Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 00:00)
teko, keistas vienas dalykas: juo plaunant iskrenta nesumeluosiu 3 plaukai, dabar lb dziugu, bet siaip neputoja visiskai, netaupiai naudojasi, ir plaukai kaip kaltunas...K. namuose sake kad slapiu jokiu budu nesukuot, reikia palaukt kol isdzius, tada mirksiukas.gif

Naudojai tik šampūną? Kiek laiko naudojai, ar iš karto buvo poveikis? Kaip dabar plaukų būklė?
Atsakyti
Turiu Logonos sviestą, ar galima jį praturtinti aliejuku skystu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 05, 23:36)
Turiu Logonos sviestą, ar galima jį praturtinti aliejuku skystu?  rolleyes.gif

O kodėl nori, juk jis pakankamai maitinantis mirksiukas.gif Šiaip turbūt galima.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 22:29)
Turėjau mažą pakuotę nenuplaunamo Leave-in, man jokio efekto jo nepasijautė.

Man kaip tik, atvirkščiai, poveikis puikus, turbūt iš daugybės išbandytų natūralių produktų vienas geriausių, nuima plaukų sausumą (plaukai laaabai sausi), šiurkštumą, plaukai nesipučia, nusipirkau kelis buteliukus atsargai, kai Nimfali nuolaidas siūlo. Tiesa, po pirmo panaudojimo efekto nebuvo, bet po kelių dienų rezultatas labai geras. Tai tik parodo, kaip skirtingai visiems veikia natūralios priemonės...
O Druide kondicionierius (nuplaunamas) sausiems plaukams, man per lengvas, plaukų neapsunkina, purina, minkština, bet aš mėgstu sunkesnius.
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 12 06, 00:07)
Man kaip tik, atvirkščiai, poveikis puikus, turbūt iš daugybės išbandytų natūralių produktų vienas geriausių, nuima plaukų sausumą (plaukai laaabai sausi), šiurkštumą, plaukai nesipučia, nusipirkau kelis buteliukus atsargai, kai Nimfali nuolaidas siūlo. Tiesa, po pirmo panaudojimo efekto nebuvo, bet po kelių dienų rezultatas labai geras. Tai tik parodo, kaip skirtingai visiems veikia natūralios priemonės...
O Druide kondicionierius (nuplaunamas) sausiems plaukams, man per lengvas,  plaukų neapsunkina, purina, minkština, bet aš mėgstu sunkesnius.

Tai ir Leave-in nenuplaunamas, toks vandenukas purškiasi, ar mes ne apie tą patį kalbame? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 00:09)
Tai ir Leave-in nenuplaunamas, toks vandenukas purškiasi, ar mes ne apie tą patį kalbame? g.gif

Taip, Druide Leave in, nenuplaunamas, purškiamas, man labai tinka. Dabar, kai nuolaidos Nimfali, nemažai Druide produktų užsipirkau, bet šitas labiausiai patinka. Bet turbūt, kiekvienam plaukui kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 05, 16:23)
Tai ne balzamai, o kaukės 4u.gif Rožių man visai nepaliko įspūdžio, pritrūko švelnumo. O štai mango labai patinka (dieviškas kvapas), nes plaukų švelnumas kaip iš reklamos smile.gif

