Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 05, 20:13)
o kur ta riba, kad super mažas kiekis ir ar nebus taip, kad kiekvienam individualiai ta tolerancijos riba pasireiškia?  g.gif

tai zinai, kaip su alergijom doh.gif aisku, bendro vardiklio nera. net mokslas alergiju dar nesupranta.
bet vistiek kazkokia bendra riba nustatyta. jei nuplaunamame produkte (pvz sampune) yra bent 0.01% to alergeno, jis jau laikomas pavojingu, t.y. ji rekia itraukti i sudeti. (man atrodo tokie skaiciai blush2.gif ).

QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 20:23)
Panos patarkit, kaip man išbandyti abu šiuos eterinius, kad įsitikinti kuris didesnis kaltininkas, nes galvos dar kartą plauti nenorėčiau, bijau dar kartą patirti tą reakciją bijau.gif

gal kaip ir visas alergijas tikrina? g.gif ant jautrausios kuno vietos (rieso ar vidines alkunes puses..?)
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 05, 22:04)
Argital ne, kaip suprantu? smile.gif

Nežinau smile.gif Baisiai užsikimšo poros aną savaitę, bet įtarinėju aliejines procedūras, nes man nuo jų ir anksčiau taip yra buvę. Užteks jau man eksperimentuoti su aliejais ant veido, netinka jie man doh.gif Dabar naudosiu tik argital kremą, tai stebėsiu. Kol kas manau, kad jis man tinka, bet tvirčiau pasisakysiu po kurio laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 05, 20:27)
ernesin, nebandyk tik dabar. Pamiršk juos abi mėnesiui-dviem. Paskui pabandyk kurį vieną pasirinktinai  4u.gif Nepasiskubink, nes taip ir neišsiaiškinsi, kas alergizuoja...

drinks_cheers.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 20:29)
Dėkui 4u.gif

O gal žinai linalool kur dar galėtų didesnės koncentracijos būti?
Papildyta:

Aha, jau žinau jog reikia viska nuraminti ir net kvapus pamiršti 4u.gif Bet vistiek po kurio laiko reikės išsiaiškinti rolleyes.gif

----------------------------------------------------------------
Tiesa Daddygirl, tas 26 alergenų sąrašas pagal stiprumą surašytas, ar paprastai?

nezinau del saraso. jis is Cosmetics Products (Safety) Regulations 2003.

linalool'o labai daug kur yra g.gif
Atsakyti
Daddygirl, jau iškvaršinau tau galvą su tomis sudėtimis, bet dar citrinų ea sudėties noriu paklausti, nes į šilko muilą įeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 21:16)
Daddygirl, jau iškvaršinau tau galvą su tomis sudėtimis, bet dar citrinų ea sudėties noriu paklausti, nes į šilko muilą įeina 4u.gif

biggrin.gif i sveikata. as dabar daug laiko turiu, net per daug.

citrinos ea:
citral 3
geraniol 0.2
linalool 0.3
limonene 73
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 05, 22:22)
biggrin.gif i sveikata. as dabar daug laiko turiu, net per daug.

citrinos ea:
citral 3
geraniol 0.2
linalool 0.3
limonene 73
4u.gif
Panaši į mandarinų, tai turėtų viskas su juo būti tvarkoje. Bergamotėmis patyrinėsiu pirmiausia tuomet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 05, 22:30)
O man atrodo,kad yra a le balzamas/kondicionierius Hair Mango Milk Conditioner ir kaukė Hair Mango Milk Care Treatment. rolleyes.gif

Tikrai taip mirksiukas.gif lavera turi tiek mangu kondicionieriu, tiek kauke.

ar bandete kas nors druide kondcionierius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 05, 22:27)
ar bandete kas nors druide kondcionierius? ax.gif

Turėjau mažą pakuotę nenuplaunamo Leave-in, man jokio efekto jo nepasijautė.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 23:29)

g.gif idomu kaip kiti... Ramintele24, berods neseniai pirkai kazkoki Druide kondicionieriu, jei nemaisau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 12 05, 22:42)
g.gif idomu kaip kiti... Ramintele24, berods neseniai pirkai kazkoki Druide kondicionieriu, jei nemaisau ax.gif

Na šį kur turėjau tikrai dar kelios turi, kai kurioms man atrodo jis patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 05, 20:20)
Merginos, gal esate kuri naudojusi BEMA priemones nuo plaukų slinkimo iš KN, kokie atsiliepimai būtų?  ax.gif

teko, keistas vienas dalykas: juo plaunant iskrenta nesumeluosiu 3 plaukai, dabar lb dziugu, bet siaip neputoja visiskai, netaupiai naudojasi, ir plaukai kaip kaltunas...K. namuose sake kad slapiu jokiu budu nesukuot, reikia palaukt kol isdzius, tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 22:29)

ir as bandziau si (turbut si), toks labai lengvas, atrodo nk isvis nesuteikia... g.gif nelabai man patiko
Atsakyti