Toliau tesiu savo pasakojima apie neem oil pasitepusi vakare ir snd nusipraususi galiu daugiau pasakyti manau, suprantu kodel ji peikia del kvapo ir nors tas kvapas bent man tikrai nera nemalonus, BET jis neisgaruoja, kaip pasitepus kitais aliejais...ty net ir snd prausdamasi veida jauciau neem oil kvapa o tai is tikruju pradeda ilgainiui erzinti rankos, prisilietus prie veido irgi juo kvepejo tikiuosi, kad su pagalve viskas ok taigi, manau, ji geriausia arba i kaukes deti, arba teptis diena, kai zmonem nesirodai, ir po to nusiprausti vakare nors, poveikis toks, kokio tikejausi, net gal ir pranoko lukescius
mergaites naudojancios tamanu alieju, ar tiesa kad panaikina demeles raudonas likusias nuo spuogu?
Papildyta:
ryte isbandziau weledos iris kremuka, kol kas patinka
Papildyta:
ryte isbandziau weledos iris kremuka, kol kas patinka
QUOTE(pearl @ 2009 12 04, 20:12)
Daddygirl :
QUOTE(pearl @ 2009 12 04, 20:50)
Tik ka isitikinau, KAIP gali skirtis kiekvieno is musu kvapu suvokimas
net nesitiki skaitant, nu kokios ten saulegrazos siaip gaila, kad taviskio negalejau pauostyt - palygint
as siaip visus kvapus toleruoju (pvz sviestmedzio man visai mielas..). nu bet neem
bet zinoma skoniui draugu nera
QUOTE(Versmė @ 2009 12 04, 22:24)
Pasigirsiu šiandienos pirkiniu, nors ir ne į temą, bet esu labai juo patenkinta
labai mielas puodelis. as irgi lavandas kieme patvoriais auginu
QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 22:37)
Merginos, vis gi būsiu pelargonijų ea alergiška,
Daddygirl, noriu paklausti dėl prabangaus muilo, kaip suprantu į jį eteriniai neįeina?
Daddygirl, noriu paklausti dėl prabangaus muilo, kaip suprantu į jį eteriniai neįeina?
nu va, greiciausiai, jei jau ir su sampunu, ir su muilu taip
o KN gal ne rose geranium buvo? juk geranium daug visokiu rusiu.. va, idomu, palygink ju sudetis tarpusavyje. gal rose geranium'e rasi kazkokia medziaga, kurios nera kituose geranium'uose
prabangus abu irgi su eteriniais, tik taviskis be rose geranium. tai gal tiks? gaila, kad to propolio muilo nebepaemei, bent vieno, jis visai be eteriniu.
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 23:18)
Daddygirl, kai pasižiūriu į tas sudėtis, tai visos panašios, bet ar teisingai mąstau, kad kiekvienas EA vistik savo sudėtimi yra unikalus ir jei alergizuoja vienas su kokiu limonene, tai nebūtinai ir kitas? Ar kaip yra?
nu kad skirtingos sudetys nors turbut suprantu, ka turejai omeny - kad kai kurios medziagos (pvz limonene, linalool) ieina i beveik visus? nu bet ju kiekis skiriasi. super mazas kiekis nealergizuoja. produkto sudetyje irasyti tas medziagas (pvz limonene) reikia tik tada, kai ji sudaro pakankama nustatyta procenta produkte. tai jei esi alergiskas limonene'ui, tai, man atrodo, nesvarbu kokie eteriniai ideti, jei produkte susidaro didelis kiekis limonene - galima alergine reakcija i ta produkta.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 09:41)
mergaites naudojancios tamanu alieju, ar tiesa kad panaikina demeles raudonas likusias nuo spuogu?
siaip jos su laiku ir pacios turetu palaipsniui dingti tai kartais turbut sunku pasakyti, kiek kas padejo.
Labas rytas, jau silko muilas kaip silkas, o odos svelnumelis neapsakomas
antra diena bandau Dr. Hauschkos light roziu kremuka, bet vis tiek truksta riebumo, truputi traukia veida, reikes isbandyti ne light
tada reikai butinai nusipirkt, gal taip neissauses veidas
antra diena bandau Dr. Hauschkos light roziu kremuka, bet vis tiek truksta riebumo, truputi traukia veida, reikes isbandyti ne light
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 04, 23:42)
As dejau,tai svytejo veidas
tada reikai butinai nusipirkt, gal taip neissauses veidas
[siaip jos su laiku ir pacios turetu palaipsniui dingti tai kartais turbut sunku pasakyti, kiek kas padejo.
