Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 06, 02:12)
as labai retai garinau ir vandenukas nebuvo karstas ax.gif
bet nors ne toks dabar veidas slykstus doh.gif
Papildyta:
as tik pabandziau smile.gif gal geriau nusveist?

Gal geriau karstais ranksluosciais atidaryk poras, po to imasazuok i veida Dr Hauskos CC krema (valantis kremas), taip ir issivalysi tuos juodus taskiukus, mergaites sake, kad labai veiksmingas tas kremukas valantis
molio kaukes pasidaryk, juk jos valo oda, gali nulupama kauke pameginti, ji is poru islupa nesvarumus, tik negaliu patarti jokios ekologiskos nulupamos kaukes, kol kas dar jomis nesidomejau. Turejau Himalaja nulupama, bet ji ko gero nevisai eko

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 01:20)
Turejau Himalaja nulupama, bet ji ko gero nevisai eko

Tikrai NE 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 gruodžio 2009 - 01:29
mergaites, gal meginote masqe hydratant Dr.Hauschka Firming Mask,kaip ji, gerai drekinanti?, gal dar meginote Dr.Hauschka Rejuvenating Mask. papasakokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 05, 23:12)
Naudojai tik šampūną? Kiek laiko naudojai, ar iš karto buvo poveikis? Kaip dabar plaukų būklė?

tik sampuna, aisku KN siule ir balzama "taip efektas bus 100 kart geresnis", doh.gif naudojau apie men, nes vieno buteliuko man uztekdavo 2 savaitem... g.gif sunaudojau is viso 2 but; tikrai labai greit susinaudojo...plaudavau kas 2 diena...kiekviena kart juo plaudama vis tiek pat 2-3 plaukai iskrisdavo, kas yra siek tiek neitiketino....o plaukai mano yra ilgi, dazyti beveik juodai, vasara rudeni buvo beveik idealu, o dabar sausi bais... verysad.gif
ir dar: ~menesi galiukam priziureti naudojau tik natualius aliejus: kokosu, taukmedi gryna, taukmedi su argano aliejum, net semenu bandziau, tai siuo metu vienintelis noras- nusipirkti silikonini kaip kadaise doh.gif kirpau galiukus pries 2 sav, nu dabar maniau tepsiuos naturaliais dalykais, tai bus wub.gif , bet deja, radau issisakojusiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 06 gruodžio 2009 - 10:32
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 11:30)
tik sampuna, aisku KN siule ir balzama "taip efektas bus 100 kart geresnis",  doh.gif naudojau apie men, nes vieno buteliuko man uztekdavo 2 savaitem... g.gif sunaudojau is viso 2 but;  tikrai labai greit susinaudojo...plaudavau kas 2 diena...kiekviena kart juo plaudama vis tiek pat 2-3 plaukai iskrisdavo, kas yra siek tiek neitiketino....o plaukai mano yra ilgi, dazyti beveik juodai, vasara rudeni buvo beveik idealu, o dabar sausi bais... verysad.gif 
ir dar: ~menesi galiukam priziureti naudojau tik natualius aliejus: kokosu, taukmedi gryna, taukmedi su argano aliejum, net semenu bandziau, tai siuo metu vienintelis noras- nusipirkti silikonini kaip kadaise  doh.gif  kirpau galiukus pries 2 sav, nu dabar maniau tepsiuos naturaliais dalykais, tai bus  wub.gif , bet deja, radau issisakojusiu  verysad.gif

Na dėl galiukų nežinau ką patarti, mano šakojasi kažkiek, bet ne tragiškai. Nieko jiems specialiai ir nedarau. Merginos gyrė labai avokadų aliejų, gal dar tą verta pabandyti. Suprantu tą kartais užeinantį norą viską mesti (man dėl veido odos jis užeina reguliariai doh.gif ), bet reikia apsišarvuoti kantrybe. Jei plaukai dažyti, gal tie dažai išsausina g.gif Be to, gal šampūnas netinkamas, gal reikia labiau drėkinančio kokio smile.gif

