90

man pas juos aktualu, del kainos g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 01 gruodžio 2009 - 19:18
Mergaites, gal kuri bandet Akomos oatscrub mask? Uzsisakiau molio, o atsiunte sia kauke. Ji irgi milteliais, reik skiesti, sudetis: colloidal oats, kaolin clay.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 01 gruodžio 2009 - 19:21
QUOTE(Rasma @ 2009 12 01, 16:23)
O lėkštutė kaitinama ta 'arbatine' žvakele?

Taip. Tačiau aliejaus 'nesudegina' (aš pilu vandens porą šaukštų ir tuomet EA), tiesiog lengvai garuoja dūmelis vandens su EA ir sklinda ta skvapas g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 17:48)
na del kondicionieriaus supratau savo klaidas, maza to, kad nepagailiu, tai dar ir visa makaule su visomis saknimis isteplioju ir dar palaikau kokias 5 min  doh.gif  doh.gif

NIEKADA 4u.gif netepk kondicionieriaus ir kaukės ant šaknų 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 19:04)
kokios mazdaug argital kainos?

Kremai nuo 60 Lt lyg.
Atsakyti
O kur galima rasti Argital interneto parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 01, 20:23)
O kur galima rasti Argital interneto parduotuvese?

Geras klausimas, jei iš viso tai įmanoma smile.gif Buvau atkasus kažkokią itališką pardę su keliom prekėm, bet viso asortimento per google niekur neradau.
Atsakyti