[/quote]
na taip, tik vienos dingsta kitos atsiranda, tai ir negrazus mano veidas
[/quote]
na taip, tik vienos dingsta kitos atsiranda, tai ir negrazus mano veidas
na ir tempai.. as vos speju skaityt, o ka jau kalbet apie rasyma
kazkuria diena vel dariausi lupu balzama (norejau vel issukama pasidaryti).. na tai kai praeita karta gavosi super (ir kietumas, ir pats balzamas), tai si karta gavosi visiskai nevykes matyt vasko per mazai idejau.. tik prilietus balzama prie lupu iskart tirpsta.. reiks is naujo daryt..
slamucio hidrolato nesu uosciusi, bet eterinis aliejus, man kazkiek primena dziovintus obuoliukus
kazkuria diena vel dariausi lupu balzama (norejau vel issukama pasidaryti).. na tai kai praeita karta gavosi super (ir kietumas, ir pats balzamas), tai si karta gavosi visiskai nevykes matyt vasko per mazai idejau.. tik prilietus balzama prie lupu iskart tirpsta.. reiks is naujo daryt..
QUOTE(pearl @ 2009 12 04, 22:21)
dar man jis kazka labai labai primena, bet nzn ka
slamucio hidrolato nesu uosciusi, bet eterinis aliejus, man kazkiek primena dziovintus obuoliukus
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 05, 10:50)
man labai labai jisai netiko. uzkimso poras, veidas isdziuvo. naudojau ta "kietesnio" pavidalo. Gal reikejo pirkti skysta? Viena forumiete teigia, kad skysto pavidalo aliejai negali kimsti poru, o kitokie taip.
klausimas naudojančioms elysambre kreminę pudrą Kaip ji jums tepasi/pasiskirsto? apskritai kaip naudojasi, patinka?
man negražiai ant odos pasiskirsto kažkodėl, ruožais taip, lyg nesusigeria, vietomis pasausina, vietomis susigumuliuoja, vietomis normaliai. Ant dviejų skirtingų kremų tepant, ir gerai padrėkinus odą - tas pats. Kame čia reikalas... o ir konsistencija jos tokia kaip drebučiai pas mane, ar ji tokia ir turi būt
nenatūralią pudrą naudojant viskas gerai
man negražiai ant odos pasiskirsto kažkodėl, ruožais taip, lyg nesusigeria, vietomis pasausina, vietomis susigumuliuoja, vietomis normaliai. Ant dviejų skirtingų kremų tepant, ir gerai padrėkinus odą - tas pats. Kame čia reikalas... o ir konsistencija jos tokia kaip drebučiai pas mane, ar ji tokia ir turi būt
QUOTE(nep @ 2009 12 05, 13:43)
man labai labai jisai netiko. uzkimso poras, veidas isdziuvo. naudojau ta "kietesnio" pavidalo. Gal reikejo pirkti skysta? Viena forumiete teigia, kad skysto pavidalo aliejai negali kimsti poru, o kitokie taip.
Pati nenaudojau, bet draugei tiko. Tikrai apmažino dėmeles ir randelius nuo spuogų.
QUOTE(nep @ 2009 12 05, 13:43)
O 'kietesnis', tai tas tirštesnis?
Pirmasis buvo skystokas pas mane, dabar turiu tirštą aliejų.Tepu, tą vietą, kur išspaudžiu spuogiuką.Apgydo labai gerai, bet aš irgi pastebėjau, kad toje vietoje oda pradeda šerpetoti. Ko niekad gyvenime nėra buvę. Bet prireikia truputį laiko ir viskas susitvarko.
Vakar išbandžiau raudoną molį. Kad jis švelnesnis negu žaliasis, tai akivaizdu. Malonus odai, bet juodų taškiukų ant nosies nepravalė.Tai šiandien dėjau žaliojo tik ant nosies.Rezulatas puikus, lyg niekad jokių nešvarių porų ir nėra buvę ant nosies.
Dar laukia rasulo molis. Labai ydomu palyginti.
Monica, o žaliosios arbatos milteliai kokioj terpėj tirpsta?
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 05, 14:14)
klausimas naudojančioms elysambre kreminę pudrą Kaip ji jums tepasi/pasiskirsto? apskritai kaip naudojasi, patinka?
pas tave Fluid Foundation ar Cream Foundation? as turejau (dabar jau nebeturiu, nes atsirado, kam labiau prireike pudros) Cream Foundation.. na man tai ji pasiskirstydavo normaliai (aisku sintetines krempudros graziau pasidengia, bet gi ten ir prideta visokiu silikonu ir t.t., kurie padeda graziai pasidegti, o naturaliose to nera)
QUOTE(Palomina @ 2009 12 05, 13:39)
pas tave Fluid Foundation ar Cream Foundation? as turejau (dabar jau nebeturiu, nes atsirado, kam labiau prireike pudros) Cream Foundation.. na man tai ji pasiskirstydavo normaliai (aisku sintetines krempudros graziau pasidengia, bet gi ten ir prideta visokiu silikonu ir t.t., kurie padeda graziai pasidegti, o naturaliose to nera)
cream foundation turiu
šiaip man ji visai patiko (tose vietose kur normaliai pasidengia ), maskuoja labiau nei lavera fluidas. Ech, nesiseka man su natūraliom pudrom...