O tie 2-3 plaukai tai skamba labai gerai, teisingai suprantu, kad prieš tai slinko smarkiai, o naudojant sumažėjo iki tiek? Kad man taip rolleyes.gif Nes dabar tik džiaugiuosi, kad sietelis vonioj yra, nes greit užsikimštų po mano galvos trinkimų kitaip doh.gif Turiu šampūnų sandėliuke, bet gal tikrai bema pabandyt, kai dabar tokia situacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 10:50)
Na dėl galiukų nežinau ką patarti, mano šakojasi kažkiek, bet ne tragiškai. Nieko jiems specialiai ir nedarau. Merginos gyrė labai avokadų aliejų, gal dar tą verta pabandyti. Suprantu tą kartais užeinantį norą viską mesti (man dėl veido odos jis užeina reguliariai  doh.gif ), bet reikia apsišarvuoti kantrybe. Jei plaukai dažyti, gal tie dažai išsausina  g.gif  Be to, gal šampūnas netinkamas, gal reikia labiau drėkinančio kokio smile.gif

O tie 2-3 plaukai tai skamba labai gerai, teisingai suprantu, kad prieš tai slinko smarkiai, o naudojant sumažėjo iki tiek? Kad man taip  rolleyes.gif  Nes dabar tik džiaugiuosi, kad sietelis vonioj yra, nes greit užsikimštų po mano galvos trinkimų kitaip  doh.gif  Turiu šampūnų sandėliuke, bet gal tikrai bema pabandyt, kai dabar tokia situacija  unsure.gif

joa, norisi ir man viska mesti...nors nesu jau visiskai naturaliste blush2.gif turiu siuo metu 5 sampunus...dar belekiek balzamu naturaliu...bet plaukais nelb patenkinta...geriau buvo kai brudu plaudavau...
slinko man del ligos, dabar kadangi geriu vaistus, tai manau tie sampunai min ka padare, bet vis tiek...BET...sesija jau cia pat, o tai reiskia padaugejusiu plauku iskritimu verysad.gif
na gali pabandyt bema, tik nepigus jis...tik sake reik sukuot kai isdziuna plaukai...
pabandysiu koki hidrolata drekinanti purskaliotis ant plauku...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 02:56)
mergaites, gal meginote masqe hydratant Dr.Hauschka Firming Mask,kaip ji, gerai drekinanti?, gal dar meginote Dr.Hauschka Rejuvenating Mask. papasakokite 4u.gif

turiu ja, visad deduosi po molio nes iskart nuramina odele, nuima raudonuma, nuvalius ja odele lieka labai svelni, suliginta spalvyte buna, ir su ja po molio veidukas labai komfortiskai jauciasi, labai gera odelei su ja, nemoku net neapibudinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 12:19)
joa, norisi ir man viska mesti...nors nesu jau visiskai naturaliste blush2.gif turiu siuo metu 5 sampunus...dar belekiek balzamu naturaliu...bet plaukais nelb patenkinta...geriau buvo kai brudu plaudavau...
slinko man del ligos, dabar kadangi geriu vaistus, tai manau tie sampunai min ka padare, bet vis tiek...BET...sesija jau cia pat, o tai reiskia padaugejusiu plauku iskritimu  verysad.gif
na gali pabandyt bema, tik nepigus jis...tik sake reik sukuot kai isdziuna plaukai...
pabandysiu koki hidrolata drekinanti purskaliotis ant plauku...

O ožkų šampūną bandei? Jis toks lyg padrėkinantis plauką.

Bema, beje, esu turėjusi kitus šampūnus (tiksliau, MB turėjo, bet ir aš bandžiau juos blush2.gif ), tai visai patiko man smile.gif tik netaupūs (nors vėl gi, MB tai bet kokį šampūną sugeba labai taupiai naudot blink.gif ).

Dar žiūriu Eurokose atsirado Nude šampūnų, nemačiau sudėties, bet deklaruoja esą geros. Įdomu ar kas bandė rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 05, 21:20)
Merginos, gal esate kuri naudojusi BEMA priemones nuo plaukų slinkimo iš KN, kokie atsiliepimai būtų?  ax.gif

Aš naudojau nuo slinkimo, poveikio nepastebėjau ax.gif Tik pats šampūnas labai patiko man, kad skaniai kvepia, gerai putoja, švelniai plauna ir t.t. Na bet per brangus...

