Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 18:46)
laukiam tada patarimu 4u.gif galvoji gal aloe gelo is nimfali isigyt...

na, as siaip kol kas savo misinuku patenkinta, gal kada bandysiu ideti kokio roziu fitolio, ar dar ko nors.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 16:07)
Tu vargsti su plaukas, o aš vat su veido oda  verysad.gif neatitaikau jai vis tinkamų priemonių... Bet man gal labiau dėl odos problemų...  ax.gif

vargsiuke 4u.gif o kas su odele darosi, beria?
na del kondicionieriaus supratau savo klaidas, maza to, kad nepagailiu, tai dar ir visa makaule su visomis saknimis isteplioju ir dar palaikau kokias 5 min doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 17:48)
na, as siaip kol kas savo misinuku patenkinta, gal kada bandysiu ideti kokio roziu fitolio, ar dar ko nors.... blush2.gif

pacios pagamintas?
Atsakyti
Merginos patarkite koki kremuka iki 40lt misriai odelei, vesesniam sezonui drauge praso isrinkti jai, siuliau hauschka bet per brangu..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 16:48)
vargsiuke  4u.gif  o kas su odele darosi, beria?
na del kondicionieriaus supratau savo klaidas, maza to, kad nepagailiu, tai dar ir visa makaule su visomis saknimis isteplioju ir dar palaikau kokias 5 min  doh.gif  doh.gif

Neberia, bet nemalonus kažko pojūtis odoje ir šrpetoja ax.gif

Na va, štai ir išaiškėjo priežastis mirksiukas.gif tai bandyk mažiau dėti balzamo ir EA nepadaugink...
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 01, 12:32)
tai ar nusipirkot koki balzama? ax.gif domintu atsiliepimai, taip pat ir apie kauke, cia turbut ta su rasulu?

ilgai stovinejau ten nuejus vis negalejau apsispresti kuri imti ar Ciel dazur ar Druide detangling, bet Vergine pasakojo kad visgi Druide sudetis turtingesne tai uzgriebiau maziuka detangling pabandymui ir Ciel dazur kauke su moliu plaukams bet dar nebandziau, kauke emiau vien td kad ji atseit tinkama luzinejantiems plaukams, bet paziurejus i sudeti tikrai skurdoka, nu ziuresiu kaip tiks plaukams....
Dar liko bent 1 apsilankuymas Nimfalyje galvoju uzgriebti i sandeliukja Druide purity sampuno ir jei tiks balzamo didele pakuote bei dar kazko sirdele uzsigeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:11)
Neberia, bet nemalonus kažko pojūtis odoje ir šrpetoja  ax.gif

Mano giliu isitikinimu, odos problemu sprendimo visgi reikia ziurineti ne isoreje, o viduje. Gal skysciu per mazai, gal saldumynu ar apskritai angliavandeniu per daug, gal baltymu, vitaminu netinkamumas ir t.t., ir kartu odos prieziura. Juk matau, kad visos cia tikrai rupinasi oda, reiskia kazkas su dejimu i skrandi negerai ar panasiai
Atsakyti
as turiu ranku krema sante, man nelabai, trumpai drekina.
dar turiu veido pieneli sante 3 in 1, man netiko, kimso poras.juo ir susigadinau veida, daug spiuogu ant kaktos lengvai matomu bet jauciamu su ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 17:41)
dar turiu veido pieneli sante 3 in 1, man netiko, kimso poras.juo ir susigadinau veida,

ar esi iš Vilniaus? Jei taip, tai pereik per natūralios kosmetikos parduotuves: Stepono 6, Holos, Sarmą (Madara) ir susirink/susipirk mėginukus kremų wink.gif Kitos parduotuvės nežinau, ar jų duoda. Tiesa, dar Grožio alėjoje duoda mėginukų berods Omnia Botanica. Kai paskutinį kartą buvau Vokiečių vaistinėje, gavau jų, sudėtys labai nekliuvo, bet super atidžiai aš jų ir netyriau dar, nelabai tam buvo laiko.

pasibandysi pati ir surasi gal tinkantį kremą smile.gif O parekomenduoti tokį gerą variantą, kuris tau iškart tiktų idealiai ir patenkintų keliamus reikalavimus, vargu, ar kuri čia sugebės... Odos skirtingos ir kremai tinka labai skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 16:01)
O tavo sesuo jį tepa vieną ant odos?  g.gif Aš į mišinuką dėjau daug aliejų: sėjamosios judros, abrikosų, makadamijų, morkų ir medetkų fitolius, gliceriną. Gal tada kuris nors kitas... O tepiau tai labai mažai šį rytą, bet visa oda nušerpetojo, tačiau netempia, tik toks pojūtis riebalų, nešvarumų... Vargas man su veido oda  doh.gif reikės gal bandyti su vėsesniu vandeniu praustis prieš tepantis aliejukais ir daugiau įmasažuoti  unsure.gif

gal tau visgi kremą reiktų pasidaryti? g.gif Mano oda kai sausoka, visgi aliejai man drėgmės pakankamai nedavė, kokių tik netepiau. O kremas visai kas kita, arba drėkiklis su aloe.
O turi dar nesumakaluotų aliejų? gali bandyti atskirai kiekv. jų tepti. Nors gali būti, kad iš pradžių aliejai tiko, o po to visgi drėgmės daugiau odai prireikė, ir nebetinka. Man taip buvo pernai. Žiemos sezono metu oda būna kaprizinga...
ir visgi yra tikimybė, kad saulėgr.. aliejus netinka, gal pvz alergiška. Medetkų fitolis gi su juo.
Atsakyti
aha, is vilniaus ax.gif galvoju i stepona uzsukt, bet nelabai zunau kur cia, cia nelabai toli stoties ar ne i ta puse mastau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 17:55)
aha, is vilniaus ax.gif galvoju i stepona uzsukt, bet nelabai zunau kur cia, cia nelabai toli stoties ar ne i ta puse mastau? blush2.gif

taip, netoli stoties, šalia tokios kiaušinio skulptūros, Drogo wink.gif O einant per senamiesti Užupio link ir Onos bažnyčią prieitum, netoli kurios dabar Holos (jei nieko nepainioju). Tuo tarpu Gedimino prospekte tikrai ne problema rasti Sarmą wink.gif Čia Gedimino9 kaip sakiau gali irgi mėginukų paprašyti.

ai, ir dar kai sakaisi iš užsienio nepatingėk užmesti akį, gal irgi siūlo mėginukų. Jų kainos nebūna didelės.

mano nuomone, tai bene pigiausias ir efektyviausias kelias būtų renkantis tinkamą veido priežiūros priemonę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 01 gruodžio 2009 - 18:02