Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 04, 20:35)
kaip kovojat su juodais taskiukais ant nosies?jai i nevilti jie mane varo doh.gif

Tai molio kaukes juos ir naikina smile.gif
istraukia tuos nesvarumus ir sutraukia poras, kad daugiau nebeprisiveistu tu taskiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 04, 15:24)
Versme dave ciel Dazur sampuno su moliu normaliems plaukams, o Katutis padovanojo mano issvajota savaiminio idegio Laveros krema, ta dideli 150 ml, oi kaip laukiu vakaro, kad viska ismeginti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kai išbandysi papasakok 4u.gif
Reiks ir man šiandien gėrybes išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 04, 20:38)
Tai molio kaukes juos ir naikina smile.gif
istraukia tuos nesvarumus ir sutraukia poras, kad daugiau nebeprisiveistu tu taskiuku ax.gif

po kiek laiko tas rezultatas?as jau 3 kartus dariausi, tai nieko, ten momentui gal svariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 04, 20:49)
po kiek laiko tas rezultatas?as jau 3 kartus dariausi, tai nieko, ten momentui gal svariau doh.gif

na naturaliu priemoniu toks bruozas, kad akimirksniu, manau, nebus rezultatu smile.gif
bet nenustokit daryt molio kaukiu, nes tikrai rezultatas yra.
sio forumo dauguma mamyciu daro jas ir dziaugias svariom odytem smile.gif
as pati anksciau retai labai darydavaus doh.gif
o nesenai pradejau dazniau ax.gif
kaip tik katik nusiploviau Ciel D'Azur zalio molio kauke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 04 gruodžio 2009 - 19:55
kiek laiko galima vartoti viena ta ir ta pati alieju? ar tiesa, kad prie jo oda "pripranta"

cia daugelis produktu zymiai pigiau, tik pasirinkimas mazesnis: http://www.rasakila....ietoj-kremo.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 04 gruodžio 2009 - 20:08
Pricitavau gal 15 post'ų, kažką ne tą paspaudžiau ir viskas dingo doh.gif doh.gif

Bozkakozka, aš molio kaukes darausi bent jau 2-3 k. per savaitę ir vistiek visuomet turiu inkštirų. Tiesiog po kaukių jų apmažėja, tačiau tik tam kartui. Žinoma, oda apskritai yra švaresnė nei prieš įsibėgėjant su moliu 4u.gif

Čia kažkas rašė dėl žalio molio maišymu, tai man patinka jį per pusę arba net daugiau maišyti su rasulu arba baltuoju ax.gif

Daugiau neprisimenu, kam atsakyti norėjau sad.gif

Noriu pasidžiaugti Lavera "Basis sensitiv" drėkinamuoju kremu. Tepiausi ryte vakar ir šiandien, patiko, kad puikiai susigeria, yra tikrai lengvas, suteikia drėgmės kiek ir norisi šiuo metu mano odai, dienos eigoje nelenda didesnis blizgesys (sakyčiau kaip įprastai, truputį link vakaro). Kolkas patenkinta, žiūrėsiu kaip toliau rolleyes.gif Sudėtis:

Water (Aqua) , Glycine Soja (Soybean) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Palm Glycerides, Alcohol*, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hydrogenated Lecithin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Stearic Acid, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Lysolecithin, Melissa Officinalis Water*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Rosa Damascena Water*, Lecithin, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Beta-Carotene, Tocopherol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Ciral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils
Atsakyti
as darausi 1-2 k, nes bijau oda issausint ax.gif

kokiam odos tipui kremukas laveros?jautriai?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 04, 20:45)
Kai išbandysi papasakok  4u.gif
Reiks ir man šiandien gėrybes išbandyt  bigsmile.gif

bunai, tuoj jau leksiu praustis:) ten sampunas su moliu normaliems plaukams? Nimfali ko gero isparduota, nes jo nera internet. psl. ir nerandu su kokiu ten moliu?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 04, 21:00)
kiek laiko galima vartoti viena ta ir ta pati alieju? ar tiesa, kad prie jo oda "pripranta"

bent alieju misinys normaliai odai ir roziu hidrolatas tai lygiai tiek pat kiek KN kainuoja smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja ECO skysta pudra? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 04, 20:08)
bent alieju misinys normaliai odai ir roziu hidrolatas tai lygiai tiek pat kiek KN kainuoja smile.gif

o kitoms, tai tikrai pigiau. palyginus kainas abiejuose puslapiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 04, 21:09)
o kitoms, tai tikrai pigiau. palyginus kainas abiejuose puslapiuose  smile.gif

na gal kiti daiktai ir pigiau, bet situos du pirkau KN ir tiek pat mokejau litas i lita rolleyes.gif
Atsakyti