QUOTE(Katherina @ 2009 12 05, 21:20)
Merginos, gal esate kuri naudojusi BEMA priemones nuo plaukų slinkimo iš KN, kokie atsiliepimai būtų?
Aš naudojau nuo slinkimo, poveikio nepastebėjau
Tik pats šampūnas labai patiko man, kad skaniai kvepia, gerai putoja, švelniai plauna ir t.t. Na bet per brangus...
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 05, 23:42)
idomu kaip kiti... Ramintele24, berods neseniai pirkai kazkoki Druide kondicionieriu, jei nemaisau
Man "Leave-in" labai geras, kai galiukams drėgmės pritrūksta, pasipurškiu lengvai ir sausumo kaip nebūta. "Nourishing" nuplaunamas balzamas - tas pats kas nieko. Pats prasčiausias, kokį tik esu turėjusi iš natūralių.
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 02:04)
o ta kauke ko gero palaikyti reikia ant plauku,visgi kauke tai ne balzamas?
7 minutes garinai veida????
AŠ tiek balzamus, tiek kaukes tepu nuo pakaušio maždaug. Kaukę laikau 15 min, balzamą - 2-5.
Hauschka veidą garinti siūlo net iki 15min
Žinoma, reikia atsižvelgti į odos tipą.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 06, 02:12)
as labai retai garinau ir vandenukas nebuvo karstas
bet nors ne toks dabar veidas slykstus
Bozkakozka, na aš nuoširdžiai neatsistebiu tokiu tavo negatyvumu
Tikiu požiūriu, kad kuo daugiau neigiamų emocijų ir bjaurėjimosi savimi, tuo lėčiau situacija taisysis arba visai nesikeis
Pati turiu probleminę odą, bet stengiuosi ją puoselėti ir mylėti, kad ir kaip kartais vaizdas veidrodyje mane liūdintų
Elytė, mūsų mylima kosmetologė, man buvo sakiusi, kad jei tik sau labiau patiksiu, jau verčiau kasdien natūr. pudras tepčiausi ant veiduko, kad tik kuo mažiau nereikalingų nervų ir negatyvių minčių, nukreiptų į grožį
Tad norėčiau ir tau palinkėti kantrybės, kad garsiai nedeklrauotum tokių dalykų kaip "bent jau dabar oda nebe tokia šlykšti", "kada pagaliau susitvarkysiu" ir t.t.
Draugiškai