Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Daddygirl notworthy.gif notworthy.gif o jau grozis ir kvapas wub.gif wub.gif kaip saunu, kad yra tokiu zmoniu, kurie negaili laiko, turi noro ir fantazijos, bei talento gyslele 4u.gif
didelis aciu ir merginoms uz pagalba 4u.gif
Kazkas del slamucio hidrolato kvapo klause - na, jis toks saldokas sakyciau kazkiek ax.gif bent man, is pradziu reikejo prisijaukinti kvapa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 04 gruodžio 2009 - 21:25
QUOTE(pearl @ 2009 12 04, 21:12)
Kazkas del slamucio hidrolato kvapo klause - na, jis toks saldokas sakyciau kazkiek ax.gif 

rytietiškas saldumas su dūmo dvelksmu man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 23:19)
rytietiškas saldumas su dūmo dvelksmu man  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif dar man jis kazka labai labai primena, bet nzn ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 04, 21:50)
gal kas bandet faith in nature sampuna su arbatmedziu?vis dar maitinu plaukus sintetika blush2.gif

aš bandžiau.. bet man laaaaabai sausino plaukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 21:09)
kad oda nepriprastų smile.gif Dėl kremų, tai manau, kad daugiau pagal sezoną, situaciją jie dažniau keičiami (odai reikia daugiau maitinimo/drėgmės/gydymo/sausinimo/valymo ir pan.)  ax.gif

nekokie  doh.gif Jei svarbu kaina, tada gal vertėtų pereiti per NB asortimentą - tą dalį, kur nerafinuoti? Jeigu jais prekiauja vaistinės, tai savaitgaliais gal ir kokią nuolaidą galima pagauti? Gali, pvz, parašyti SOFIJA5 ir pasiklausti, ar Ozo Salukse yra ir ar savaitgaliais ten vis dar 20 proc. nuolaidos  4u.gif Čia kaip pavyzdys, gal yra ir kitur - tiesiog nesu atkreipusi dėmesio  unsure.gif

na taip, kaina svarboka, kad nebutu kaip su tamanais paskui...jei zinai, kad tikrai viskas gerai bus, gali imt nedvejojant. siaip aliejus gerai, kad ji gali ivairiai panaudot. pvz jojobos aliejus ilgai galioja, ji galiu tepti ant plauku, pilvo. Kazin kaip kudikiai ir mazi vaikai toleruoja tik g.gif ar nuo salcio ziema tarkim apsaugotu. Ir dar, kaip nustatyti eterinio al. kokybe, kuo jie gali buti skiedziami g.gif Stai Norfoj S. miestelio yra tokia rusiska parde, ten buna ivairiu is Rusijos atveztu eteriniu alieju, ir neeteriniu. Visokiu kedru, arbatmedziu. Taip pat moliugu seklu, ersketroziu ir pan. Ir kaina normaloka. Juos gali vartot ir kaip maisto papildus. Netinka ant odos - suvalgai smile.gif
Man nevisai priimtina, kad Lt yra viena normali vieta su aliejais - KN. O gal ju yra daugiau, tik nedaug kas zino, ar nepelnytai brokija, taip darydamas siai vietai reklama
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 04, 21:27)
Kazin kaip kudikiai ir mazi vaikai toleruoja tik  g.gif ar nuo salcio ziema tarkim apsaugotu. Ir dar, kaip nustatyti eterinio al. kokybe, kuo jie gali buti skiedziami  g.gif

Man nevisai priimtina, kad Lt yra viena normali vieta su aliejais - KN. O gal ju yra daugiau, tik nedaug kas zino, ar nepelnytai brokija, taip darydamas siai vietai reklama

pilvui tavo jis tikrai nieko nepridirbs blogo 4u.gif Daugiausiai dėl eterinių aliejų (EA), kalbant apie nėščiąsias, vaikus kyla klausimų mirksiukas.gif Dėl žiemos, tai gali būti per lengvas, bet nereiškia, kad ir bus smile.gif O EA kokybę atskirs tik patyrusi nosis...

tai ne viena biggrin.gif Yra KN klonas, yra Sveikuose produktuose, bet ten tai kainelės eterinių.... O štai gerų kokybiškų bazinių aliejų mažesnėm kainom nei KN Sveikuose produktuose tikrai galima rasti smile.gif Va, dar atidarys Monica savo parduotuvę su tikrai normaliom kainom (jei kas domina, parašyk jai až) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 04 gruodžio 2009 - 21:41
Tik ka isitikinau, KAIP gali skirtis kiekvieno is musu kvapu suvokimas biggrin.gif turbut daugiau niekam nesirysiu nupasakojineti kvapu blush2.gif
prisiklausiusi ir prisiskaiciusi, KAIP neem oil smirda ir tt, jau snd ji gavusi pasiruosiau paciam blogiausiam kas gali but, nes ketinau tepti ant kaktos ir pavieniu veido vietu unsure.gif ir ka gi - atidarau su baime plastmasini indeli...nesuprantu, koks kvapas, bet man tikrai nesmirda blink.gif tada man dasilo doh.gif bent man kvepia skrudintomis saulegrazomis, kai buna batoneliai tokie sulipdyti is ju lotuliukas.gif dar pasitikrinau - nunesiau mamai pauostyti - sakau, kuo tau kvepia? is pradziu susirauke biggrin.gif bet po to man pritare - skrudintom saulegrazom ar tais batoneliais biggrin.gif va tau ir zinok, zmogau, koks kvapas i ka panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 04, 21:50)
Tik ka isitikinau, KAIP gali skirtis kiekvieno is musu kvapu suvokimas biggrin.gif

tai va drinks_cheers.gif kaip ir man Daddygirl vienas muilas kvepia kaip suki prausiklis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 04 gruodžio 2009 - 22:07
si vakara pasidariau sau zalio molio kauke pagal visas jsuu instrukcijas smile.gif poto pasipurskiau hidrolatu, bet veidas nusausejo, norisi gera sluoksni riebaus kremo uzsitept, ka patartumet po kaukes naudot?
Atsakyti
sakyčiau, bandyk laimę su aloe arba kokią kaukę drėkinančią organizuok g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 22:21)
sakyčiau, bandyk laimę su aloe arba kokią kaukę drėkinančią organizuok  g.gif

reikes bandyti 4u.gif
Atsakyti
o aloe gal galima deti kartu i moli g.gif
Atsakyti