Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos gal kas naudoja NVEY ECO skysta pudra?
Pakomentuokite prasau....
Atsakyti
Siandien pirkau Rasos mineralini vandeni. Bet negazuoto neradau. Tai emiau Rasa Premium negazuota. Jis toks pat kaip paprastoji Rasa smile.gif, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 gruodžio 2009 - 13:49
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 04, 16:46)
tavo muilai  wub.gif as tiesiog zado netekusi is nuostabos, kvapu neimanoma apsakyti, visu muilu skirtingi ir savaip nuostabus, o vienas "Jura" 1 na tikrai galiu prisiekt kvepia kaip suki prausiklis

katuti, isivaizduok, kokie pas mane kvapai biggrin.gif isimylejau juros is taviskiu wub.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 05, 09:51)
nors, poveikis toks, kokio tikejausi, net gal ir pranoko lukescius smile.gif

galima placiau apie poveiki? 4u.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 05, 11:20)
antra diena bandau Dr. Hauschkos light roziu kremuka, bet vis tiek truksta riebumo, truputi traukia veida, reikes isbandyti ne light  unsure.gif
tada reikai butinai nusipirkt, gal taip neissauses veidas  mirksiukas.gif

man light buvo superinis siltesniems orams, o dabar paprastas roziu pravercia labai.
Atsakyti
Tamanu aliejus rekomenduojamas nuo randu (gali but turbut ir nuo aknes randeliu), nes jis minkstina oda, skatina regeneracija. Jis sausina kazkiek, tas tiesa, bet ir poras sutraukia (todel gal ir lygesne oda atrodo), ir spuogelius apgydo biggrin.gif as pirmiausia ji pirkau savo randeliui nedideliam ant kojos 4u.gif

Nemanau, kad tiesa, jog skysti aliejai nekemsa - man ir simodsiju buvo pradejes kazkiek kimsti biggrin.gif

Nimbmedzio aliejaus poveikis - sulygina spalvyte, nuramina, nuo spuogiuku, lygina oda kazkiek ir tt, bet aisku, cia kaip ir su visais aliejais, negalimatiketis staigiu rezultatu 4u.gif jis internete daznai aprasomas kaip Indijos vos ne stebuklingas augalas, nes ten naudoja jo lapus, alieju nuo daug ko blush2.gif

Del nimbmedzio aliejaus kvapo - na, man kvapas tas buna, kai uostau pilna buteliuka...beje, tas kvapas man nera labai malonus, bet primena ka primena lotuliukas.gif is ryto jau pateptos vietos tikrai nekvepejo labai maloniai, nors ne tragedija...tikejausi tikrai daug blogiau mirksiukas.gif sakau, manau,jo "problema", akd tas kvapas neisnyksta, kaip kitu alieju, neisgaruoja rolleyes.gif

beje, man reikejo prisijaukinti rozmarinu ea, nes pasitepus misinuku veidui (i kuri dejau to ea), pora dienu pradedavo skaudeti galva, bet greitai ir praeidavo, o dabar isvis thumbup.gif

Daddygirl - tikrai kazkuris muilas kvepia kaip suki prausiklis lotuliukas.gif pas mane jie visi kruveleje sukrauti (dziovinu), tai jau ir kambarys taip pakvipo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 12 05, 14:18)
slamucio hidrolato nesu uosciusi, bet eterinis aliejus, man kazkiek primena dziovintus obuoliukus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif priminei ta kvapa, aciu 4u.gif tai ir hidrolatas panasus reiskias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 05 gruodžio 2009 - 14:22
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 05, 13:46)

aš irgi į ją žiūrėjau žiūrėjau... drėkinanti ji, Summer-in-Paris gyrė rodos
Bet kadangi drėkinanti, žiemai, ko gero, lengvoka bus unsure.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 05, 13:49)
Siandien pirkau Rasos mineralini vandeni. Bet negazuoto neradau. Tai emiau Rasa Premium negazuota. Jis toks pat kaip paprastoji Rasa smile.gif, ar ne?

