Pricitavau gal 15 post'ų, kažką ne tą paspaudžiau ir viskas dingo
Bozkakozka, aš molio kaukes darausi bent jau 2-3 k. per savaitę ir vistiek visuomet turiu inkštirų. Tiesiog po kaukių jų apmažėja, tačiau tik tam kartui. Žinoma, oda apskritai yra švaresnė nei prieš įsibėgėjant su moliu
Čia kažkas rašė dėl žalio molio maišymu, tai man patinka jį per pusę arba net daugiau maišyti su rasulu arba baltuoju
Daugiau neprisimenu, kam atsakyti norėjau
Noriu pasidžiaugti Lavera "Basis sensitiv" drėkinamuoju kremu. Tepiausi ryte vakar ir šiandien, patiko, kad puikiai susigeria, yra tikrai lengvas, suteikia drėgmės kiek ir norisi šiuo metu mano odai, dienos eigoje nelenda didesnis blizgesys (sakyčiau kaip įprastai, truputį link vakaro). Kolkas patenkinta, žiūrėsiu kaip toliau
Sudėtis:
Water (Aqua) , Glycine Soja (Soybean) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Palm Glycerides, Alcohol*, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hydrogenated Lecithin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Stearic Acid, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Lysolecithin, Melissa Officinalis Water*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Rosa Damascena Water*, Lecithin, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Beta-Carotene, Tocopherol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Ciral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils