QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 05, 11:03)
turbut suprantu, ka turejai omeny - kad kai kurios medziagos (pvz limonene, linalool) ieina i beveik visus? nu bet ju kiekis skiriasi. super mazas kiekis nealergizuoja.
o kur ta riba, kad super mažas kiekis ir ar nebus taip, kad kiekvienam individualiai ta tolerancijos riba pasireiškia?
QUOTE(nep @ 2009 12 05, 12:43)
naudojau ta "kietesnio" pavidalo. Gal reikejo pirkti skysta?
pirmasis tamsiai žalias berods žiemos sezono produktas, o tas kitas geltonas - vasaros. Bet pamenu, merginos sakė, kad pastarasis šiek tiek pageltonina veidą...
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 05, 13:49)
Tai emiau Rasa Premium negazuota.
išgerti suspėsi, pasibandyk, gal kaip tik jo tavo oda laukė
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 05, 13:54)
isimylejau juros is taviskiu
jei jau negalėsit išsiskirt, teks mainus man siūlyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 05, 15:23)
Tai ne balzamai, o kaukės
Rožių man visai nepaliko įspūdžio, pritrūko švelnumo. O štai mango labai patinka (dieviškas kvapas), nes plaukų švelnumas kaip iš reklamos
man patinka tiek Basis Sensitive, tiek rožių
Bet Nidulia, tavo dažytiems plaukams greičiausiai geriau būtent mangų kaukė tiktų
QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 16:09)
Taip ir bus, nes šiandien paėmus jau ir KN pelargonijų ea, kad paskaityti etiketę, vos užuodus tą kvapą iš karto visą niežėti ima
kaip tą alergiją apraminai??
mes tai išbandėm namudinį burnos skalautoją, tai, prisipažinsiu, gavosi toks su lengvu sutraukiančiu efektu
Čia matyt nuo tos alūno druskelės, kurios dėjau dėl burnos sveikatos. MB iškart pasipiktino skoniu ir poveikiu, tai šiandien iš ryto net neprisilietė
Bet man antrą kartą skalaujant tas sutraukimas visai silpnas buvo, esu juo patenkinta