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 05, 23:42)
g.gif idomu kaip kiti... Ramintele24, berods neseniai pirkai kazkoki Druide kondicionieriu, jei nemaisau ax.gif

Man "Leave-in" labai geras, kai galiukams drėgmės pritrūksta, pasipurškiu lengvai ir sausumo kaip nebūta. "Nourishing" nuplaunamas balzamas - tas pats kas nieko. Pats prasčiausias, kokį tik esu turėjusi iš natūralių.

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 02:04)
o ta kauke ko gero palaikyti reikia ant plauku,visgi kauke tai ne balzamas?

7 minutes garinai veida????

AŠ tiek balzamus, tiek kaukes tepu nuo pakaušio maždaug. Kaukę laikau 15 min, balzamą - 2-5.

Hauschka veidą garinti siūlo net iki 15min smile.gif Žinoma, reikia atsižvelgti į odos tipą.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 06, 02:12)
as labai retai garinau ir vandenukas nebuvo karstas ax.gif
bet nors ne toks dabar veidas slykstus doh.gif

Bozkakozka, na aš nuoširdžiai neatsistebiu tokiu tavo negatyvumu ax.gif Tikiu požiūriu, kad kuo daugiau neigiamų emocijų ir bjaurėjimosi savimi, tuo lėčiau situacija taisysis arba visai nesikeis schmoll.gif Pati turiu probleminę odą, bet stengiuosi ją puoselėti ir mylėti, kad ir kaip kartais vaizdas veidrodyje mane liūdintų smile.gif Elytė, mūsų mylima kosmetologė, man buvo sakiusi, kad jei tik sau labiau patiksiu, jau verčiau kasdien natūr. pudras tepčiausi ant veiduko, kad tik kuo mažiau nereikalingų nervų ir negatyvių minčių, nukreiptų į grožį 4u.gif Tad norėčiau ir tau palinkėti kantrybės, kad garsiai nedeklrauotum tokių dalykų kaip "bent jau dabar oda nebe tokia šlykšti", "kada pagaliau susitvarkysiu" ir t.t. 4u.gif Draugiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 06, 12:04)
Aš naudojau nuo slinkimo, poveikio nepastebėjau ax.gif Tik pats šampūnas labai patiko man, kad skaniai kvepia, gerai putoja, švelniai plauna ir t.t. Na bet per brangus...

gerai putojo? blink.gif jis isvis man neputojo...tokiu budu draskai plaukus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 11:33)
O ožkų šampūną bandei? Jis toks lyg padrėkinantis plauką.

Bema, beje, esu turėjusi kitus šampūnus (tiksliau, MB turėjo, bet ir aš bandžiau juos  blush2.gif ), tai visai patiko man smile.gif tik netaupūs (nors vėl gi, MB tai bet kokį šampūną sugeba labai taupiai naudot  blink.gif ).

Dar žiūriu Eurokose atsirado Nude šampūnų, nemačiau sudėties, bet deklaruoja esą geros. Įdomu ar kas bandė  rolleyes.gif

http://www.dunaturals.com/nude/
va cia parasyta siek tiek apie nude...sudominai bigsmile.gif
taip, turiu ir ozkas, visai patinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man "Bema" buvo vienas iš baisiausių šampūnų..ką vienas, baisesnių už jį nebuvo blush2.gif Net prisiminti nenoriu. Kad nepigus, tai mat jį bala, bet kaip jis velia plaukus..sausi, sužaloti, išdraskyti po to šampūno būdavo (mano plaukai trumpi, bet nei sausų, nei šlapių neišdraskant neiššuokuodavau schmoll.gif verysad.gif g.gif ). Be gyvybės, šiaudiniai plaukai tuo metu buvo ax.gif Pyliau negailėdama, kad tik greičiau sunaudoti ir pamiršti..mazochistė, geriau būč išmetus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 13:16)
gerai putojo?  blink.gif  jis isvis man neputojo...tokiu budu draskai plaukus  schmoll.gif
Papildyta:

http://www.dunaturals.com/nude/
va cia parasyta siek tiek apie nude...sudominai  bigsmile.gif
taip, turiu ir ozkas, visai patinka... mirksiukas.gif

As kazkada planavau ji pirkti, bet tada dar nenaturalius sampunus naudojau smile.gif)
bet tam ju puslapi tai labai graziai aprasyta g.gif
nei parabenu, nei sls, nei dea..
Atsakyti