Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

tai žinoma smile.gif
Atsakyti
ismeginau ciel d.ezur sampuna su moliu normaliems plaukams. Labai patiko, svariai isplove,supper putojo, plaukai svelnus, purus,krenta graziai ir labai paklusnus, nei veliasi,nei styro. Po urtekram ir sante briliant. kondic. kombinacijos tai jukingai nepaklusnus buvo, tokia kaip panke vaiksciojau smile.gif o sis labai wub.gif versme, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 04, 23:17)
ismeginau ciel d.ezur sampuna su moliu normaliems plaukams. Labai patiko, svariai isplove,supper putojo, plaukai svelnus, purus,krenta graziai ir labai paklusnus, nei veliasi,nei styro. Po urtekram ir sante briliant. kondic. kombinacijos tai jukingai nepaklusnus buvo, tokia kaip panke vaiksciojau smile.gif  o sis  labai  wub.gif  versme, 4u.gif

Nėr už ką 4u.gif visdar laukiu kol prisiruošiu iki vonios nueit veido nusipraust, noriu eco prausiklį išbandyt.
Pasigirsiu šiandienos pirkiniu, nors ir ne į temą, bet esu labai juo patenkinta ax.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, vis gi būsiu pelargonijų ea alergiška, nes į vakarą visą kūną pradėjo niežėti, negalėjau tuo patikėti, tai dekolte sritį su šilko muilu nusiprausiau ir iš kart pradėjo badyti, perštėti odą, net riešus kur lietėsi muilas liesdamasis, savo nuomonės nepakeičiau apie Daddygirl muilus, labai tikiuosi, kad šis MB tiks rolleyes.gif
Daddygirl, noriu paklausti dėl prabangaus muilo, kaip suprantu į jį eteriniai neįeina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 05, 01:09)
o aloe gal galima deti kartu i moli g.gif

As dejau,tai thumbup.gif svytejo veidas wub.gif
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 05, 01:17)
ismeginau ciel d.ezur sampuna su moliu normaliems plaukams. Labai patiko, svariai isplove,supper putojo, plaukai svelnus, purus,krenta graziai ir labai paklusnus, nei veliasi,nei styro. Po urtekram ir sante briliant. kondic. kombinacijos tai jukingai nepaklusnus buvo, tokia kaip panke vaiksciojau smile.gif  o sis  labai  wub.gif  versme, 4u.gif

O kokia kaina to sampuno?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 05, 00:42)
As dejau,tai thumbup.gif  svytejo veidas wub.gif

nepigus, tiksliai nepasakysiu net,man tai pameginti mamyte ipyle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 04, 23:42)

Šiaip 59lt, dabar dar nuolaida 45%. Turiu daugiau nei pusė, galiu parduot, nes netiko galvos odai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 04, 23:31)
levandas ir as dievinu:)

savo čiobrelinį šiandien grąžinsiu į gyvenimą, nors tikrai nėra gražus biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 23:37)
Merginos, vis gi būsiu pelargonijų ea alergiška, nes į vakarą visą kūną pradėjo niežėti, negalėjau tuo patikėti,

užuojauta unsure.gif Siaubingai nemalonu, kad taip niežti sad.gif Ir į prabangų turėtų būti kažkokių EA dėta, bet gal bent pelargonijų nebus?

Daddygirl, kai pasižiūriu į tas sudėtis, tai visos panašios, bet ar teisingai mąstau, kad kiekvienas EA vistik savo sudėtimi yra unikalus ir jei alergizuoja vienas su kokiu limonene, tai nebūtinai ir kitas? Ar kaip yra?

aš pasigaminau burnos skalavimo skystį ką tik cool.gif Pipirmėčių hidrolatas, distiliuotas vanduo, glicerine ištirpinti arbatmedžio, šalavijų, čiobrelių, pipirmėčių ir eukaliptų EA. Šitų dėjau maždaug po 10 lašų, kad maža nepasirodytų biggrin.gif Ir dar pusę arbatinio šaukštelio alūno miltelių - malšina uždegimus, gydo, ramina thumbup.gif Iš viso gavosi 250 ml rolleyes.gif

L'occitane pardavinėja alūno lazdeles vyrams po skutimosi, esu tėčiui nupirkusi prieš N metų. Tai padrėkina po vandeniu ir patepa lazdele sudirgusią, įpjautą vietą - staigiai užgyja rolleyes.gif Mama turėjo idėją ir didesnėms traumoms naudoti, bet jis skirtas tik mikro dydžiui biggrin.gif Tai čia tas pats alūnas, tik kita jo forma cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 05 gruodžio 2009 - 00:19
Bet kaip įdomiai, nuo KN pelargonijų ea to nebuvo, juk net gryną po ūselių depiliacijos tepiau rolleyes.gif
Ar gali taip skirtis pelargonijų ea rūšys ar aš čia "išlepau"? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 05 gruodžio 2009 - 00:29
mano nuomone, tu tiesiog padauginai pelargonijų EA. Jei tepei pakankamai didelį plotą, o panašu, kad taip ir buvo, galėjo įsierzinti organizmas. Ir panašu, kad visa imuninė organizmo sistema jau prieš jį kovoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 05, 01:57)
Šiaip 59lt, dabar dar nuolaida 45%. Turiu daugiau nei pusė, galiu parduot, nes netiko galvos odai.

O kur tokios nuolaidos?
Man labai reikia prausiklio...oda dabar sausoka,bet jautri,alergiska linkusi kimstis..Ka patarsite?
Atsakyti
Nimfali, kuri yra Mados PC smile.gif
Atsakyti