tai gal ir kaukes yra, bet as" copy paste" padariau, ten buvo parasyta taip kai[p as ir uzklausiau, butent balzamai smile.gif
O as siandien ekologiskai dienele praleidau, valgiau namie kepta pica ir pyragelius su kopustais, po to pirtele su visomis ekologiskomis priemonemis. Vargse drauge, tik akys pradejo begioti nuo mano hidrolatu ir aliejuku lotuliukas.gif as jai vip klase padariau: tarp kaitinimusi pirteleje, ciel dezur zalio molio kaukyte papurskiant hidrolatais, po to nusiprausus, palergoniju hidrolatas, po triju uzejimu i pirti, dusas su kuno sveitimu, po visko paguldziau ir padariau limfodrenazini masaziuka su aliejuku misiniu+levandu ea. Tai jau vargsiuke visko nori, o pasimeturi kaip kudikis doh.gif . Pazadejau padeti sarasiuka surasyti ir Monikai issiusti,kaip tik savojo rinkinio dar nepasiemiau ax.gif O pati po visu proceduru pagaliau ismeginau laveros savaiminio idegio gremuka, kvapas dieviskas, tepasi minkstai ir svelniai, spalvyte ryt pamatysiu ryte smile.gif
kol skalbiasi ranksluosciai ir xalateliai, garinu levandu ea, dievinu levandas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 gruodžio 2009 - 00:38
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 01:28)
tai gal ir kaukes yra, bet as" copy paste" padariau, ten buvo parasyta taip kai[p as ir uzklausiau, butent balzamai smile.gif
O as siandien ekologiskai dienele praleidau, valgiau namie kepta pica ir pyragelius su kopustais, po to pirtele su visomis ekologiskomis priemonemis. Vargse  drauge, tik akys pradejo begioti nuo mano hidrolatu ir aliejuku lotuliukas.gif  as jai vip klase padariau: tarp kaitinimusi pirteleje, ciel dezur zalio molio kaukyte papurskiant hidrolatais, po to nusiprausus, palergoniju hidrolatas, po triju  uzejimu i pirti, dusas su kuno sveitimu, po visko paguldziau ir padariau  limfodrenazini masaziuka su aliejuku misiniu+levandu ea. Tai jau vargsiuke visko nori, o pasimeturi kaip kudikis doh.gif . Pazadejau padeti sarasiuka surasyti ir Monikai issiusti,kaip tik savojo rinkinio dar nepasiemiau ax.gif  O pati po visu proceduru pagaliau ismeginau laveros savaiminio idegio gremuka, kvapas dieviskas, tepasi minkstai ir svelniai,  spalvyte ryt pamatysiu ryte smile.gif

Uzpavydejau jusu draugei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 06, 01:37)
Uzpavydejau jusu draugei wub.gif

ji net pati sau pavydejo lotuliukas.gif net mudvieju vyrai uztile suziuro i ja, kuomet po proceduru ir masazo ji nebenorejo keltis, o kalbinama tik nerisliai kazka murke kaip kate lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 01:40)
ji net pati sau pavydejo lotuliukas.gif  net mudvieju vyrai uztile suziuro i ja, kuomet po proceduru ir masazo ji nebenorejo keltis, o kalbinama tik nerisliai kazka murke kaip kate  lotuliukas.gif

man taip buvo po tailandietisko masazo, tai puikiai isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 05, 22:13)
man patinka tiek Basis Sensitive, tiek rožių  drinks_cheers.gif Bet Nidulia, tavo dažytiems plaukams greičiausiai geriau būtent mangų kaukė tiktų  4u.gif

o ta kauke ko gero palaikyti reikia ant plauku,visgi kauke tai ne balzamas? ar kaip balzama naudoti,nelieciant saknu galus pamakaluoti ir nuplauti?turbut supranti kodel klausiu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 16:10)
pagarinau veiduka 7 min, uzdejau molio kauke 15 min, tada papurskiau levandu hidrolato, pasitepiau aloe geliu, biski tempe oda, tai siek tiek iris kremuko ax.gif
tik veidukas raudonas, mama juokiasi sudeginai veida biggrin.gif
juodus taskelius kazkiek pravale, bet idomu kada nors atsikratysiu tokiu vs matomu spuogu, bet su ranka jauciamu doh.gif

7 minutes garinai veida???? na nezinau, neprisizaisk tu su tokiu ilgu veido garinimu, esu skaiciusi apie liudnas pasekmes tokio garinimo doh.gif gal geriau pakaitintais ranksluosciais atidaryk poras, neisijausk i garinima veido
Atsakyti
as labai retai garinau ir vandenukas nebuvo karstas ax.gif
bet nors ne toks dabar veidas slykstus doh.gif
Papildyta:
as tik pabandziau smile.gif gal geriau nusveist?
Atsakyti