Merginos gal kas naudoja NVEY ECO skysta pudra?
Pakomentuokite prasau....
Siandien pirkau Rasos mineralini vandeni. Bet negazuoto neradau. Tai emiau Rasa Premium negazuota. Jis toks pat kaip paprastoji Rasa , ar ne?
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 04, 16:46)
tavo muilai as tiesiog zado netekusi is nuostabos, kvapu neimanoma apsakyti, visu muilu skirtingi ir savaip nuostabus, o vienas "Jura" 1 na tikrai galiu prisiekt kvepia kaip suki prausiklis
katuti, isivaizduok, kokie pas mane kvapai isimylejau juros is taviskiu
QUOTE(pearl @ 2009 12 05, 09:51)
nors, poveikis toks, kokio tikejausi, net gal ir pranoko lukescius
galima placiau apie poveiki?
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 05, 11:20)
antra diena bandau Dr. Hauschkos light roziu kremuka, bet vis tiek truksta riebumo, truputi traukia veida, reikes isbandyti ne light
tada reikai butinai nusipirkt, gal taip neissauses veidas
tada reikai butinai nusipirkt, gal taip neissauses veidas
man light buvo superinis siltesniems orams, o dabar paprastas roziu pravercia labai.
Tamanu aliejus rekomenduojamas nuo randu (gali but turbut ir nuo aknes randeliu), nes jis minkstina oda, skatina regeneracija. Jis sausina kazkiek, tas tiesa, bet ir poras sutraukia (todel gal ir lygesne oda atrodo), ir spuogelius apgydo as pirmiausia ji pirkau savo randeliui nedideliam ant kojos
Nemanau, kad tiesa, jog skysti aliejai nekemsa - man ir simodsiju buvo pradejes kazkiek kimsti
Nimbmedzio aliejaus poveikis - sulygina spalvyte, nuramina, nuo spuogiuku, lygina oda kazkiek ir tt, bet aisku, cia kaip ir su visais aliejais, negalimatiketis staigiu rezultatu jis internete daznai aprasomas kaip Indijos vos ne stebuklingas augalas, nes ten naudoja jo lapus, alieju nuo daug ko
Del nimbmedzio aliejaus kvapo - na, man kvapas tas buna, kai uostau pilna buteliuka...beje, tas kvapas man nera labai malonus, bet primena ka primena is ryto jau pateptos vietos tikrai nekvepejo labai maloniai, nors ne tragedija...tikejausi tikrai daug blogiau sakau, manau,jo "problema", akd tas kvapas neisnyksta, kaip kitu alieju, neisgaruoja
beje, man reikejo prisijaukinti rozmarinu ea, nes pasitepus misinuku veidui (i kuri dejau to ea), pora dienu pradedavo skaudeti galva, bet greitai ir praeidavo, o dabar isvis
Daddygirl - tikrai kazkuris muilas kvepia kaip suki prausiklis pas mane jie visi kruveleje sukrauti (dziovinu), tai jau ir kambarys taip pakvipo
Papildyta:
priminei ta kvapa, aciu tai ir hidrolatas panasus reiskias
Nemanau, kad tiesa, jog skysti aliejai nekemsa - man ir simodsiju buvo pradejes kazkiek kimsti
Nimbmedzio aliejaus poveikis - sulygina spalvyte, nuramina, nuo spuogiuku, lygina oda kazkiek ir tt, bet aisku, cia kaip ir su visais aliejais, negalimatiketis staigiu rezultatu jis internete daznai aprasomas kaip Indijos vos ne stebuklingas augalas, nes ten naudoja jo lapus, alieju nuo daug ko
Del nimbmedzio aliejaus kvapo - na, man kvapas tas buna, kai uostau pilna buteliuka...beje, tas kvapas man nera labai malonus, bet primena ka primena is ryto jau pateptos vietos tikrai nekvepejo labai maloniai, nors ne tragedija...tikejausi tikrai daug blogiau sakau, manau,jo "problema", akd tas kvapas neisnyksta, kaip kitu alieju, neisgaruoja
beje, man reikejo prisijaukinti rozmarinu ea, nes pasitepus misinuku veidui (i kuri dejau to ea), pora dienu pradedavo skaudeti galva, bet greitai ir praeidavo, o dabar isvis
Daddygirl - tikrai kazkuris muilas kvepia kaip suki prausiklis pas mane jie visi kruveleje sukrauti (dziovinu), tai jau ir kambarys taip pakvipo
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 12 05, 14:18)
slamucio hidrolato nesu uosciusi, bet eterinis aliejus, man kazkiek primena dziovintus obuoliukus
priminei ta kvapa, aciu tai ir hidrolatas panasus reiskias
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 05, 13:46)
aš irgi į ją žiūrėjau žiūrėjau... drėkinanti ji, Summer-in-Paris gyrė rodos
Bet kadangi drėkinanti, žiemai, ko gero, lengvoka bus
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 05, 13:49)
Siandien pirkau Rasos mineralini vandeni. Bet negazuoto neradau. Tai emiau Rasa Premium negazuota. Jis toks pat kaip paprastoji Rasa , ar ne?
