Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Gilberta @ 2009 11 30, 20:56)
Dekui 4u.gif

O poru nekemsa?

Gilberta, praeitoj temoj klausei, ar alyvuogiu aliejus man nekemsa poru. Nekemsa, nes ant problemiskesniu vietu as jo netepu - tik paakius, vokus palieciu, kai valausi tusa. Be to, dazausi labai retai, tad neperdaugiausiai oda jo ir gauna.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 16:08)
gal morku? as naudoju misinuka aloe gelio ir medetku fitolio (+rozmarinu ea) - visada labai gerai susigeria ir kai mano oda misri, tai nepalieka jokio blizgesio (cia, manau, aloe nuopelnas) ax.gif

Morkų fitolis yra sezamo aliejuje, kuris yra gana lengvas, beje, aš jo tiek mažai dėjau, kad tikrai, manau, čia ne jis kaltas g.gif kol tepiausi vienu abrikosų kauliukų arba makadamijų viskas buvo gerai, bet tik sumąstau, ka nors daugiau sumakaluoti vis kas nors nesigauna verysad.gif bet nenuleisiu ranku, gal oda priprasti turi...
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 01, 15:38)
Gal kas nori pirkti arba mainyti į kažką ciel d'azur šampūną normaliems plaukams? Iš pusės litro sunaudota nedaug, iki 40ml. Parduočiau už 27lt, mano galvos odai netinka, nors plaukai po jo būna nuostabūs  verysad.gif

o kas su galvos odele daresi? su kuo sis ciel da zur sampunas?
Atsakyti
Beje, Pearl, kokiom proporcijom dedi medetkų fitolį ir alijošių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 01 gruodžio 2009 - 16:14
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:12)
Morkų fitolis yra sezamo aliejuje, kuris yra gana lengvas, beje, aš jo tiek mažai dėjau, kad tikrai, manau, čia ne jis kaltas  g.gif kol tepiausi vienu abrikosų kauliukų arba makadamijų viskas buvo gerai, bet tik sumąstau, ka nors daugiau sumakaluoti vis kas nors nesigauna  verysad.gif bet nenuleisiu ranku, gal oda priprasti turi...

bet medetku fitoli ir KN deda i misini sausai odai, o jautriai - morku fitolis saulegrazu aliejuje g.gif , be to gryna saulegrazu alieju deda i misini riebiai odai, taigi jis tikrai negali buti sunkus- riebiai odai netiktu g.gif gal tiesiog padrekinti reiketu papildomai?
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:14)
Beje, Pearl, kokiom proporcijom dedi medetkų fitolį ir alijošių?

kad as zinociau lotuliukas.gif dejau is pradziu i 30 ml net nepamenu kiek, bet labai nedaug, kelis ml, gal 5, tada paziurejau, kad gal daugiau galeciau ideti -ir dar pripyliau kokius 3, o va neseniai dar 3 ml lotuliukas.gif pagal situacija- jeigu matau, kad nekemsa poru ir viskas tvarkoj - pridedu truputi daugiau ax.gif turbut dar kelis ml pridesiu artimiausiu metu - nes net mano odai, kuri yra misri, dabar truksta akivaizdziai dregmes...ir nzn net nuo ko...taip anksciau nebudavo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 01 gruodžio 2009 - 16:21
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 16:20)
bet medetku fitoli ir KN deda i misini sausai odai, o jautriai - morku fitolis saulegrazu aliejuje g.gif , be to gryna saulegrazu alieju deda i misini riebiai odai, taigi jis tikrai negali buti sunkus- riebiai odai netiktu g.gif  gal tiesiog padrekinti reiketu papildomai?

Mano morkų fitolis sezamų aliejuje, pirkai ne iš KN, o iš Monicos smile.gif gal ir reikia daugiau drėkinti...
Papildyta:
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 16:20)
kad as zinociau lotuliukas.gif  dejau is pradziu i 30 ml net nepamenu kiek, bet labai nedaug, kelis ml, gal 5, tada paziurejau, kad gal daugiau galeciau ideti -ir dar pripyliau kokius 3, o va neseniai dar 3 ml lotuliukas.gif  pagal situacija- jeigu matau, kad nekemsa poru ir viskas tvarkoj - pridedu truputi daugiau ax.gif  turbut dar kelis ml pridesiu artimiausiu metu - nes net mano odai, kuri yra misri, dabar truksta akivaizdziai dregmes...ir nzn net nuo ko...taip anksciau nebudavo schmoll.gif

Šiaip tai prie medetkų fitolio parašyta, kad jo galima naudoti tik iki 20 % ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 01 gruodžio 2009 - 16:23
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:21)
Mano morkų fitolis sezamų aliejuje, pirkai ne iš KN, o iš Monicos  smile.gif gal ir reikia daugiau drėkinti...

na, as norejau pasakyti apie saulegrazu alieju, nes tas morku fitolis KN butent saulegrazu aliejuje 4u.gif jau numaniau, kad ne KN pirkai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:23)
Mano morkų fitolis sezamų aliejuje, pirkai ne iš KN, o iš Monicos  smile.gif gal ir reikia daugiau drėkinti...
Papildyta:

Šiaip tai prie medetkų fitolio parašyta, kad jo galima naudoti tik iki 20 %  ax.gif

nu tai pas mane panasiai ir bus...cia rasiau kazkada istorija, kad truputi padauginau rozmarinu ea blink.gif , tada dar pridejau alijosiaus gelio, na o tada ir fitolio blush2.gif bet matai, alijosiaus gelis - ne aliejus, todel gal reiketu tada kito kokio aliejaus prideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 01, 16:23)
na, as norejau pasakyti apie saulegrazu alieju, nes tas morku fitolis KN butent saulegrazu aliejuje 4u.gif  jau numaniau, kad ne KN pirkai mirksiukas.gif

Na turbūt vienintelė išeitis bandyt toliau naidot ir gal viskas susireguliuos, nes mano oda gan jautriai į viską reaguoja, gal ir dabar taip, kol pripras ax.gif viliuosi... O alijošių ir aš galvoju pirkt, jei tik alergijos nesukels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 18:25)
Na turbūt vienintelė išeitis bandyt toliau naidot ir gal viskas susireguliuos, nes mano oda gan jautriai į viską reaguoja, gal ir dabar taip, kol pripras  ax.gif viliuosi... O alijošių ir aš galvoju pirkt, jei tik alergijos nesukels  smile.gif

reik tiketis mirksiukas.gif o je ne, tada gal daugiau kokio aliejuko pridek, pvz abrikosu ax.gif viskas tik bandymu keliu, kaip matau, pritaikoma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 01 gruodžio 2009 - 16:29
o as vis dar negaliu apsisprest koki veido krema pasirinkti savo misriai odai.naudoju aloe geli pabandymui, bet jau i pabaiga.noreciau nebrangaus ir gero mamytes ax.gif
Papildyta:
kad tik poru nekimstu ir veidukas neblizgetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 01, 18:33)
o as vis dar negaliu apsisprest koki veido krema pasirinkti savo misriai odai.naudoju aloe geli pabandymui, bet jau i pabaiga.noreciau nebrangaus ir gero mamytes ax.gif
Papildyta:
kad tik poru nekimstu ir veidukas neblizgetu doh.gif

cia daug kas tokio iesko biggrin.gif
Atsakyti
laukiam tada patarimu 4u.gif galvoji gal aloe gelo is nimfali isigyt...
Atsakyti