Man paprastas negazuotas (žalsvam butelyje) labai skanus, ir odai patinka thumbup.gif
O premium kaip paprastas vandenukas blush2.gif

Beje, ar gavot mano a.ž. dėl muiliukų?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vakar vakare išbandžiau normaliai pelargonijų hidrolatą, apsipurškiau visą veidą, tai vos nenumiriau nuo kvapo doh.gif man turbūt pelargonijos visai nepatinka nosiai, nes kažkokiu actu atsidavė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 05, 14:46)

Draugė naudoja smile.gif , tai atsiliepimai labai teigiami: nesausina, padrėkina, maskuoja šiek tiek, natūraliai atrodo. Tuo metu kai ją pirko buvo akcija visai Nvey kosmetikai, tai įsigijo pudrą visai nebrangiai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 05, 16:44)
Sveikos  smile.gif Vakar vakare išbandžiau normaliai pelargonijų hidrolatą, apsipurškiau visą veidą, tai vos nenumiriau nuo kvapo  doh.gif man turbūt pelargonijos visai nepatinka nosiai, nes kažkokiu actu atsidavė  lotuliukas.gif

actu sakai blink.gif man nieko panasaus - labai raminantis ir nedirginantis, toks "tylus" kvapas rolleyes.gif vadinasi gal ne tavo kvapas, arba pabandyk prisijaukinti mirksiukas.gif as taip prisijaukinau tamanus - is pradziu pakesti negalejau, galvojau, kaip ant veido tepsiuos, jei ir ant kojos tepantis buteliukas nemaloniai nuteike blush2.gif bet dabar man tai vienas is megstamiausiu kvapu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 05, 14:14)
klausimas naudojančioms elysambre kreminę pudrą 4u.gif  Kaip ji jums tepasi/pasiskirsto? apskritai kaip naudojasi, patinka?

man negražiai ant odos pasiskirsto kažkodėl, ruožais taip, lyg nesusigeria, vietomis pasausina, vietomis susigumuliuoja, vietomis normaliai. Ant dviejų skirtingų kremų tepant, ir gerai padrėkinus odą - tas pats. Kame čia reikalas... unsure.gif  o ir konsistencija jos tokia kaip drebučiai pas mane, ar ji tokia ir turi būt g.gif

nenatūralią pudrą naudojant viskas gerai

Esu bandžius elysambre.Palomina 4u.gif Visų pirma, ji man per šviesi, manau bet kokią per šviesią pudrą tepant, manau,gero vaizdo nebūtų. Keista ji man taip pat. rolleyes.gif Ta košelė, rimtai kaip drebučiai. drinks_cheers.gif

Pasinaudojau NVEY ECO nuolaidomis ir nusipirkau jų kreminę pudrą.Spalvų buvo likę ne didelis pasirinkimas,visgi griebiau 515 ir....esu labai patenkinta. thumbup.gif Tikiuosi tik ir paskui, nes dar tik kelias dienas tepiau, stebėjau. tongue.gif Spalva labai gerai 'ištirpsta' ant odos, gražiai spalvą sulygina,žodžiu number one. wub.gif
Atsakyti
pagarinau veiduka 7 min, uzdejau molio kauke 15 min, tada papurskiau levandu hidrolato, pasitepiau aloe geliu, biski tempe oda, tai siek tiek iris kremuko ax.gif
tik veidukas raudonas, mama juokiasi sudeginai veida biggrin.gif
juodus taskelius kazkiek pravale, bet idomu kada nors atsikratysiu tokiu vs matomu spuogu, bet su ranka jauciamu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 04, 21:49)
Gal kuri ismeginote Lavera mango plaukų balzamas , Lavera rožių plaukų balzamas ,

Tai ne balzamai, o kaukės 4u.gif Rožių man visai nepaliko įspūdžio, pritrūko švelnumo. O štai mango labai patinka (dieviškas kvapas), nes plaukų švelnumas kaip iš reklamos smile.gif

QUOTE(Placebo. @ 2009 12 05, 15:26)
aš irgi į ją žiūrėjau žiūrėjau... drėkinanti ji, Summer-in-Paris gyrė rodos
Bet kadangi drėkinanti, žiemai, ko gero, lengvoka bus unsure.gif

Gyriau gyriau smile.gif Tebegiriu. Na tai prieš pudrą vistiek kažkokį aliejų ar kremą tepi, tad nemanau, kad pudra gali būti per lengva mirksiukas.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 16:10)
juodus taskelius kazkiek pravale, bet idomu kada nors atsikratysiu tokiu vs matomu spuogu, bet su ranka jauciamu doh.gif

Kuo mažiau nervinsies ir galvosi apie tai, tuo geriau ir greičiau viskas sugis smile.gif Žinoma, nebet kažkokios vidinės bėdos, tuomet belieka tik gydyti iš vidaus arba laukti....smile.gif
Atsakyti
[Žinoma, nebet kažkokios vidinės bėdos, tuomet belieka tik gydyti iš vidaus arba laukti....smile.gif
[/quote]
gal ir taip.kai laukiausi, tai veidas buvo baisus, giluminiai spuogai net ant skruostu...aisku kazkiek susitvarke,3 metai praejo.... mirksiukas.gif
Atsakyti