Man paprastas negazuotas (žalsvam butelyje) labai skanus, ir odai patinka
O premium kaip paprastas vandenukas
Beje, ar gavot mano a.ž. dėl muiliukų?
Sveikos Vakar vakare išbandžiau normaliai pelargonijų hidrolatą, apsipurškiau visą veidą, tai vos nenumiriau nuo kvapo man turbūt pelargonijos visai nepatinka nosiai, nes kažkokiu actu atsidavė
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 05, 14:46)
Draugė naudoja , tai atsiliepimai labai teigiami: nesausina, padrėkina, maskuoja šiek tiek, natūraliai atrodo. Tuo metu kai ją pirko buvo akcija visai Nvey kosmetikai, tai įsigijo pudrą visai nebrangiai .
QUOTE(bryyla @ 2009 12 05, 16:44)
Sveikos Vakar vakare išbandžiau normaliai pelargonijų hidrolatą, apsipurškiau visą veidą, tai vos nenumiriau nuo kvapo man turbūt pelargonijos visai nepatinka nosiai, nes kažkokiu actu atsidavė
actu sakai man nieko panasaus - labai raminantis ir nedirginantis, toks "tylus" kvapas vadinasi gal ne tavo kvapas, arba pabandyk prisijaukinti as taip prisijaukinau tamanus - is pradziu pakesti negalejau, galvojau, kaip ant veido tepsiuos, jei ir ant kojos tepantis buteliukas nemaloniai nuteike bet dabar man tai vienas is megstamiausiu kvapu
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 05, 14:14)
klausimas naudojančioms elysambre kreminę pudrą Kaip ji jums tepasi/pasiskirsto? apskritai kaip naudojasi, patinka?
man negražiai ant odos pasiskirsto kažkodėl, ruožais taip, lyg nesusigeria, vietomis pasausina, vietomis susigumuliuoja, vietomis normaliai. Ant dviejų skirtingų kremų tepant, ir gerai padrėkinus odą - tas pats. Kame čia reikalas... o ir konsistencija jos tokia kaip drebučiai pas mane, ar ji tokia ir turi būt
nenatūralią pudrą naudojant viskas gerai
man negražiai ant odos pasiskirsto kažkodėl, ruožais taip, lyg nesusigeria, vietomis pasausina, vietomis susigumuliuoja, vietomis normaliai. Ant dviejų skirtingų kremų tepant, ir gerai padrėkinus odą - tas pats. Kame čia reikalas... o ir konsistencija jos tokia kaip drebučiai pas mane, ar ji tokia ir turi būt
nenatūralią pudrą naudojant viskas gerai
Esu bandžius elysambre.Palomina Visų pirma, ji man per šviesi, manau bet kokią per šviesią pudrą tepant, manau,gero vaizdo nebūtų. Keista ji man taip pat. Ta košelė, rimtai kaip drebučiai.
Pasinaudojau NVEY ECO nuolaidomis ir nusipirkau jų kreminę pudrą.Spalvų buvo likę ne didelis pasirinkimas,visgi griebiau 515 ir....esu labai patenkinta. Tikiuosi tik ir paskui, nes dar tik kelias dienas tepiau, stebėjau. Spalva labai gerai 'ištirpsta' ant odos, gražiai spalvą sulygina,žodžiu number one.
pagarinau veiduka 7 min, uzdejau molio kauke 15 min, tada papurskiau levandu hidrolato, pasitepiau aloe geliu, biski tempe oda, tai siek tiek iris kremuko
tik veidukas raudonas, mama juokiasi sudeginai veida
juodus taskelius kazkiek pravale, bet idomu kada nors atsikratysiu tokiu vs matomu spuogu, bet su ranka jauciamu
tik veidukas raudonas, mama juokiasi sudeginai veida
juodus taskelius kazkiek pravale, bet idomu kada nors atsikratysiu tokiu vs matomu spuogu, bet su ranka jauciamu
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 04, 21:49)
Gal kuri ismeginote Lavera mango plaukų balzamas , Lavera rožių plaukų balzamas ,
Tai ne balzamai, o kaukės Rožių man visai nepaliko įspūdžio, pritrūko švelnumo. O štai mango labai patinka (dieviškas kvapas), nes plaukų švelnumas kaip iš reklamos
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 05, 15:26)
aš irgi į ją žiūrėjau žiūrėjau... drėkinanti ji, Summer-in-Paris gyrė rodos
Gyriau gyriau Tebegiriu. Na tai prieš pudrą vistiek kažkokį aliejų ar kremą tepi, tad nemanau, kad pudra gali būti per lengva
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 16:10)
Kuo mažiau nervinsies ir galvosi apie tai, tuo geriau ir greičiau viskas sugis Žinoma, nebet kažkokios vidinės bėdos, tuomet belieka tik gydyti iš vidaus arba laukti....
[Žinoma, nebet kažkokios vidinės bėdos, tuomet belieka tik gydyti iš vidaus arba laukti....
[/quote]
gal ir taip.kai laukiausi, tai veidas buvo baisus, giluminiai spuogai net ant skruostu...aisku kazkiek susitvarke,3 metai praejo....
[/quote]
gal ir taip.kai laukiausi, tai veidas buvo baisus, giluminiai spuogai net ant skruostu...aisku kazkiek susitvarke,3 metai praejo....