Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Placebo. @ 2009 12 05, 16:26)
aš irgi į ją žiūrėjau žiūrėjau... drėkinanti ji, Summer-in-Paris gyrė rodos
Bet kadangi drėkinanti, žiemai, ko gero, lengvoka bus unsure.gif
Man paprastas negazuotas (žalsvam butelyje) labai skanus, ir odai patinka  thumbup.gif
O premium kaip paprastas vandenukas blush2.gif

QUOTE(Peach18 @ 2009 12 05, 16:51)
Draugė naudoja smile.gif , tai atsiliepimai labai teigiami: nesausina, padrėkina, maskuoja šiek tiek, natūraliai atrodo. Tuo metu kai ją pirko buvo akcija visai Nvey kosmetikai, tai įsigijo pudrą visai nebrangiai smile.gif .

Tai reikia imt...
O kaip Nvey Eco kompaktine pudra?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 05, 12:54)
katuti, isivaizduok, kokie pas mane kvapai  biggrin.gif  isimylejau juros is taviskiu wub.gif

tai cia tas pats apie kuri eglute82 rase, man atrodo. nu idomu bigsmile.gif

QUOTE(Placebo. @ 2009 12 05, 13:26)

Man paprastas negazuotas (žalsvam butelyje) labai skanus, ir odai patinka  thumbup.gif
O premium kaip paprastas vandenukas blush2.gif

Beje, ar  gavot mano a.ž. dėl muiliukų?

taip ir itariau, kad ne ta nusipirkau. och. reiks sita isgert ir vel ieskot.

taip, gavau 4u.gif

Gal kam aktualu - akoma man parase, kad dabar kelias dienas viska siuncia uk ribose nemokamai. pradejau galvot vel, gal ka pirkt.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 05, 00:47)
mano nuomone, tu tiesiog padauginai pelargonijų EA.

Taip ir bus, nes šiandien paėmus jau ir KN pelargonijų ea, kad paskaityti etiketę, vos užuodus tą kvapą iš karto visą niežėti ima angel_sadangel.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 05, 11:03)
nu va, greiciausiai, jei jau ir su sampunu, ir su muilu taip  unsure.gif
o KN gal ne rose geranium buvo? juk geranium daug visokiu rusiu.. va, idomu, palygink ju sudetis tarpusavyje. gal rose geranium'e rasi kazkokia medziaga, kurios nera kituose geranium'uose smile.gif

prabangus abu irgi su eteriniais, tik taviskis be rose geranium. tai gal tiks? gaila, kad to propolio muilo nebepaemei, bent vieno, jis visai be eteriniu.

Ant KN pelargonijų ea rašo:
Pelargonijų/Geranium
Pelargonium x asperum
Kaip suprantu tas pats?
O kokio alergeno daugiausia pelargonijose?

Labai tikiuosi, kad prabangus man tiks 4u.gif O dėlto su propoliu, tai va, kad būčiau žinojusi, bet gi to sviestmedžio taip nenorėjau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 05 gruodžio 2009 - 16:11
mergaites ar yr alterros droge?nes va alterros temoj skaiciau kad neberea blush2.gif visai kokios duskes noreciau kunui g.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 17:24)
mergaites ar yr alterros droge?nes va alterros temoj skaiciau kad neberea blush2.gif visai kokios duskes noreciau kunui g.gif
Tokios man niekada net neteko progos pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 17:24)

BVeveik nebėra, dušo žele gal išvis prieš pusmetį teko matyti...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 05, 18:31)
Tokios man niekada net neteko progos pamatyti...

kaip neteko jei pati esi pasisakiusi SM alterros temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 17:50)
kaip neteko jei pati esi pasisakiusi SM alterros temoj mirksiukas.gif

Kad apie ją kalbėjau, tai nereiškia jog turiu turėti ar būti mačiusi biggrin.gif Aš turėjusi tik veido kremą ir visų rūšių kūno aliejus smile.gif
Atsakyti
Na va, kaip įdomu, kad kažkam pelargonijos alergizuoja unsure.gif Aš šiandien buvau stepone, tai ta proga ir ea įsigijau (niekaip neturiu laiko iki Monikos nusigauti doh.gif ), pelargonijų ir saldžiųjų apelsinų wub.gif Pastaruosius garinsiu, pora metų turbūt neturėjau šito ea, tai jau pasiilgau kvapo smile.gif

Gal kuri naudojat ar norit pabandyti weledos iris drėkinamojo kremo? Atiduočiau blush2.gif Netinka jis man, mieliau argital naudoju.
Atsakyti
as naudoju, bet tik pati vakar isigijau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 21:15)
as naudoju, bet tik pati vakar isigijau mirksiukas.gif

Jau susitarta dėl jo smile.gif Man kažkaip kimšdavo poras, nors šiaip labai malonus buvo.

Nors man išvis beveik viskas tas poras kemša doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal esate kuri naudojusi BEMA priemones nuo plaukų slinkimo iš KN, kokie atsiliepimai būtų? ax.gif
Atsakyti