gal kuri mamyte naudoja ir megsta WELEDA Rosmary sampuna? Galeciau perleisti i az
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 06, 12:24)
turiu ja, visad deduosi po molio nes iskart nuramina odele, nuima raudonuma, nuvalius ja odele lieka labai svelni, suliginta spalvyte buna, ir su ja po molio veidukas labai komfortiskai jauciasi, labai gera odelei su ja, nemoku net neapibudinti
cia isgyrei Dr.Hauschka Rejuvenating Mask?? taip graziai aprasei, kad jau noriu jos o kokia jis "skaitosi"? drekinanti ar dar kokia, neskaiciau vokisko aprasymo. o kaip ta kita? hydratant?
Noriu papasakoti apie lavera savaiminio idegio krema (150ml), siandien jau ir rezultata matau, labai supper ir kvapas ir konsistensija ir spalva
Jau geriau nebūčiau klaususi apie BEM'ą dabar iš naujo galvos skausmą turiu, ką nupirkti aišku, juokauju, ačiū už atsakymus, gerai, kad nepirkau nepaskaičiusi atsiliepimus, o tai dovaną draugo mamai nekokią būčiau išrinkusi tai vat, gal galėtumėt tada patarti kokius gerus šampūnus, losjonus nuo slinkimo? tamsiems, pečių nesiekiantiems plaukams...
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 13:16)
http://www.dunaturals.com/nude/
va cia parasyta siek tiek apie nude...sudominai
taip, turiu ir ozkas, visai patinka...
va cia parasyta siek tiek apie nude...sudominai
taip, turiu ir ozkas, visai patinka...
Aha, mačiau tą svetainę, bet norisi parduotuvėj pavartyti, pažiūrėti, kas per daiktas Aš ir pati susidomėjau
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 06, 13:46)
As kazkada planavau ji pirkti, bet tada dar nenaturalius sampunus naudojau )
bet tam ju puslapi tai labai graziai aprasyta
nei parabenu, nei sls, nei dea..
bet tam ju puslapi tai labai graziai aprasyta
nei parabenu, nei sls, nei dea..
Kai dar nenaudojau natūralios kosmetikos pirkdavau tos pačios firmos šampūnus, tokie žali su koalom būdavo. Tai tie man labai patikdavo Įdomu, kaip šitas. Mano mamos pagrindinis argumentas prieš natūr priemones - per brangu, tai čia gal tas pigus ir geras variantas bus
QUOTE(Katherina @ 2009 12 06, 13:16)
Jau geriau nebūčiau klaususi apie BEM'ą dabar iš naujo galvos skausmą turiu, ką nupirkti aišku, juokauju, ačiū už atsakymus, gerai, kad nepirkau nepaskaičiusi atsiliepimus, o tai dovaną draugo mamai nekokią būčiau išrinkusi tai vat, gal galėtumėt tada patarti kokius gerus šampūnus, losjonus nuo slinkimo? tamsiems, pečių nesiekiantiems plaukams...
Man atrodo, kad KN galima gauti bemos mėginėlį, bet nesu tikra. Man jis buvo geras, plaukai tapdavo gražūs, žvilgantys, bet toks kiekis tikrai nevertas savo kainos, jei ir su pigesniais galiu pasiekti tą patį rezultatą.
Išbandžiau eco prausiklį veidui, patiko, kad toks taupus, veidą švariai nuplauna, bet vis dėlto liksiu prie druide muilų, man jie kol kas nr.1
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 14:23)
Kai dar nenaudojau natūralios kosmetikos pirkdavau tos pačios firmos šampūnus, tokie žali su koalom būdavo. Tai tie man labai patikdavo Įdomu, kaip šitas. Mano mamos pagrindinis argumentas prieš natūr priemones - per brangu, tai čia gal tas pigus ir geras variantas bus
kad pigus tai tikrai, atrodo kad apie 11lt
raso kad 98% augalu pagrindu, tai laaabai grazu jau cia
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 02:04)
o ta kauke ko gero palaikyti reikia ant plauku,visgi kauke tai ne balzamas?
dar karta pakartosiu- lavera turi ir mangu kauke, ir balzama
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 06, 13:04)
Man "Leave-in" labai geras, kai galiukams drėgmės pritrūksta, pasipurškiu lengvai ir sausumo kaip nebūta. "Nourishing" nuplaunamas balzamas - tas pats kas nieko. Pats prasčiausias, kokį tik esu turėjusi iš natūralių.
aisku o gal kuri bandet druide detangling arba pure&pure kondicionierius? Ramintele24 kazkoki pirko, bet turbut nemato mano klausimo, nes kelinta karta jau klausiu
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 13:16)
gerai putojo? jis isvis man neputojo...
Man Bema nuo slinkimo irgi mazai putojo, sausino plauka, bet rezultatas uztai buvo geras- plaukai tikrai sustipreje buvo...
QUOTE(Versmė @ 2009 12 06, 14:25)
Išbandžiau eco prausiklį veidui, patiko, kad toks taupus, veidą švariai nuplauna, bet vis dėlto liksiu prie druide muilų, man jie kol kas nr.1
o logonos kondicionieriaus dar nemeginai?
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 05, 23:27)
Esu turėjusi leave-in ir 'detangling' ir 'pur&pure' Nenuplaunamas patiko, kvapas malonus, saldokas, plaukų neapsunkina, plaukai sveikesni atrodo.
Nuplaunami tai visiškai useless
Pur&Pure tai nieko nedaro,o detangling tai ir blogiau, man jis vėlė plaukus.
QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 23:39)
O kodėl nori, juk jis pakankamai maitinantis Šiaip turbūt galima.
Maitina tai labai gerai, bet aš į jį noriu medetkų fitolio įmaišyti ir tepti blauzdas, nes yra kelios ryškesnės kraujagyslės išsiplėtusios sakau, gal padėtų...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.