Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 12 04, 16:53)
Gaila, kad nesu farmacininkė, tai trūksta žinių su aktyvais, bet aš mokausi ir tobulėju, užsakiau skystą bepanteną bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Beje, aš tą B5 pirkau tikėdamasi naudoti odai. Tai merginos, kurios tą B5 įsigijot ir negalvojat plaukams naudoti, pabandykit į odos priežiūros priemones. Geras gi yra produktas odai, be to nebrangus. Pvz:(iš wikipedijos)
Following from discoveries in mouse trials, in the late 1990s a small study was published promoting the use of pantothenic acid to treat acne vulgaris.
study in 1999 showed that pantothenic acid has an effect on wound healing in vitro.
Atsakyti
Mazas mano pirkiniu maiselis:
Ciel D'Azur zalias molis
Sante Briliant Care

Moli snd bandysiu, bet neturiu jokiu EA, tai galvoju roziu hidrolato ipilt ax.gif
O del kondicionieriaus, tai jau laukiu, kada plaukus plausiu 4u.gif blush2.gif Tiek jau isgyret..
Madoj Grozio alejoj ( nzn tiksliai doh.gif ) labai maloni moteris dirba thumbup.gif Labai daug ko papasakojo, prisimeginau visokiu kremu, tai dabar Dr. H noriu daug ko biggrin.gif ir seip meginuku dave daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 04, 15:02)
Aha bigsmile.gif Čia juk tas pats alavijas kurį dažniausiai auginame mano manymu smile.gif
Daddygirl gal netyčiom apie pelargonijų ir bergamočių ea dar turi info 4u.gif

as tai abejoju ar tas pats g.gif mano mama turi ta standartiska lietuviskaji, tai jis skiriasi nuo mano. tik gal labai giminingi smile.gif

bergamote
citral 0,4
linalool 40
limonene 40

pelargonija
citral 1,2
geraniol 12
linalool 4,5
citronellol 43
limonene 1

QUOTE(katutis @ 2009 12 04, 15:28)
o apie šalavijo, čiobrelio EA info turi?  4u.gif

ciobrelis

citral 0,5
geraniol 0,5
linalool 6,5
orange terpenes/d-limonene 1

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 04, 15:46)

Daddygirl tavo muilai  wub.gif as tiesiog zado netekusi is nuostabos, kvapu neimanoma apsakyti, visu muilu skirtingi ir savaip nuostabus, o vienas "Jura" 1 na tikrai galiu prisiekt kvepia kaip suki prausiklis

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 04, 15:53)
Merginos, ypač kas skaitot rusiškai čia yra ea pilna sudėtis.

Daddygirl, išduok "jūros" ea sudėtį bigsmile.gif

o kiek info thumbup.gif 4u.gif
reiks pasizymet puslapi, ateity gal prireiks.

neisduosiu.
kankintit budeliai smarkiau, iskesiu nedejuosiu... biggrin.gif

o jei rimtai, visu pirma eglute82 meluoja smile.gif nu rimtai, o kodel as panasumo nepastebejau? gal jau tikrai galva nuo kvapu apsisukus? biggrin.gif o visu antra, as pati nebepakartociau sito derinio doh.gif net aprasyme nevardinu eteriniu, nes ten buvo ypatingas atvejis. as sumaisiau eterinius - ipyliau ne to, kurio reikejo pagal recepta. susinervinau smile.gif ir daviau laisve savo fantazijai rolleyes.gif zodziu pyliau daug visokiu ir kas baisiausia - is akies smile.gif taip kad galiu isduoti tik tai, ka pati prisimenu: citrininis eukaliptas, citrinzole, rozmarinas, lavanda, kedras..
Atsakyti
mergaites , o cia ta pati argital kosmetika ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 04, 18:32)
o jei rimtai, visu pirma eglute82 meluoja  smile.gif

nemeluoju lotuliukas.gif rimtai ir sese ta pati pasake 4u.gif eksperimentuose ir gimsta patys geriausi kvapai, be abejones kvapai kaip ir skonis kiekvienam skirtingai, man labai panasu, o gal kitiem ir nelabai drinks_cheers.gif
Papildyta:
dar cia radau ir dar on sale

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 04 gruodžio 2009 - 18:44
Merginos ar hidrolatus galima purksti ant plauku?
Dar reikia plauku putu,kokias patarsite?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 04, 20:00)

as kartais roziu hidrolatu pasipurskiu slapius 4u.gif tai net nzn ar gerai smile.gif bet maniskiams labai reikia drekinimo, tai bandau ir si varianta bent kartais..
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 04, 21:04)
as kartais roziu hidrolatu pasipurskiu slapius 4u.gif  tai net nzn ar gerai smile.gif bet maniskiams labai reikia drekinimo, tai bandau ir si varianta bent kartais..

Aš irgi dabar pasipurškiau rožių,tai plaukai labai blizga wub.gif wub.gif
O gal kas bandė KN siūlomus šampūnus Itališkus?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 04, 20:00)

Aš dabar malikų vis pasipurškiu, manau tik į naudą plaukučiams. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 04, 20:33)
Aš dabar malikų vis pasipurškiu, manau tik į naudą plaukučiams. rolleyes.gif

Na manau tirai jie nepakenks, jei veidui naudojam.. visgi cia geliu vandeneliai wub.gif
Atsakyti
kaip kovojat su juodais taskiukais ant nosies?jai i nevilti jie mane varo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 04, 19:00)

aš manau galima, jei negaila smile.gif Konkrečiai tai apie levandų, rozmarinų, rožių h. rašo, kad plaukams gerai. Bet turbūt visi jei padrėkintų.
Atsakyti